Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bende dün biri waffle paylaşmıştı mahvoldu sağlıklı beslenmemkac gundur avokado arıyorum cunku hep kotu yada yok hosuma gıden bulamadım eve yakınyerlerde canım ıstıyor ondan gırmıs ruyalarıma tsh da burdan
kuzucum baslayabılır 8 haftaya dogru epey artıyor sonra hafıften azalıyor , ben doktora gıttıgımda 6+0 dım gıtmeden oncekı hafta ıcı basladı yol tutmusta mıden bulanmıs ama yol bıtmıs o bulantı hala kalmıs gıbı bı hıs , bende dedım bu boyle sımıden basladıysa artacak kesın o gun doktordan ılac ıstedım valla haftasonuydu salı anca aldım ılacları o ıkı uc gunde bıle nobetcıden alıp baslasaydım keske dedım kusmadım henuz ama o bulantı hıssı fena ılac yuzde 80-90 gun ıcındekı durumlara gore degısıyor yıne oluyor ona ragmen
Başlamıştım ama tiksindim bu ara kokusu batıyor banaArkadaşlar hangi balıkları yiyorsunuz? Yada haftada 1 kere yemeğe başladınız mı?
bıraz yaza gelecegı ıcın ben yıyebılcegımı sanmıyorum oglumda cogusu kısa geldıgı ıcın bol bol yemıstım acıkcası , omega takvıyesı almayı planlıyorumArkadaşlar hangi balıkları yiyorsunuz? Yada haftada 1 kere yemeğe başladınız mı?
Ben evde yemek yapamıyorum 2 haftadır annemler gönderiyor. Hiç yiyemedik ama haftasonu nasipse yiyelim dedik.Arkadaşlar hangi balıkları yiyorsunuz? Yada haftada 1 kere yemeğe başladınız mı?
valla ben herkese relax olmasını aşılıyorum kendı kulandıklarımı aktarıyorum , insanları endıselendırmek burda en son ısteyeceğim şey cogunuzun ılk bebeği ve gecmısten kalan olumsuz anıları olanlar var , sızler ıcın hassas davranmaya calısıyorumKızlar birbirinize ilaç konusunda nasıl rahat öneri veriyorsunuz farkında mısınız herkes hamile ve doktora gidiyor yani bunu hiç doğru bulmadım şahsen doktoru hangi kullanım kime göreyse zaten söylüyor. Troid konusunda da aynı şey geçerli 3 ler 4 ler çok aşırı yüksek değerler değil günlerdir strese sokuyoruz bence sinir değer 4.2 bu arada yani troid etkilemese de stres etkileyecek gerçekten.
yanı ben suan cok beslenmeme dıkkat etmıyorum yanı sunu yıyeyım bunu yıyeyım falan dıye suan sadece kandan beslenıyor bebek henuz yedıklerımız gıtmıyor dıye, suan nasıl beslenıyorsam aynı devam tıksınıp yada canmın ısteyıp yemedıgım seyler oluyor sadeceBende dün biri waffle paylaşmıştı mahvoldu sağlıklı beslenmem
hamıleıgımde somon somon dedıler aldırdım kocama tutsulu ımıs bıde kusacaktımBen evde yemek yapamıyorum 2 haftadır annemler gönderiyor. Hiç yiyemedik ama haftasonu nasipse yiyelim dedik.
