- 29 Ekim 2016
- 4.226
- 9.277
- 158
Fetal DNA nın doğruluk payı çok yüksek %99 olduğu söyleniyor doktorlar tarafındanDoğruluk payı yüzde kaç onu da araştırmak lazım onlarda da yanılma payı oluyor çünkü
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Fetal DNA nın doğruluk payı çok yüksek %99 olduğu söyleniyor doktorlar tarafındanDoğruluk payı yüzde kaç onu da araştırmak lazım onlarda da yanılma payı oluyor çünkü
Ah ah önceki gittiğimde doktorun biri keseyi görüyorum dedi diğeri kese yok 4 gün sonra tekrar gel kese yoksa sağlıklı gebelik de yok dedi 4 günde içim içimi yedi ama bol bol Ayetel kursi okudum bebeğe çok faydası varmış sana da tavsiye ederim elimi karnıma koydum bol bol dua ettim sende iyi düşün iyi olsun.3 hafta sonra gel dedi. Ikili test için de perinatoloji miydi neydi randevu al dedi 11 14 hafta arasına. Senin için daha iyi olmuştur ben çok stres yaptım bebek için. Aradı aradı zorla buldu.
Normalde 3 hafta dedi ama ilaçlarım bitiyor deyince ilaç bitmeden 1 gün önce gel dedi. 14 gün sonra falan oluyor canım. Meme hassasiyeti arada kasık batması oluyor şişlik gaz onlarda var tabiiki. Stres yapma sakın "herşey çok güzel olacak" mottomuz buKızlar kalp atışından sonra ne zamana randevu verdi doktorlarınız? Ben 6+1’de duydum geçen hafta çarşamba günü. 9. haftaya randevu verdi. Daha 13 gün var Kasığımda hafif bir baskı ve karın şişliği ve meme hassasiyeti dışında hiçbir belirtim yok. Endişeliyim biraz.
Aminnn canım sağol güzel motivasyonun içinNormalde 3 hafta dedi ama ilaçlarım bitiyor deyince ilaç bitmeden 1 gün önce gel dedi. 14 gün sonra falan oluyor canım. Meme hassasiyeti arada kasık batması oluyor şişlik gaz onlarda var tabiiki. Stres yapma sakın "herşey çok güzel olacak" mottomuz bu
Benim gibi olanları duyunca biraz rahatladım yaa tek değilmişim en azından bulantısız geçirenBiz 6+6 da kalp atisini duyduk, bir sonraki randevuyu 10+6 ya aldik tam 1 ay sonra.
Endiselenecek bir sey yoktur bence bende de durum ayni sadece cok ayakta kaldigimda bel agrisi oluyor uyku hali sislik ve gogus hassasiyeti kiz bunlar yeter ya zaten daha nolsun birak bosver bulanmasin miden :)
Bu hayatta herşey bizim için kendimize zehir etmeyelim en güzel günlerimiziAminnn canım sağol güzel motivasyonun için
Normalde giydiğim pantolonların düğmelerini kapatamıyorum, kapatınca robokop gibi oluyorum bir de taş gibi karnım allah affetsin bebiş diye şişkinliğimi nazlatıyorum galibaBir arkadaşımda da öyle olmuş ilk aylarda kilo almamış ama aşırı şişmiş karnı yaklaşık 4.aya kadar öyle oldu sonra normal gebelik göbeğim çıktı demişti belki bizim de öyle olur
İnan korku bende de fazla çünkü ben bir yola çıkmıştım ve o yolda Allahım kendiliğinden verdi. Ne kadar şükretsem az. Hani öyle şeyler düşünüyorum ki sonra kendime de kızıyorum. 3 hafta sonra gittiğimde sesini gene duyabileceğim inş diye dua edigorum ama her korktuğumda videosunu izliyorum ve rahatlıyorum. Allah herkesinkini bağışlasın esirgesinBana dedin sanırım, çok şükür kanamam yok ben biraz stres yapıyorum öyle şeyleri. İnsanın bir düşüğü olunca ister istemez daha çok tedbir alıyor, daha çok korkuyor
Lab sormanız lazım bazı yerler de de yüzde 95 geçiyor mesela o foyat için hata payı 99 olması iyi sizler sorarken bunları da ilaveten sorun benceFetal DNA nın doğruluk payı çok yüksek %99 olduğu söyleniyor doktorlar tarafından
Bende şiş göğüs hassasiyeti tok. Kasık ağrısı o da sürekli değil bazen oluyor bazen olmuhor. Ama ben artık belirti aramamaya karar verdim. Çünkü Allah korusun bir şey olsa başka şeyler olur o yüzden güzel düşünmeye devam allah korusun minicikleriKızlar kalp atışından sonra ne zamana randevu verdi doktorlarınız? Ben 6+1’de duydum geçen hafta çarşamba günü. 9. haftaya randevu verdi. Daha 13 gün var Kasığımda hafif bir baskı ve karın şişliği ve meme hassasiyeti dışında hiçbir belirtim yok. Endişeliyim biraz.
