- 15 Temmuz 2015
- 18.726
- 31.219
- 598
Oncelıkle hayırlı oldun kuzum bu kısıden kısıye hatta gebelıkten gebelıge bıle degısenılcek bısey oglumda 6+2 de kese ve yolk gormustum bu gebelıgımde 6 haftada bebegıde gorduk mesela degıdır keseyı gordukten sonra bı hafta sonra yolk bı hafta sonrada bebek ve kalp atışı gıbı duşunebılırsınSelam kızlar. Öncelikle Rabbim hayırla kucağınıza almayı nasip etsin bebişleriniziÇarşamba günü keseyi görmeye gidiyoruz bizde çok şükür betamiz 2876 çıktı bugün yolk sac ne zaman görünüyor? Bebeği ne zaman görüyoruz? Tecrübeliler size sesleniyorum
Prilamı bı hftadır kullanıyorum yuze 80-90 azalttı doktorum ozellıkle duzenlı ıcılınce etkı eden bı ılac ona gore kullan dedıFiyat aldınız mı bi yerden?
Ben bugün 6+5 olduğumu öğrendim. İlk girtiğim yere göre 2 gün öndeyim. Ama bu hesap bana daha uyhun geldi zaten. Demek ki ultrason cihazları farklı ölçebiliyor.
Kalp atışını duydum. Öğretmenim. Mide bulantım halsizliğim uyku hali ile birlikte bitkinliğim var.Okulda zorlanıyorum. Prilam mı ne öyle bir hap verdi yatmadan önce 2 tane al dedi. Bakalım etkisi olacak mı. Benim komple bir sırt ağrım var ayakta durmaya tahammülüm yok resmen ve gece gündüz uyuyabilirim. İlk gebeliğimde asla böyle şeyler yaşamadım. Şaşkınım. Bir de kusma boyutu varmış bunun. Henüz o yok neyse ki.
Bana muhtemel doğum tarihimi söylemedi. 9 ocak sat. Sanırım 18 ekime geliyor. Ama sezaryen olacağım için ekim başına çeker sanırım.
Öyle yapacağım canım1 hafta sorun olacağını sanmıyorum ama döner dönmez dahiliyeye git bende haşimato var tsh değerim ilaç kullanmasam hep yüksek o yüzden gebelik öğrenir öğrenmez ilaç başladım sende tekrar dahiliyeye git orda tekrar tetkik isteyip sonucuna göre bakarlar tiroid hastalığı olmayanlarda da gebelikte tsh yüksekliği olabiliyor ilaç başlanınca düzene giriyor içini rahat tut
AminBenimde yarın 5+6 olacak nasipse 2 haftam var gitmek için herkese sağlıklı bebişler nasip etsin Rabbim
Geç kalmaktan korkuyorum sadece canımCanım benim tsh gebelik öncesinde 1-2 arasında idi. Gebelikte nerdeyse 6 oldu. 50 mg ilacı 75 mg a yükseltti dr. 2 hafta sonra kan ver dedi. Aaaa bi baktım 2 hafta da 1,5 a düşmüş değerim. Demem o ki hiç korkma ilaç hallediyor.
Hayır henüz fiyat almadım benim için şu an erken daha kese ve kalp kısmına bile gelemedik.Fiyat aldınız mı bi yerden?
Ben bugün 6+5 olduğumu öğrendim. İlk girtiğim yere göre 2 gün öndeyim. Ama bu hesap bana daha uyhun geldi zaten. Demek ki ultrason cihazları farklı ölçebiliyor.
Kalp atışını duydum. Öğretmenim. Mide bulantım halsizliğim uyku hali ile birlikte bitkinliğim var.Okulda zorlanıyorum. Prilam mı ne öyle bir hap verdi yatmadan önce 2 tane al dedi. Bakalım etkisi olacak mı. Benim komple bir sırt ağrım var ayakta durmaya tahammülüm yok resmen ve gece gündüz uyuyabilirim. İlk gebeliğimde asla böyle şeyler yaşamadım. Şaşkınım. Bir de kusma boyutu varmış bunun. Henüz o yok neyse ki.
Bana muhtemel doğum tarihimi söylemedi. 9 ocak sat. Sanırım 18 ekime geliyor. Ama sezaryen olacağım için ekim başına çeker sanırım.
