• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2023 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    256
Tek başına omega takviyesi yeterli gelecek mi? Kaçıncı haftada başlayacaksın canım?
20-25 li haftalarda alırım gıbı duruyor doktora danısırım bu konu ıcın yedıgınden zaten haptakı kadar alamıyorsun omaga dıye bılıyorum hher hafta ıkı uc kez yersen anca dıye hatırlıyorum oglumdan

20-25 li haftalarda alırım gıbı duruyor doktora danısırım bu konu ıcın yedıgınden zaten haptakı kadar alamıyorsun omaga dıye bılıyorum hher hafta ıkı uc kez yersen anca dıye hatırlıyorum oglumdan
Aynen doktor yönlendirir o zmn.. bu arada listeye beni de ekler misin.
Sat 18 Ocak yaş 35 Aydın Tahmini Doğum Tarihi 25 Ekim 🤲🤲 1.cocuk

Beline şiddetli ağrı giren var mı kızlar bıçak saplanır gibi aniden 😞 az önde oldu bana

Sadece somon yemek sıkacak yakında alternatif bulmak lazım olacak 😊😊
Ben balık sevmeyengillerdenim 😅 somon yerim yanına da takviye alırım sanırım birçok balık yasak zaten cıva içeriğinden ötürü 😕 yaz da geliyor seçenek baya daralacak

Bearhug Bearhug 2,18 cıkmıs tsh değeri kızlar ne dersiniz takip edilmeli gibi ama şimdilik ilaca gerek yoktur sanırım
Çok iyi canım bence 2.5 altı çıkmış zaten ilaca gerek olacağını sanmıyorum doktorun daha iyi bilir tabi 🙏🏻

Ben balık sevmeyengillerdenim 😅 somon yerim yanına da takviye alırım sanırım birçok balık yasak zaten cıva içeriğinden ötürü 😕 yaz da geliyor seçenek baya daralacak

Çok iyi canım bence 2.5 altı çıkmış zaten ilaca gerek olacağını sanmıyorum doktorun daha iyi bilir tabi 🙏🏻
bıde hepatıt b pozıtıf cıkmıs :D bagısıklıgım varmıs sanırım

Back