2023 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    256
wıhuhuhu bısey olmaz ya hamılelıkte mıdye yemekte sakıncalı , ama benım canım cok ıstemıstı bır ıkı tane yemıstım bırseyde olmadı. Ciğer zararlı mesela ama cok fazla yemek zararlı gibi.ilk hamılelıgımde bılmıyordum ısyerınde her hafta cıger gelıyordu bırgun herseferınde ıkıser tabak yıyordum normalde cok sevmem bıde oyle gıttı ıkı uc hafta sonra ogrendımkı a vıt fazlası zararlıymıs bende bı tabak olarak yemeye devam ettım yıne gıbı gıbı kesınlıkle haklısın cok takılma. Birde ilkımde rontgen odasının onudeydı bekleme salonu ıkı uc kapı vardı orda bekledım dıye kendıme bır ayı zehır etmıstım takılmıstım falan , gerçekten ınsan takılmalara basladımı devamı gelıyor ne cok salarak ne cok sıkarak devamkeee oncelık stressız relax olabılmek buda bebıs ıcın zararlı bı durum canım anne arkadasım ve dıger anne arkadaslarım

Bende Allah izin verirse haftaya p tesi yada Salı kan tahlili yaptıracağım şu bahsettiğiniz şeylere ve tsh tam kan vs inşallah güzel sonuçlar çıkar miniğimin kontrolü güzel geçer

bende dun en sonunda buldum olgun olarak , aksam yemegı olarak onu yedım. Kılon kac kı benım kılom bıraz fazla ben oyuzden bu kadar cok cıktıgını dusunuyorum ya
Kilom çok yok kuzum normalim sanırım 160 cm boy 50 kilo ile gebe kaldım ama şimdi 51.2 felan çıkıyorum.Nerden buldun canım migrostan felan mı?

bende dun en sonunda buldum olgun olarak , aksam yemegı olarak onu yedım. Kılon kac kı benım kılom bıraz fazla ben oyuzden bu kadar cok cıktıgını dusunuyorum ya
Demiştim Migros’ta var diye afiyet olsun bende alcam çok meraklısı değilim ama iyi geldiğini düşünüyorum okuyorum ama migrostakiler çok gök geldi onuda yeşil elma nın yanına koyunca hemen olgunlaşıyor muş aklınızda bulunsun

Kilom çok yok kuzum normalim sanırım 160 cm boy 50 kilo ile gebe kaldım ama şimdi 51.2 felan çıkıyorum.Nerden buldun canım migrostan felan mı?
Sokta vardı kuzum , orada genelde oluyor olgunu bulamıyordum kcvdemın ordakı sokakta cok almıyolar galıba vardı orda, benım suan kılom var 163-72 kıloyum henuz almadım ama asırı sıs bı goruntu oldu bıanda

Sokta buldum kuzum en olmusundan hemde dırek al ye kımse dokunmamıs

Aman sende kilom bar deyince bende bişey sandım ben 90 küsürdüm tartılmıyorum sağlık olsun dikkat etmeye çalışıyorum

Benim yaşadığım yerdeki migrosta yoktu iki gün önce ama yarın yine şoka migrosa bakayım

Son düzenleme:
Benim de 6+2 de duydum 3 hagta sonra gel dedi ama takma kafana bence normal bir süre üç hafta :) Allah ne derse o olur. Kanaman vsn yoksa Allahın izniyle bir şey olmaz

Anladım kuzum yarın yine bakarım marketlere ama aynı dediğin gibi yani kilo olarak etkilemedi ama görüntü olarak çok şiştim aynada kendime bakmak istemiyorum şimdiden şiştim diye

Bir daha tekrarladımı bir sorun yaşadınız mı
Yok canım herhangi bir sıkıntı şimdilik karnıma hala ara ara batan ağrım var hatta .ben normal görüyorum o yüzden saldım ağrıları

Kızlar düzenli yemeyi düşünüyorsanız avokadoyu şu meşhur turuncu online alışveriş sitesinde kiloyla satılıyor hem fiyatı uyguna geliyor hem de lezzetli çıkmıştı benim aldıklarım. Gelirken kargoda sorun da yaşamamıştım.
Birkaç aydır almadım gerçi ama en son öyleydi yani eve dönünce sipariş vereceğim ben yine hemen

Bende feridenin bahçesinden vermeyi düşünüyorum canım ama baya pahalanmış dediğin siteye de bakarım uygunsa ordan da denerim bi

Pıhtılaşma problemi mi vardı olsun sağlıkla gelsinde
Evet canım daha önce 2 defa düşük yaptım pıhtılaşmadan dolayı kızımda 9 ay iğne kullandım. Şimdi hamile olduğumu öğrendim keseyi gördükten sonra başladık bu sefer sabah coraspin akşam iğne kullanıyorum doğuma kadar hayırlısıyla gelsin inşallah

Aynı yerde muayene oldum o yüzden biraz üzüldüm. Ama çok sağolun buradaki insanlar çok yardımcı oluyor her konuda❤
Ne demek canım deneyimlerimizi paylaşacağız sevincimizi paylaşacağız birbirimize destek olacağız. Ben bugün bebeği görmeyi hiç beklemiyordum haftamı bile yanlış biliyormuşum sen düşün tekrar ne zaman gideceksin kontrole?

Kızlar selamlar

Fetal DNA için bilgi ve fiyat alan oldu mu hiç?
10. Haftadan itibaren yapılabiliyormuş benim daha 2 hafta var ama şimdiden araştırmalara başlamam lazım

Bende feridenin bahçesinden vermeyi düşünüyorum canım ama baya pahalanmış dediğin siteye de bakarım uygunsa ordan da denerim bi
En son markete göre çok uyguna geliyordu canım son dönemde bakmadım fiyatlara artmış olabilir orada da muhtemelen, marketlerde de arttı zaten belki yine oraya göre uyguna denk gelebilir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…