• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2023 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    256
Kızlar bugün kalp atışı için gittim doktor zorla gördü. Bir ara zaten stresten ölüyordum yine boş gebelik diyeceklee diye. 7 haftalık olması gerekirken 6+5 dedi. 3 hafta sonra tekrar gel dedi. Normalde ikili test için çağırması gerekmiyormuydu. Biraz ona da takıldım. Ultrason resmi bile vermedi. Çok küçük belli olmuyor diye.
Bundan 2 hafta önce gittiğimde 6+2ymişş. sadece küçük Bi kese gördü bugün tekrar gittim 7+3 dedi bebeği gördü. Bende kesenin 4 haftalık olduğunu duyunca bebekte 4 hafta sanmışım 🙄 benim hesabıma göre 5+6 ydı ama bugün 7+3 olduğunu öğrendim. Yani demem o ki stres yapma makineden makineye değişiyor arada 3 5 gün oynama olabiliyormuş. Beni de 3 hafta sonraya çağırdı ama iğnem bitiyor deyince bitmeden 1 gün önce gel dedi. Her doktorun ayrı Bi stratejisi oluyor içini ferah tut sağlıkla büyüsün gelişsin bebişlerimiz🙏🙏

Bundan 2 hafta önce gittiğimde 6+2ymişş. sadece küçük Bi kese gördü bugün tekrar gittim 7+3 dedi bebeği gördü. Bende kesenin 4 haftalık olduğunu duyunca bebekte 4 hafta sanmışım 🙄 benim hesabıma göre 5+6 ydı ama bugün 7+3 olduğunu öğrendim. Yani demem o ki stres yapma makineden makineye değişiyor arada 3 5 gün oynama olabiliyormuş. Beni de 3 hafta sonraya çağırdı ama iğnem bitiyor deyince bitmeden 1 gün önce gel dedi. Her doktorun ayrı Bi stratejisi oluyor içini ferah tut sağlıkla büyüsün gelişsin bebişlerimiz🙏🙏
Ne iğnesi kullanıyorsun canım geçmiş olsun

Kızlar bugün çok hafif lekelenmem oldu. Hemen dr a gittim çok şükür sıkıntı yok. Dr progestan başladı. 1 tane de kalçadan iğne yapıldı düşük önleyici. Muayenemde 9+4 ama aslında 8+4 🤷🏼‍♀️ erken döllenme mi acaba ?

Belki çok yeni diye böyle oluyoruz.. bugün yumurta çiftliğinde kus gribi alarmı verilmiş afyon ve denizli acaba o yumuurtalardan mi yedim diye ağladım.. 😄😄 geçecek eminim ama bu anlar bile çok güzel..
off kuzum çok tuhaf şey Rabbim sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin de hepsine rağzıyım canım
Herşey güzel olsun sürekli wc gitme isteğim oluyor.

canım niyet olarak haklısın fakat sen dikkat etsen ben dikkat etsem tv de sosyal medyada orda burda her yer reklamla dolu herkes her şeyi görebiliyor kolayca ve isteyebiliyor...

kendimize burda her şeyden arındırılmış bi forum yaratıp burdan ayrılınca yeniden her şeyle iç içe olmanın da bir manası yok bence... ha yine dikkat edelim ama insanların kendisini kasıp durması da bana mantıklı gelmiyor buraya sohbet etmeye geliyoruz :)

o zaman insanlar yaşadığı kötü şeylerden de bahsetmesin görüp korkanlar oluyor... ucu yok bu meselenin
Kesinlikle katılıyorum. Biraz rahat olalım gibi.

Kızlar bugün çok hafif lekelenmem oldu. Hemen dr a gittim çok şükür sıkıntı yok. Dr progestan başladı. 1 tane de kalçadan iğne yapıldı düşük önleyici. Muayenemde 9+4 ama aslında 8+4 🤷🏼‍♀️ erken döllenme mi acaba ?
Benim de leke olmuştu ben zaten progestan fitil kullanıyorum oda yapar dedi ama hafta kontrolüm var endişe ediyorum ister istemez.