Ben geçen hafta öğrendim birkaç gün sonra kese için çağırdı çok erken gittim kese için dedi 2 gafta sonra inşallah kalp atışı duyarız aslında bu hafta gitmeliydim kese için ama öyle heyecanlı ve duygusaldım kiAminilk ne zaman kontrole gittiniz.. bizim aynı gün ilerliyor gibi
Hayırlı olsun sağlıkla gelsin evlatlarimizBen geçen hafta öğrendim birkaç gün sonra kese için çağırdı çok erken gittim kese için dedi 2 gafta sonra inşallah kalp atışı duyarız aslında bu hafta gitmeliydim kese için ama öyle heyecanlı ve duygusaldım ki
4 haftalıkken keseyi gördü çok küçük dedi. 2 hafta sonra gel dedi bebeği görmeye çalışalım dedi merak ettim gören var mı ki diyeBen o ara devlete gitmiştim tam 6 artı 0 da keseyi.zor gördü
İnşallah duyarsın canım sağlıkla büyüsünlerBenim yarın tam 5+6 olacak yarın doktor kontrolüm var.. inşallah duyarsam yazarım
Gebelik halleri işteBugun ısyerınde bırı geldı alnına noldu dıyor klavyeye dayamısım gıtmısım on dk ızı cıkmıs
Benim de 4 haftalıkken gördü 10 gün sonra kalbe çağırdı ama vajinal gördü :)4 haftalıkken keseyi gördü çok küçük dedi. 2 hafta sonra gel dedi bebeği görmeye çalışalım dedi merak ettim gören var mı ki diye
Ben çok yemek yiyorum bu da normal mi bilmiyorumGebelik halleri iştebu dönemler geçtikten sonra rahat ederiz iştahımız da açılır . Ben şu an 3 kilo almış görünüyorum ama yediğim bişey de yok . Doktor ödem oluyor dedi
Normaldir telaş yapma ben ilk hamileliğimde pek bişey anlamadım 3. Aydan sonra başladı belirtiler bunda hamile olduğumu adetten 2 gün önce anladım test yaptım pozitif çıktı. Olabiliyor yani böyle şeylerBenim de 4 haftalıkken gördü 10 gün sonra kalbe çağırdı ama vajinal gördü :)
Ya ben de hiçbir belirti yok iyidir değil mi benim bebek
Yok iğne vermedi yalnızca aspirin verdi, en son 6+1’de kalp atışını duyduk bir sonraki randevuma daha 15 gün var içim içimi yiyor bebeğim benimle mi diye ama bekliyorum sabretmeye çalışıyorum gerçekten çok zorOksapar iğne baslatmadi o zmn.. inşallah sağlıkla kucağınıza alırsınız bu sefer
Benim de 8 hafta olacak hiç bir belirti yok. 7.haftada gittim herşey yolundaydı. Olabiliyormuş belirtisiz ama insan en azından belirti olsun da iyi olduğunu bileyim diyorBenim de 4 haftalıkken gördü 10 gün sonra kalbe çağırdı ama vajinal gördü :)
Belirtilerin aynı ben sürekli ağzım kıpırdıyor zaten düşük şekerim var bilemedim arada midem bulanıyor ama nadir şimdilik bide inanılmaz gazım varBen çok yemek yiyorum bu da normal mi bilmiyorum
Amin inşallah canımHayırlı olsun sağlıkla gelsin evlatlarimiz
Bende de hiçbir belirti yok diyebilirim şu an, bikaç gün mide yanması ishal oldum ama geçti şu an son bikaç gündür hiçbir şey yok ben de endişeleniyorum senin gibi birazBenim de 4 haftalıkken gördü 10 gün sonra kalbe çağırdı ama vajinal gördü :)
Tiroid ilaçları genelde aç karnına içiliyor yemekten 1 saat kadar önce ama bu zamana kadar hiç bulantı yapmadı bende bir de korkma bu ilaç parasetamol gibi gebelikte güvenli kullanılan ilaçlardanÖyle yapacağım canım
Allah’a emanet artık bir hafta. Umarım daha da yükselmez beta ile beraber artıyor dedi buradaki hemşire. Mide rahatsızlığım var her ilacı kullanamıyorum hamilelikte ilaç kullanmak durumunda kalmak en korktuğum şeydi başıma gelecek galiba umarım mideyi etkileyen bir ilaç değildir
Ya 3 gün öncesine kadar hafif kasık batmam vardı muayene olduğum gün bajinaldan mı nedir bilmiyorum çok ağrıdı o gün şimdi 2-3 gündür gene giç sğrı sızı yok insan biraz ağrırsa orda sağlıklıdır gibi hissederim diye düşünüyor. İyidir değil miBenim de 8 hafta olacak hiç bir belirti yok. 7.haftada gittim herşey yolundaydı. Olabiliyormuş belirtisiz ama insan en azından belirti olsun da iyi olduğunu bileyim diyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?