2023 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    256
Bende de hiçbir belirti yok diyebilirim şu an, bikaç gün mide yanması ishal oldum ama geçti şu an son bikaç gündür hiçbir şey yok ben de endişeleniyorum senin gibi biraz
Al benden de o kadar ve martın 20 si gibi birdaha çağırdı önceden yürürken faşan kasığım batıyordu şimdi hiçbir şey yok. Haliyle insan korkuyor. Ya da gece uyurken sağa sola dönerken ara ara sızlıyordu o da yok hiçbir şey yok bebekler iyidir inş

Canim bendede kasik agrisi bitti ama soyle bir durum oluyor hafta atladigimda baslarinda yasiyorum genelde sonra geciyor

Günaydın kızlar geceden beri mide bulantısından uyuyamıyorum ne fenaymış çıkartamadım da demekki herseyin zamanı varmış bebeğim için değer tabi sizde durumlar nasıl diye merak ettim

Merhaba kızlar dün akşam peçeteye belli belirsiz pembe leke geldi. Devamı olmadı 7+3 normal mi dr. Sordum kanama kırmızı olmadığı sürece sorun değil devamı gelirse bilgi ver dedi.

Gebelik halleri işte bu dönemler geçtikten sonra rahat ederiz iştahımız da açılır . Ben şu an 3 kilo almış görünüyorum ama yediğim bişey de yok . Doktor ödem oluyor dedi
ben henuz almamıs gıbı gorunuyorum ama zaten kılom var en azından 3 ay almasam super olur ıstahım da ne oyle cok nede yemememızlık yapıyorum normal yıyorum bakalım

Günaydın kızlar geceden beri mide bulantısından uyuyamıyorum ne fenaymış çıkartamadım da demekki herseyin zamanı varmış bebeğim için değer tabi sizde durumlar nasıl diye merak ettim
GÜNAYDIN BENDE GECE KALKIYORUM 3 GİBİ 6 YA KADAR UYUYAMIYORUM MİDE BULANTISI GİBİ İSTİFRAR DURUMUNDA DEĞİL AMA RAHATSIZ EDİYOR. DÜN SABAH TANSİYON DÜŞÜKLÜĞÜ YAŞADIM BELŞRTİLER BAŞLIYOR GİBİ. Yağlı yemek yememek lazım bu dönem az ve sık beslenmeliyiz. Kesinlikle iyi olsunlarda belere katlanırız onlar için :)

Aynen canım çıkaratacak kadar şiddetli değil ama uyutmayacak kadar kötüydü aynen yağlı yememek lazım zaten mutfağa bile giresim yok yani rabbim sağlıklı evlatlar nasip etsin insanoğlu işte belirti yokken telaş varken telaş bitmez

Yorulmadın sanıyorum işte çalışıyorum ama oturarak korkuyorum biraz inşallah iyi olur herşey. İnsan hiç yaşamayınca korkuyor.
Tabi ki korkarsınız o zaman akşamları boraz daha dinlenin bol su için sadece şunu diyeceğim her kanama bebekten gelmiyor kese dışı olabilir rahim agzi hazırlanıyor büyüyor.olabilir bazen ilişki sonrası bile olabiliri hepsi tehlikeli kanama değil çok canınız sıkılırsa kontrole gidersiniz

Canim bendede kasik agrisi bitti ama soyle bir durum oluyor hafta atladigimda baslarinda yasiyorum genelde sonra geciyor
Bilmiyorum ki şu an ağrı sızı hissetmitorum azıcık batsa orada büyüyor diye düşüneceğim ama böyle olunca üzülüyorum. Tabi hiç belirtisiz de olabiliyormuş kaçıncı hafta sizin benim 7 oldu

gecen bende sana benım yok dedım ya , o aksamı agrıdı ama ben marketlık bısıler almıtım evımde 4.katta asansor yok,yemek içinde 1 saat ayak durdum yatınca agırmaya basladı

Arkadaşlar ağrımaması daha iyi değil mi ben 2 gündür sürekli kasık ağrısı yaşıyorum benide bu korkutuyor

Güzel telaşlar bunlar kalp atışınıda duyarsak çok mutlu olacağız. Geriside gelecek inşallah :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…