Benim de leke olmuştu ben zaten progestan fitil kullanıyorum oda yapar dedi ama hafta kontrolüm var endişe ediyorum ister istemez.
Ben de fitil şeklinde kullanacağım progestanı. 2 hafta kullan dedi. İnşallah bi sorun sıkıntı olmadan şu süreci atlatırız yaaa bi 3 aylık olsalardı

Yaa ne güzel herkes bir şeyler aşermiş bende aşerme yok sadece dün avokado okumuştum arayan vardı bende normalde çok severim marketlere baktım bulamadım bir kaç gündür canım onu istiyor sadece ama öyle aşerme gibi değil normal istek gibi 😊 bir de bende aşırı karın şişkinliği var sanırsın 4 aylık gebeyim o kadar şiş yani ama tartıda 1 kilo almışım gibi muhtemelen o şişkinlikten nasıl geçer o şişlik kabızlık yok ama şişkinlik çok fazla pantolonlarım olmuyor artık sıkıyor ilk düğmeyi açıyorum 😀gebelikte içilen ödem atıcı şeyler var mı?

Yaa ne güzel herkes bir şeyler aşermiş bende aşerme yok sadece dün avokado okumuştum arayan vardı bende normalde çok severim marketlere baktım bulamadım bir kaç gündür canım onu istiyor sadece ama öyle aşerme gibi değil normal istek gibi 😊 bir de bende aşırı karın şişkinliği var sanırsın 4 aylık gebeyim o kadar şiş yani ama tartıda 1 kilo almışım gibi muhtemelen o şişkinlikten nasıl geçer o şişlik kabızlık yok ama şişkinlik çok fazla pantolonlarım olmuyor artık sıkıyor ilk düğmeyi açıyorum 😀gebelikte içilen ödem atıcı şeyler var mı?
bende dun en sonunda buldum olgun olarak , aksam yemegı olarak onu yedım. Kılon kac kı benım kılom bıraz fazla ben oyuzden bu kadar cok cıktıgını dusunuyorum ya :D

Ya pismis pismemis mevuzusu beni korkutuyor 😂
bariz çiğ et az pısmı et yemedıgın surece bısey olmaz be balım , ben geçen yenı kesılmıs hayvandan yapılan kıymadan iç yaparken baya bır ıkı tadına baktım bu tehlıkelı bence mısal , farkında olmadan yedım ama :D

Aynı yerde muayene oldum o yüzden biraz üzüldüm. Ama çok sağolun buradaki insanlar çok yardımcı oluyor her konuda❤

bariz çiğ et az pısmı et yemedıgın surece bısey olmaz be balım , ben geçen yenı kesılmıs hayvandan yapılan kıymadan iç yaparken baya bır ıkı tadına baktım bu tehlıkelı bence mısal , farkında olmadan yedım ama :KK70:
Ben de bu konuda biraz rahatım galiba 😂
Bugün bizim yemekler karıştı mesela eşim kendine aldığı şeyi bana vermiş içinde şarküteri ürünü vardı bir ısırdım ağzıma geldi mecbur yutmak zorunda kaldım. Bir lokmadan da bir şey olmaz heralde her şeye takılırsam yaşayamam gibi geliyor çünkü ben taktı mı baya fena takanlardanım bir başlarsam ipin ucu kaçar bu sefer bir şey yiyemez olurum zamanında bir rahatsızlık için dikkat etmem gerekmişti yemeklerden o kadar korkmuştum ki hiçbir şey yiyemiştim psikolojim bozulmuştu sonra da aşırı stresten adet döngüm durmuştu ve 3 ay adet bile olamamıştım bu sebepten 😂 tam bir saykoyum 🫠🫠🤣

Back