Al benden de o kadar ve martın 20 si gibi birdaha çağırdı önceden yürürken faşan kasığım batıyordu şimdi hiçbir şey yok. Haliyle insan korkuyor. Ya da gece uyurken sağa sola dönerken ara ara sızlıyordu o da yok hiçbir şey yok bebekler iyidir inşBende de hiçbir belirti yok diyebilirim şu an, bikaç gün mide yanması ishal oldum ama geçti şu an son bikaç gündür hiçbir şey yok ben de endişeleniyorum senin gibi biraz
Canim bendede kasik agrisi bitti ama soyle bir durum oluyor hafta atladigimda baslarinda yasiyorum genelde sonra geciyorAl benden de o kadar ve martın 20 si gibi birdaha çağırdı önceden yürürken faşan kasığım batıyordu şimdi hiçbir şey yok. Haliyle insan korkuyor. Ya da gece uyurken sağa sola dönerken ara ara sızlıyordu o da yok hiçbir şey yok bebekler iyidir inş
Cihaza bağlı bebege bagli tabi ki vardır4 haftalıkken keseyi gördü çok küçük dedi. 2 hafta sonra gel dedi bebeği görmeye çalışalım dedi merak ettim gören var mı ki diye
Dün yoruldunuz mu acaba inşallah devamı gelmezMerhaba kızlar dün akşam peçeteye belli belirsiz pembe leke geldi. Devamı olmadı 7+3 normal mi dr. Sordum kanama kırmızı olmadığı sürece sorun değil devamı gelirse bilgi ver dedi.
Yorulmadın sanıyorum işte çalışıyorum ama oturarak korkuyorum biraz inşallah iyi olur herşey. İnsan hiç yaşamayınca korkuyor.Dün yoruldunuz mu acaba inşallah devamı gelmez
ben henuz almamıs gıbı gorunuyorum ama zaten kılom var en azından 3 ay almasam super olur ıstahım da ne oyle cok nede yemememızlık yapıyorum normal yıyorum bakalımGebelik halleri iştebu dönemler geçtikten sonra rahat ederiz iştahımız da açılır . Ben şu an 3 kilo almış görünüyorum ama yediğim bişey de yok . Doktor ödem oluyor dedi
GÜNAYDIN BENDE GECE KALKIYORUM 3 GİBİ 6 YA KADAR UYUYAMIYORUM MİDE BULANTISI GİBİ İSTİFRAR DURUMUNDA DEĞİL AMA RAHATSIZ EDİYOR. DÜN SABAH TANSİYON DÜŞÜKLÜĞÜ YAŞADIM BELŞRTİLER BAŞLIYOR GİBİ. Yağlı yemek yememek lazım bu dönem az ve sık beslenmeliyiz. Kesinlikle iyi olsunlarda belere katlanırız onlar için :)Günaydın kızlar geceden beri mide bulantısından uyuyamıyorum ne fenaymış çıkartamadım da demekki herseyin zamanı varmış bebeğim için değer tabi sizde durumlar nasıl diye merak ettim
Aynen canım çıkaratacak kadar şiddetli değil ama uyutmayacak kadar kötüydü aynen yağlı yememek lazım zaten mutfağa bile giresim yok yani rabbim sağlıklı evlatlar nasip etsin insanoğlu işte belirti yokken telaş varken telaş bitmezGÜNAYDIN BENDE GECE KALKIYORUM 3 GİBİ 6 YA KADAR UYUYAMIYORUM MİDE BULANTISI GİBİ İSTİFRAR DURUMUNDA DEĞİL AMA RAHATSIZ EDİYOR. DÜN SABAH TANSİYON DÜŞÜKLÜĞÜ YAŞADIM BELŞRTİLER BAŞLIYOR GİBİ. Yağlı yemek yememek lazım bu dönem az ve sık beslenmeliyiz. Kesinlikle iyi olsunlarda belere katlanırız onlar için :)
kuzum uygulamanın adı ne :)Yolktur canım yavas yavas sonradan kayboluyor o , su anımeye bakarsan anlarsın bugundemı gıttın doktoraa kız
Tabi ki korkarsınız o zaman akşamları boraz daha dinlenin bol su için sadece şunu diyeceğim her kanama bebekten gelmiyor kese dışı olabilir rahim agzi hazırlanıyor büyüyor.olabilir bazen ilişki sonrası bile olabiliri hepsi tehlikeli kanama değil çok canınız sıkılırsa kontrole gidersinizYorulmadın sanıyorum işte çalışıyorum ama oturarak korkuyorum biraz inşallah iyi olur herşey. İnsan hiç yaşamayınca korkuyor.
Bende tiksinme bulantı tarzı iki haftadır varGünaydın kızlar geceden beri mide bulantısından uyuyamıyorum ne fenaymış çıkartamadım da demekki herseyin zamanı varmış bebeğim için değer tabi sizde durumlar nasıl diye merak ettim
Femometer kuzumkuzum uygulamanın adı ne :)
Bilmiyorum ki şu an ağrı sızı hissetmitorum azıcık batsa orada büyüyor diye düşüneceğim ama böyle olunca üzülüyorum. Tabi hiç belirtisiz de olabiliyormuş kaçıncı hafta sizin benim 7 olduCanim bendede kasik agrisi bitti ama soyle bir durum oluyor hafta atladigimda baslarinda yasiyorum genelde sonra geciyor
gecen bende sana benım yok dedım ya , o aksamı agrıdıCanim bendede kasik agrisi bitti ama soyle bir durum oluyor hafta atladigimda baslarinda yasiyorum genelde sonra geciyor
Arkadaşlar ağrımaması daha iyi değil mi ben 2 gündür sürekli kasık ağrısı yaşıyorum benide bu korkutuyorBilmiyorum ki şu an ağrı sızı hissetmitorum azıcık batsa orada büyüyor diye düşüneceğim ama böyle olunca üzülüyorum. Tabi hiç belirtisiz de olabiliyormuş kaçıncı hafta sizin benim 7 oldu
Güzel telaşlar bunlar kalp atışınıda duyarsak çok mutlu olacağız. Geriside gelecek inşallah :)Aynen canım çıkaratacak kadar şiddetli değil ama uyutmayacak kadar kötüydü aynen yağlı yememek lazım zaten mutfağa bile giresim yok yani rabbim sağlıklı evlatlar nasip etsin insanoğlu işte belirti yokken telaş varken telaş bitmez
Bendede 1haftadir tiksinti bulanti varBende tiksinme bulantı tarzı iki haftadır var
Rdvuna kac haftada gidiyosunGüzel telaşlar bunlar kalp atışınıda duyarsak çok mutlu olacağız. Geriside gelecek inşallah :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?