• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2023 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    256
7+5 bugün kızlar sizin durumunuz nasıl kendimi iyi hissediyorum kasıklarımda idrar varmış gibi baskı var doluymuş gibi onun dışında iyiym ama bir günüm bir günümü tutmuyor.

İşte çalışıyorum evde hiç birşey yapmıyorum sadece yemek yiyorum film izlerken sıkılıp yatmaya gidiyorum çok erken yatıyorum 9 gibi

Ben rüyamda çilek gördüm ağzım sulandı ama istemedim yemeği.. ertesi gün annem alıp gelmiş sağolsun yedim.. ama bende fazla baş dönmesi oluyor sanki ve gaz sıkışması.. yaşayan var mı acaba?
Benimde uykumdan uyanıp tost kokusu geliyor diyip sabah hemen tost söyledim böyle margarinlerler ya dışını onun kokusu gelmişti.
Gaz hep oluyor ama yediklerimizden birazda ben artık akşamları ve gündüzleri dikkat ediyorum yediklerime geçti.
Anı kalkış yaptığımda başım dönüyor hemen geçiyor biraz yavaş hareket etmek gerek .

Benimde uykumdan uyanıp tost kokusu geliyor diyip sabah hemen tost söyledim böyle margarinlerler ya dışını onun kokusu gelmişti.
Gaz hep oluyor ama yediklerimizden birazda ben artık akşamları ve gündüzleri dikkat ediyorum yediklerime geçti.
Anı kalkış yaptığımda başım dönüyor hemen geçiyor biraz yavaş hareket etmek gerek .
Valla doğru düzgün gaz yapıcı şeylerde yemiyorum ama neden böyle anlamadım.. evet ayağa kalkınca bir anda kararıp geçiyor gibi.. neyse sağlıklı olsunlarda bizim hormonal degisikliklerimiz illa ki düzelecek 🙏🙏

Ben rüyamda çilek gördüm ağzım sulandı ama istemedim yemeği.. ertesi gün annem alıp gelmiş sağolsun yedim.. ama bende fazla baş dönmesi oluyor sanki ve gaz sıkışması.. yaşayan var mı acaba?
Ben ikisinide yaşıyorum özelikle bu sabah çok yoğun yaşadım

Bende bugün ilk doktor kontrolüne gittim. 6+0 şuan bebeğim. Doktor alttan muayene etti ama bebeği tam göremediğini söyledi, kötü bisey mi bu dedim hayır sadece daha erken dedi. 2 hafta sonra tekrar randevu verdi. Turkiyede 6.hafta da kalp atışı dinliyolar. Burda neden gözükmedi bilemedim umarım bir sorun yoktur.

ben geçen pastanede gördüğüm ıslak kekten aşerdim birkaç gün aklımdan çıkmayınca eşime aldırdım.dilimi 20tlmiş eşim ıslak keke para vereceğim aklımdan geçmezdi diyor 😂😂😂 evde yapardım ama evde yaparken kötü kokuyor bir şey yapamaz oldum 🙈

Bende bugün ilk doktor kontrolüne gittim. 6+0 şuan bebeğim. Doktor alttan muayene etti ama bebeği tam göremediğini söyledi, kötü bisey mi bu dedim hayır sadece daha erken dedi. 2 hafta sonra tekrar randevu verdi. Turkiyede 6.hafta da kalp atışı dinliyolar. Burda neden gözükmedi bilemedim umarım bir sorun yoktur.
Belki geç döllenme olabilir mesala benim 4 gün geç veyaz cihazdan olabilir belki

Merhaba. Dyson'ın en son model hava temizleyicisini aldık, nemlendirici özelliği de var dediler ama çok düşük. Tavsiye etmiyorum kesinlikle. Temizleyici özelliği çok iyi ama. Burun tıkanıklığı için hava nemlendiricisi daha iyi bir seçenek gibi...
Teşekkür ederim zaten kötü yorumlardan dolayı eledik Dyson ı yoksa onu alacaktık biz de. Acil ihtiyacım nemlendirici evet ama hava temizleyici de olsun istiyorum İstanbul’un pis havası malum hamilelik öncesi de eve almak istiyordum alerjim var çünkü inşallah ikisi için de memnun kalacağım güzel ürünler bulurum 🙏🏻
aşureeee istedim ablamdan akşama yiyeceğim inşallah :KK70:
Çok ilginç benim de canımın ilk çektiği şey aşure oldu 😂 normalde çok da sevdiğim bir şey değildir ama canım istiyor şöyle bol tarçınlı.

Teşekkürler canım bakayım buna da 🙏🏻
Baş dönmesiyle şüphelendim ben hamileliğimden regl iki gün gecikmişken başladı şu an 5+2 yim hala ara ara devam ediyor baş dönmemle beraber yaşıyoruz resmen Allahtan sürekli değil.
Mide bulantısı da geçtiğimiz iki gün ataklar halinde yaşadım bugün çok şükür iyiyim 🙏🏻 umarım bir daha gelmez

7+5 bugün kızlar sizin durumunuz nasıl kendimi iyi hissediyorum kasıklarımda idrar varmış gibi baskı var doluymuş gibi onun dışında iyiym ama bir günüm bir günümü tutmuyor.

İşte çalışıyorum evde hiç birşey yapmıyorum sadece yemek yiyorum film izlerken sıkılıp yatmaya gidiyorum çok erken yatıyorum 9 gibi
Bende 5+6 diye biliyordum 7+3 müşüm 😂😂acayip Bi baş dönmesi oluyor mide bulantısı oluyor 🥴

Kızlaaar nasılsınız iyi misiniz bebişleriniz nasıl 🥰🎈🌸 ben sürekli giremiyorum aşırı bir bulantı ve halsizlik var. İşe gidip gelirken çok zorlanıyorum özellikle sabahları kötü olduğumdan sürekli geç kalıyorum. Evde de hiçbir şey yapamıyorum. Yemek yiyemiyorum peynir ekmek ya da tost gibi şeyler yiyorum. Doktordan ilaç istedim kusmuyorsan vermem dedi. Nasıl rahatlıcam ben ?

9mu erken
En gec 8.10 geçe uyumus oluyorum😀
Cok normal canim icerde 7kat fazla calisan hormonlar var

Selam cnm bende yurtdisinda yasiyorum
Turkiyede gebelik takibiyle burasi cok farkli
Bende 6+5de duymustum kalp atislarini
Gittiginde 8haftalik olmus olacak rahatlikla duyulup gorulebilir korkma
Hangi ulkedesin bu arada

Back