Bende giydiğim jeanlerin beli sıkıyor düğme açıyorum artık 14 martta kontrole çağırdı doktor soracağım şişkinlik için bir şey var mı İnternette işte hareket yürüyüş tuzu azaltın diyor su için diyor hepsini yapıyorum belki tuzu fazla azaltmamışımdır ama bu kadar da olmazNormalde giydiğim pantolonların düğmelerini kapatamıyorum, kapatınca robokop gibi oluyorum bir de taş gibi karnım allah affetsin bebiş diye şişkinliğimi nazlatıyorum galiba
Valla oda doğruYok canım herhangi bir sıkıntı şimdilik karnıma hala ara ara batan ağrım var hatta .ben normal görüyorum o yüzden saldım ağrıları
Bu pıhtılaşma problemide ilk haftalarda düşükle sonuçlanıyor galiba hepamin canımEvet canım daha önce 2 defa düşük yaptım pıhtılaşmadan dolayı kızımda 9 ay iğne kullandım. Şimdi hamile olduğumu öğrendim keseyi gördükten sonra başladık bu sefer sabah coraspin akşam iğne kullanıyorum doğuma kadar hayırlısıyla gelsin inşallah
Görümcem diyarbakırda yaptırdı kasım ayında 5500 idiben de yaptıracağım kısmet olur da o günlere sağlıkla gelirsek. Ben de 34 yaşındayım ve ikili üçlü dörtlü testlerde risk görüp sağlıklı bebeği olan ve boşuna tüm hamileliği zehir olan ya da hepsi temiz çıkıp doğumdan sonra durumu anlaşılan çok kişi oldu çevremde.
Hem yaştan hem de bu gibi nedenlerden dolayı yaptırmamak seçenek değil benim için.
Temel panel değil kapsamlı istiyorum ben de hiç fiyat almadım bir yerden ama temele 10000 dedilerse korkunç bir zam gelmiş demek ki.
Hangi şehirdeki lablara bakıyorsun?
Ya benim memişler sürekli acımıyor sanki arada yokluyorum hatta sıkıyoeum falan buda normal miNormalde 3 hafta dedi ama ilaçlarım bitiyor deyince ilaç bitmeden 1 gün önce gel dedi. 14 gün sonra falan oluyor canım. Meme hassasiyeti arada kasık batması oluyor şişlik gaz onlarda var tabiiki. Stres yapma sakın "herşey çok güzel olacak" mottomuz bu
Ben de araştırdığım kadarıyla bu civardan başlıyor diye biliyordum fiyatlar ama belki şehirden şehire fark ediyordur malum İstanbul artık dünyanın en pahalı şehirlerinden biri aynı hizmeti sırf İstanbul olduğu için kaç kat yükseğe alıyorsun.Görümcem diyarbakırda yaptırdı kasım ayında 5500 idi
o an ttiğim duaları bir bilsen inşallah hayırlısıyla kucağımıza alırız hepimiz çok uzun bir süreç bekliyor biziAh ah önceki gittiğimde doktorun biri keseyi görüyorum dedi diğeri kese yok 4 gün sonra tekrar gel kese yoksa sağlıklı gebelik de yok dedi 4 günde içim içimi yedi ama bol bol Ayetel kursi okudum bebeğe çok faydası varmış sana da tavsiye ederim elimi karnıma koydum bol bol dua ettim sende iyi düşün iyi olsun.
Ben o kadar korktum ki doktor bana ekrandan gösteriyor ama göremedim bile kendimde değildim. Hepimizde aynı düşünceler var anladığım kadarıyla. Tabi bilinçli anneler bizden 1 adım önde. İnşallah ekim ayında da hayırlısıyla doğumu konuşuyor oluruz ❤İnan korku bende de fazla çünkü ben bir yola çıkmıştım ve o yolda Allahım kendiliğinden verdi. Ne kadar şükretsem az. Hani öyle şeyler düşünüyorum ki sonra kendime de kızıyorum. 3 hafta sonra gittiğimde sesini gene duyabileceğim inş diye dua edigorum ama her korktuğumda videosunu izliyorum ve rahatlıyorum. Allah herkesinkini bağışlasın esirgesin
Kuzum benimxe ayni bak dun sbah mide bulantim yoktu gece basladi. Goguslerimin uclari bazen cok sert bazen yumusak bazen kasik agrim var bazen yokYa benim memişler sürekli acımıyor sanki arada yokluyorum hatta sıkıyoeum falan buda normal mi