- 15 Temmuz 2015
- 18.726
- 31.219
- 598
wıhuhuhu bısey olmaz ya hamılelıkte mıdye yemekte sakıncalı , ama benım canım cok ıstemıstı bır ıkı tane yemıstım bırseyde olmadı. Ciğer zararlı mesela ama cok fazla yemek zararlı gibi.ilk hamılelıgımde bılmıyordum ısyerınde her hafta cıger gelıyordu bırgun herseferınde ıkıser tabak yıyordum normalde cok sevmem bıde oyle gıttı ıkı uc hafta sonra ogrendımkı a vıt fazlası zararlıymıs bende bı tabak olarak yemeye devam ettım yıne gıbı gıbı kesınlıkle haklısın cok takılma. Birde ilkımde rontgen odasının onudeydı bekleme salonu ıkı uc kapı vardı orda bekledım dıye kendıme bır ayı zehır etmıstım takılmıstım falan , gerçekten ınsan takılmalara basladımı devamı gelıyor ne cok salarak ne cok sıkarak devamkeee oncelık stressız relax olabılmek buda bebıs ıcın zararlı bı durum canım anne arkadasım ve dıger anne arkadaslarımBen de bu konuda biraz rahatım galiba
Bugün bizim yemekler karıştı mesela eşim kendine aldığı şeyi bana vermiş içinde şarküteri ürünü vardı bir ısırdım ağzıma geldi mecbur yutmak zorunda kaldım. Bir lokmadan da bir şey olmaz heralde her şeye takılırsam yaşayamam gibi geliyor çünkü ben taktı mı baya fena takanlardanım bir başlarsam ipin ucu kaçar bu sefer bir şey yiyemez olurum zamanında bir rahatsızlık için dikkat etmem gerekmişti yemeklerden o kadar korkmuştum ki hiçbir şey yiyemiştim psikolojim bozulmuştu sonra da aşırı stresten adet döngüm durmuştu ve 3 ay adet bile olamamıştım bu sebepten tam bir saykoyum