- 15 Temmuz 2015
- 18.726
- 31.219
- 598
wıhuhuhu bısey olmaz ya hamılelıkte mıdye yemekte sakıncalı , ama benım canım cok ıstemıstı bır ıkı tane yemıstım bırseyde olmadı. Ciğer zararlı mesela ama cok fazla yemek zararlı gibi.ilk hamılelıgımde bılmıyordum ısyerınde her hafta cıger gelıyordu bırgun herseferınde ıkıser tabak yıyordum normalde cok sevmem bıde oyle gıttı ıkı uc hafta sonra ogrendımkı a vıt fazlası zararlıymıs bende bı tabak olarak yemeye devam ettım yıne gıbı gıbıBen de bu konuda biraz rahatım galiba
Bugün bizim yemekler karıştı mesela eşim kendine aldığı şeyi bana vermiş içinde şarküteri ürünü vardı bir ısırdım ağzıma geldi mecbur yutmak zorunda kaldım. Bir lokmadan da bir şey olmaz heralde her şeye takılırsam yaşayamam gibi geliyor çünkü ben taktı mı baya fena takanlardanım bir başlarsam ipin ucu kaçar bu sefer bir şey yiyemez olurum zamanında bir rahatsızlık için dikkat etmem gerekmişti yemeklerden o kadar korkmuştum ki hiçbir şey yiyemiştim psikolojim bozulmuştu sonra da aşırı stresten adet döngüm durmuştu ve 3 ay adet bile olamamıştım bu sebeptentam bir saykoyum
Kilom çok yok kuzum normalim sanırım 160 cm boy 50 kilo ile gebe kaldım ama şimdi 51.2 felan çıkıyorum.Nerden buldun canım migrostan felan mı?bende dun en sonunda buldum olgun olarak , aksam yemegı olarak onu yedım. Kılon kac kı benım kılom bıraz fazla ben oyuzden bu kadar cok cıktıgını dusunuyorum ya
Demiştim Migros’ta var diye afiyet olsun bende alcam çok meraklısı değilim ama iyi geldiğini düşünüyorum okuyorum ama migrostakiler çok gök geldi onuda yeşil elma nın yanına koyunca hemen olgunlaşıyor muş aklınızda bulunsunbende dun en sonunda buldum olgun olarak , aksam yemegı olarak onu yedım. Kılon kac kı benım kılom bıraz fazla ben oyuzden bu kadar cok cıktıgını dusunuyorum ya
Sokta vardı kuzum , orada genelde oluyor olgunu bulamıyordum kcvdemın ordakı sokakta cok almıyolar galıba vardı orda, benım suan kılom var 163-72 kıloyum henuz almadım ama asırı sıs bı goruntu oldu bıandaKilom çok yok kuzum normalim sanırım 160 cm boy 50 kilo ile gebe kaldım ama şimdi 51.2 felan çıkıyorum.Nerden buldun canım migrostan felan mı?
Sokta buldum kuzum en olmusundan hemde dırek al ye kımse dokunmamısDemiştim Migros’ta var diye afiyet olsun bende alcam çok meraklısı değilim ama iyi geldiğini düşünüyorum okuyorum ama migrostakiler çok gök geldi onuda yeşil elma nın yanına koyunca hemen olgunlaşıyor muş aklınızda bulunsun
Bende bakayım bariSokta buldum kuzum en olmusundan hemde dırek al ye kımse dokunmamıs
Aman sende kilom bar deyince bende bişey sandım ben 90 küsürdüm tartılmıyorum sağlık olsun dikkat etmeye çalışıyorumSokta vardı kuzum , orada genelde oluyor olgunu bulamıyordum kcvdemın ordakı sokakta cok almıyolar galıba vardı orda, benım suan kılom var 163-72 kıloyum henuz almadım ama asırı sıs bı goruntu oldu bıanda
Pıhtılaşma problemi mi vardı olsun sağlıkla gelsindeOksapar canım teşekkür ederimmbebeğim benimle olsun diye 9 ay boyunca kullanacaz
Benim yaşadığım yerdeki migrosta yoktu iki gün önce ama yarın yine şoka migrosa bakayımDemiştim Migros’ta var diye afiyet olsun bende alcam çok meraklısı değilim ama iyi geldiğini düşünüyorum okuyorum ama migrostakiler çok gök geldi onuda yeşil elma nın yanına koyunca hemen olgunlaşıyor muş aklınızda bulunsun
Ayy kötü olmuşBende yedim ama geri çıkardım o kadar da güzeldi
Anladım kuzum yarın yine bakarım marketlere ama aynı dediğin gibi yani kilo olarak etkilemedi ama görüntü olarak çok şiştim aynada kendime bakmak istemiyorum şimdiden şiştim diyeSokta vardı kuzum , orada genelde oluyor olgunu bulamıyordum kcvdemın ordakı sokakta cok almıyolar galıba vardı orda, benım suan kılom var 163-72 kıloyum henuz almadım ama asırı sıs bı goruntu oldu bıanda
Yok canım herhangi bir sıkıntı şimdilik karnıma hala ara ara batan ağrım var hattaBir daha tekrarladımı bir sorun yaşadınız mı
Bende feridenin bahçesinden vermeyi düşünüyorum canım ama baya pahalanmış dediğin siteye de bakarım uygunsa ordan da denerim biKızlar düzenli yemeyi düşünüyorsanız avokadoyu şu meşhur turuncu online alışveriş sitesinde kiloyla satılıyor hem fiyatı uyguna geliyor hem de lezzetli çıkmıştı benim aldıklarım. Gelirken kargoda sorun da yaşamamıştım.
Birkaç aydır almadım gerçi ama en son öyleydi yanieve dönünce sipariş vereceğim ben yine hemen
Evet canım daha önce 2 defa düşük yaptım pıhtılaşmadan dolayı kızımda 9 ay iğne kullandım. Şimdi hamile olduğumu öğrendim keseyi gördükten sonra başladık bu sefer sabah coraspin akşam iğne kullanıyorum doğuma kadar hayırlısıyla gelsin inşallahPıhtılaşma problemi mi vardı olsun sağlıkla gelsinde
Ne demek canım deneyimlerimizi paylaşacağız sevincimizi paylaşacağız birbirimize destek olacağız. Ben bugün bebeği görmeyi hiç beklemiyordum haftamı bile yanlış biliyormuşum sen düşünAynı yerde muayene oldum o yüzden biraz üzüldüm. Ama çok sağolun buradaki insanlar çok yardımcı oluyor her konuda❤
En son markete göre çok uyguna geliyordu canım son dönemde bakmadım fiyatlara artmış olabilir orada da muhtemelen, marketlerde de arttı zaten belki yine oraya göre uyguna denk gelebilirBende feridenin bahçesinden vermeyi düşünüyorum canım ama baya pahalanmış dediğin siteye de bakarım uygunsa ordan da denerim bi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?