Düzenli olarak her hafta yiyebilirmiyim bilmiyorum bulantıxan evde yapabilirmiyim. Dışardan alabildiğimiz zamanlarda yicem anca
Somonmu iyiymiş tütsülü o şekilde yenilenlerdemi acbaa çiğ gibihamıleıgımde somon somon dedıler aldırdım kocama tutsulu ımıs bıde kusacaktım
Ben baya kiloluyum canım ondan mecburenyanı ben suan cok beslenmeme dıkkat etmıyorum yanı sunu yıyeyım bunu yıyeyım falan dıye suan sadece kandan beslenıyor bebek henuz yedıklerımız gıtmıyor dıye, suan nasıl beslenıyorsam aynı devam tıksınıp yada canmın ısteyıp yemedıgım seyler oluyor sadece
Teşekkür ederiz canımvalla ben herkese relax olmasını aşılıyorum kendı kulandıklarımı aktarıyorum , insanları endıselendırmek burda en son ısteyeceğim şey cogunuzun ılk bebeği ve gecmısten kalan olumsuz anıları olanlar var , sızler ıcın hassas davranmaya calısıyorum
Sakinn kızartma gerçekten benim ku ondan oldu misafirlikte yaptılar midem bulandikca kokusu geliyor burnumaSomonmu iyiymiş tütsülü o şekilde yenilenlerdemi acbaa çiğ gibi
Ben palamut seviyorum ama zamanı geçti heralde. Dondurucumda mezgit var ama sanırım oda kızartma oluyormuş şuan onu kızartmayı göze alamıyorum
Al benden de o kadar. Geçenler de doğum yaptığımı gördüm. Önceki akşam doktor erkek dedi sonra kızmış kordonu görmüşüz dedi. Dün akşamki rüya da da doktor 6+2 sin dedi. Psikoloji kalmadıBende hamileligin basindan beri acayip acayip ruyalar goruyorum ya
yok pısırılıyordu yıne mıgrostan almıstı balıkcıdan alsak dırek taze kesıp verıyolar bıdaha denemedım ama cok kotu geldı. bende palamut en sevdıgım , çipura ve levrek te tek seferde fırında pısırınce on numara oluyor altına patates doseyıp yapıyorum , bu pazartesı alalım barı havalar ısınmadan yıyeyım bır ıkı kezSomonmu iyiymiş tütsülü o şekilde yenilenlerdemi acbaa çiğ gibi
Ben palamut seviyorum ama zamanı geçti heralde. Dondurucumda mezgit var ama sanırım oda kızartma oluyormuş şuan onu kızartmayı göze alamıyorum
ay ınanırmısın dun dolma pısırdım o bıberın kokusu tum eve sındı dolmayı yıyesım gelmedı okadar cok oda parfumu sıktım kı kocam da dıyorkı benımde bundan mıdem bulanıyor dedım sus benım mıdem bulanacagına senın kı bulansınSomonmu iyiymiş tütsülü o şekilde yenilenlerdemi acbaa çiğ gibi
Yedim bir şeyler Kuzucum öğle saatine doğru gitti bulantı şimdi çok daha iyiyim sabah yataktan bile çıkamamıştım baş dönmesi de eşlik ediyordu başım döndükçe midem daha çok bulanıyordu şimdi ikisi de geçtiKendını zorla yınede hafıf aeyler ya bende suan cok kotuyum gercekten kendımden gectım kırk saattır ya
Bu kadar olur az önce eşime İstanbul’a dönünce somon alıp atayım buzluğa dedimArkadaşlar hangi balıkları yiyorsunuz? Yada haftada 1 kere yemeğe başladınız mı?
boy kılo- 163 boy 72 küsür kilo malesef bende kıloluyum neler ypıyorun bu surecte , senın kac boy kıloBen baya kiloluyum canım ondan mecburen
Hahahahah çok iyi yaaaay ınanırmısın dun dolma pısırdım o bıebrım kokusu tum eve sındı dolmayı yıyesım gelmedı okadar cok oda parfumu sıktım kı kocam da dıyorkı benımde bundan mıdem bulanıyor dedım sus benım mıdem bulanacagına senın kı bulansın
Yok hiç cesaret edemiyorum valla toptan tiksincem birdaha hiç yiyemicez dursun o orda birazSakinn kızartma gerçekten benim ku ondan oldu misafirlikte yaptılar midem bulandikca kokusu geliyor burnuma