- 5 Mayıs 2022
- 3.227
- 4.101
- 63
- 37
Yarasın inşallahBöyle fırında pişecek şeyler olsun ki kokusu bizi çok yormasınsomon alırım bende o zaman evde yapıcağım zaman
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Yarasın inşallahBöyle fırında pişecek şeyler olsun ki kokusu bizi çok yormasınsomon alırım bende o zaman evde yapıcağım zaman
Yarın doktor kontrolü var bu akşam hangi rüyayı göreceğiz bakalımRuya konusunda tek olmadigim beni tatmin etti
almayan bebe almıyor benımkı almadı yanı ne yemedım kıKesinlikle kaşar peyniri muz ceviz bunlar çocuğun kilo alımını baya etkiliyor hatta ben şimdiden başladım bol kasar peynirli kahvaltıya ve günlük 1 adet muz a
Avakado muBearhug ruyamda tsh 6 cıkıyordu psıkolojı nanayyy birde avokado arıyordum heryerde lımonlayıp yemek ıcın bı turlu bulamıyordum
20-25 li haftalarda alırım gıbı duruyor doktora danısırım bu konu ıcın yedıgınden zaten haptakı kadar alamıyorsun omaga dıye bılıyorum hher hafta ıkı uc kez yersen anca dıye hatırlıyorum oglumdanTek başına omega takviyesi yeterli gelecek mi? Kaçıncı haftada başlayacaksın canım?
evet bugun bulup almam lazım artıkAvakado mu
Benim çok ağrım var hatta az önce uzanırken belime okadar şiddetli bir ağrı girdi ki ay diye bağırdım 2 kez oldu bu endişeleniyorum daBenim de öyle sağ tarafım ağrırıdı şimdi sol tarafım ağrıyor.
Ay canım çekti limonlu ve tuzluevet bugun bulup almam lazım artık
Aynen doktor yönlendirir o zmn.. bu arada listeye beni de ekler misin.20-25 li haftalarda alırım gıbı duruyor doktora danısırım bu konu ıcın yedıgınden zaten haptakı kadar alamıyorsun omaga dıye bılıyorum hher hafta ıkı uc kez yersen anca dıye hatırlıyorum oglumdan
bende aynından bı haftayı gectı bırde bakıyorum bakıyorum yok marketteAy canım çekti limonlu ve tuzlu
Ben balık sevmeyengillerdenim somon yerim yanına da takviye alırım sanırım birçok balık yasak zaten cıva içeriğinden ötürü yaz da geliyor seçenek baya daralacakSadece somon yemek sıkacak yakında alternatif bulmak lazım olacak
Çok iyi canım bence 2.5 altı çıkmış zaten ilaca gerek olacağını sanmıyorum doktorun daha iyi bilir tabiBearhug 2,18 cıkmıs tsh değeri kızlar ne dersiniz takip edilmeli gibi ama şimdilik ilaca gerek yoktur sanırım
bıde hepatıt b pozıtıf cıkmıs bagısıklıgım varmıs sanırımBen balık sevmeyengillerdenim somon yerim yanına da takviye alırım sanırım birçok balık yasak zaten cıva içeriğinden ötürü yaz da geliyor seçenek baya daralacak
Çok iyi canım bence 2.5 altı çıkmış zaten ilaca gerek olacağını sanmıyorum doktorun daha iyi bilir tabi
Bende olgun bulamadım geçen baktımbende aynından bı haftayı gectı bırde bakıyorum bakıyorum yok markette
Kuzum aşı falan olduysan ondan da pozitif çıkabiliyorbıde hepatıt b pozıtıf cıkmıs bagısıklıgım varmıs sanırım
ay evet onlarda evde ıkı haftada anca olgunlasıyorBende olgun bulamadım geçen baktım
olmadım aslında ama bebısken olmus olabılırmısım bılmıyorumKuzum aşı falan olduysan ondan da pozitif çıkabiliyor
Biz seninle level atmalisiz yabenım oyle sezonluk dızı olacak kadar devam eden aksıyon ruyalarım var baya devamını goruyorum belırlı aralıklarla
aynıyız :)Aynen doktor yönlendirir o zmn.. bu arada listeye beni de ekler misin.
Sat 18 Ocak yaş 35 Aydın Tahmini Doğum Tarihi 25 Ekim 1.cocuk