• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2023 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    256
Hahahahah çok iyi yaaa 😂😂😂😂
Ne güzel demişsin tabii ki de bizim midemiz bulancağına onların mideleri bulansın 😅😅
bırde cok takılıyor ne zaman mıdem bulansa , donuyor oturuyor karsıma cıddı cıddı ayy bılıyormusun benımde bulanıyor dıyor :D sabah nasılsın dıyor mıdem bulanıyor sus dıyorum herzamankı gıbı yanı eheheh dıyor :D

yok pısırılıyordu yıne mıgrostan almıstı :KK70: balıkcıdan alsak dırek taze kesıp verıyolar bıdaha denemedım ama cok kotu geldı. bende palamut en sevdıgım , çipura ve levrek te tek seferde fırında pısırınce on numara oluyor altına patates doseyıp yapıyorum , bu pazartesı alalım barı havalar ısınmadan yıyeyım bır ıkı kez :KK70:
Bence de ilk 3 ay iki üç defa yiyelim bari sonra hapına geeçriz heralde sıcak havada yenmez😃
Abimin eşide hamile onun doğumu yaklaştı artık kış mevsimine denk geldi her hafta yedi. Onun doktoru balık ve kırmızı et ye demiş tavuğu direk yasaklamıştı

ay ınanırmısın dun dolma pısırdım o bıberın kokusu tum eve sındı dolmayı yıyesım gelmedı okadar cok oda parfumu sıktım kı :KK70: kocam da dıyorkı benımde bundan mıdem bulanıyor dedım sus benım mıdem bulanacagına senın kı bulansın :KK70:
Kocalar bizden daha hamile 🤣🤣
Ben şimdi fazla yemek pişirmediğimden çok koku şeyim olmadı ama kayınvalidem geöen hafta ıspanaklı börek gönderdi ondan tiksindim bi. Dün akşam yine yolladı. Hiç yiyemedim aç kaldım. Yaptım yolluyorum dedi diyemedimde yollama tiksindim diye 😬

Bence de ilk 3 ay iki üç defa yiyelim bari sonra hapına geeçriz heralde sıcak havada yenmez😃
Abimin eşide hamile onun doğumu yaklaştı artık kış mevsimine denk geldi her hafta yedi. Onun doktoru balık ve kırmızı et ye demiş tavuğu direk yasaklamıştı
benımde oglum ocakta dogdu , ekımden sonra baya nerdeyse her hafta yedım max ıkı haftada bır hosuma da gıdıyordu ama sıcak hava yaz ıyk hıc cekılmez kokusu , Belkı mudanyada falan gezmeye gıderkes balık ekmek yerım anca o :D

Son aylarda omega çok kilo aldırıyor.bebege balık ceviz ek olarak muz aklınızda olsun yani 20 haftalarda takviyeli beslenme güzel oluyor 😂

benımde oglum ocakta dogdu , ekımden sonra baya nerdeyse her hafta yedım max ıkı haftada bır hosuma da gıdıyordu ama sıcak hava yaz ıyk hıc cekılmez kokusu , Belkı mudanyada falan gezmeye gıderkes balık ekmek yerım anca o :KK70:
Yok ya yazın yenmez dediğin gibi. Şalgam sakıncalı değil dimi bizim için. Bende balık ekmekle şalgam seviyorum da 😬

Son aylarda omega çok kilo aldırıyor.bebege balık ceviz ek olarak muz aklınızda olsun yani 20 haftalarda takviyeli beslenme güzel oluyor 😂
Omega bizemi aldırıyor bebeğemi. Birde kaşar peyniri bebeğe kilo aldırdığınu biliyorum ben 😃
ben koca gün miğdem kazındığından sürekli birşeyler atıştırıyorum. Bunlarda sağlıksız olmasın diye hep meyve ceviz fındıktan yana gitmeye çalışıyorum. Ama bazen yetmiyor🤣

Yedim bir şeyler Kuzucum öğle saatine doğru gitti bulantı şimdi çok daha iyiyim sabah yataktan bile çıkamamıştım baş dönmesi de eşlik ediyordu başım döndükçe midem daha çok bulanıyordu şimdi ikisi de geçti 🥹🥹

Bu kadar olur az önce eşime İstanbul’a dönünce somon alıp atayım buzluğa dedim 🤣
Ben ayrıca omega takviyesi de alıyorum zaten alıyordum hamile kalmadan önce de aile hekime sordum normalde takviyeye 12. Hafta civarı başlatıyoruz ama isterseniz için zararı da olmaz dedi
Sadece somon yemek sıkacak yakında alternatif bulmak lazım olacak 😊😊

Ben evde yemek yapamıyorum 2 haftadır annemler gönderiyor. Hiç yiyemedik ama haftasonu nasipse yiyelim dedik.
Düzenli olarak her hafta yiyebilirmiyim bilmiyorum bulantıxan evde yapabilirmiyim. Dışardan alabildiğimiz zamanlarda yicem anca
Somon en kokusuz olan hemen firinda hızlıca pişiyor ama artık o da sıkacak alternatif ne yiyebiliriz acaba 🤗

bıraz yaza gelecegı ıcın ben yıyebılcegımı sanmıyorum oglumda cogusu kısa geldıgı ıcın bol bol yemıstım acıkcası , omega takvıyesı almayı planlıyorum
Tek başına omega takviyesi yeterli gelecek mi? Kaçıncı haftada başlayacaksın canım?

Somon en kokusuz olan hemen firinda hızlıca pişiyor ama artık o da sıkacak alternatif ne yiyebiliriz acaba 🤗
Böyle fırında pişecek şeyler olsun ki kokusu bizi çok yormasın😬somon alırım bende o zaman evde yapıcağım zaman ☺️

Back