• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2023 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    256
9+2 de aynısını yaşadım. Şimdi hamilelik belirtim de yok başından beri benim. Bir tedirginlik var iyi mi diye , iyi düşün iyi olsun diyorum ama o ihtimali bi silemiyorum. Daha susam kadarken başlıyorlar annelerini merakta bırakmaya daha bir ömür gidecek bu anne endişesi 😁 İnşallah sağlıkla gelir bebişlerimiz 🙏
Bende o modda ilerlemeye çalışıyorum. Ama aklımın bir köşesinde heo o korku var dediğin gibi. 8+Lara geçsem bir nebze rahatlıcam sanki 😬 inşallah hepimiz sağlıklı doğumlar yapalım. Hamilelik sürecindede doğum sonrasıda annelerini üzmeyip yormayan bebelerimiz olsun hepimizin 🙏🏼

Balık görmek istemiyorum yarım kilo istavrit aldık eşimle. Eşim temizledi, eşim pişirdi, 4 5 tane yedim zorla gerisini eşim yedi. Artık eve bile sokmak istemiyorum.
Çok kötü olmuş.. vitamin takviyesi tek çözüm gibi . Benim avantajım koku almıyorum demek ki ondan 😂😂 dezavantaj avantaj a döndü 😁

Arkadaşlar sizlere bir soru soracağım. Karından ultrasonla keseyi beta değeri kaçken gördünüz acaba?
Canım 8 şubatta beta 1186ydı 9şubatta tekrar vermeden karından usg ile keseyi gördük şükür yani bir günlük artık 2000 ancak olmuştur

Kızlar evinde kendisi ya da çocuğu için hava nemlendirici ve temizleyici kullanan var mı?
Burun kuruluğu ve tıkanıklığı beni mahvetti gece uyuyamıyorum bile evdeyken de böyleydi hamileliği öğrenmeden iki üç gün önce başlamıştı. Nemlendirici spreyle idare ediyordum ama giderek şiddeti artıyor sprey de kar etmiyor burnum o kadar kuru ve tıkanık ki durmadan kanıyor artık 🥺
Hava nemlendirici ve temizleyici almaya karar verdim. İkisini ayrı ayrı alacağım ikisi bir arada bir tek Dyson da var onu alacaktım aslında ama yorumları pek iyi değil vazgeçtim.
Bu aletlerle ilgili bilgisi olan bir tavsiye verebilirse çok mutlu olurum 🥹🥹🥹

Kızlar evinde kendisi ya da çocuğu için hava nemlendirici ve temizleyici kullanan var mı?
Burun kuruluğu ve tıkanıklığı beni mahvetti gece uyuyamıyorum bile evdeyken de böyleydi hamileliği öğrenmeden iki üç gün önce başlamıştı. Nemlendirici spreyle idare ediyordum ama giderek şiddeti artıyor sprey de kar etmiyor burnum o kadar kuru ve tıkanık ki durmadan kanıyor artık 🥺
Hava nemlendirici ve temizleyici almaya karar verdim. İkisini ayrı ayrı alacağım ikisi bir arada bir tek Dyson da var onu alacaktım aslında ama yorumları pek iyi değil vazgeçtim.
Merhaba. Dyson'ın en son model hava temizleyicisini aldık, nemlendirici özelliği de var dediler ama çok düşük. Tavsiye etmiyorum kesinlikle. Temizleyici özelliği çok iyi ama. Burun tıkanıklığı için hava nemlendiricisi daha iyi bir seçenek gibi...

Sat 18 Ocak yaş 35 Aydın Tahmini Doğum Tarihi 25 Ekim 🤲🤲 1.cocuk
o sen bendensin
35 yaş sat 5 ocak İstanbul tahmini doğrul tarihi ekimin 2. Haftası sanırım
Sizler kaç haftalıksınız da mideniz bulanıyor maşaAllah benim iyi şimdilik :KK66:
Hem ben somonu çok seviyorum en sevdiğim kılçıksız =-)
Benim doktor folbiol içmememi decavit içmeye devam etmemi söyledi.
Sizleri kalp atışından sonra kaç gün sonraya çağırdı beni 3-4 hafta sonraya çağırdı.
Merhaba benim 7+5 haftaya çağırdı kontrol için,
benim iki kese vardı biri boş biri dolu onun durumuna bakmak için çağırdı sanırım. ilk kontrolden 15 gün sonra oluyor. inşallah her şey yolundadır.
Mide ağrım vardı geçen haftalarda şuan sadece kokuları sevmiyorum bide salatalık tuzlu yiyebiliyorum.
Akşamları çok erken uyuyorum uykum yok sanıyorum ama yatınca uyuyorum .

Bu yenen şeylere göre cinsiyet tahmini de tarih oldu sanırım bugün bayan arkadaşlarla sohbet ederken birine kısır yapar mısın dedim tabi dedi hatta turşularından tattırmak için eve götürdü turşu yedim canınız çekmesin birde limon hastasıyım ben sizde varmı böyle şeyler 🙈
Tuzlu Salatalık

Weewell WHC752R İyonizerli Sıcak ve Soğuk Akıllı Buhar Makinesi - ebebek
bir bunu arastır ıstersen

Afiyet olsun canlar bebeklere şifa olsun ilk aşerdiğim içli köfte oldu dün turşu bugünde inşallah kısır😂
Ben rüyamda çilek gördüm ağzım sulandı ama istemedim yemeği.. ertesi gün annem alıp gelmiş sağolsun yedim.. ama bende fazla baş dönmesi oluyor sanki ve gaz sıkışması.. yaşayan var mı acaba?

Back