- 15 Temmuz 2015
- 18.726
- 31.219
- 598
Femometer, yum takıbı yaptıgım uygulama hamıleyım dıyınce de bu moda gectı sevdım ben burdan takıp edıyorumHangi uygulama bu ?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Femometer, yum takıbı yaptıgım uygulama hamıleyım dıyınce de bu moda gectı sevdım ben burdan takıp edıyorumHangi uygulama bu ?
canım eğer soldaysa kız,sağdaysa erkek diyorlar.kese yuvarlaksa kız fasulye gibiyse erkek diyorlarBENİM SOLDA CİNSİYETMİ FARKEDİYOR CANIM :)
Acaba kan sulandırıcilar tetiklediği için olabilir bence içinizi ferah tutun çünkü herseyi stres tetikliyor.Tüp bebekte böyle kanamalar olabilir dedi bebek iyi dedi çok yorumlamadı açıkçası her kanaması olan düşük yapmıyor dedi ama insan çok korkuyor o yaşadığım anı unutamıyorum çok emek veriyoruz inşallah sağlıkla alırız kucağımıza sizin kaç haftalık oldu
Evet gerçekten stres olumsuz etkiliyor bıraktım artık rabbime hayırlısıysa sağlıklı bir şekilde alacağız inşallah kucağımıza yiyecek ekmeği varsa hibirşey engel olamaz inşallahAcaba kan sulandırıcilar tetiklediği için olabilir bence içinizi ferah tutun çünkü herseyi stres tetikliyor.
Ya ben simdiki ultrason fotosuna baktim fasulyecanım eğer soldaysa kız,sağdaysa erkek diyorlar.kese yuvarlaksa kız fasulye gibiyse erkek diyorlar
Gerçekten öyle bakin ben de en derinden yaşadım bunu ilk gebeligimde senelerce bekledim tedaviler şu bu derken ara verdiğimiz ay oldu sonra kanamalar rahim kisalmasi kendime zehir ettim şükürler olsun ki yanımda evladım ama noldu gebelikte başlayan anksiyetem doğum sonrası depresyon olarak geldi kaldı üzerime 2 sene de ancak toparladım kendimi size ondan diyorum yoksa takma üzülme demej kolay ama gerçekten birazcık olsa tevekkül edelim bebek iyi dedi mi doktor çok şükür diyip tadını çıkaralım inşallahEvet gerçekten stres olumsuz etkiliyor bıraktım artık rabbime hayırlısıysa sağlıklı bir şekilde alacağız inşallah kucağımıza yiyecek ekmeği varsa hibirşey engel olamaz inşallah
Tabi ki halk arasında işte eğlence olsun ya da merak giderme diyelimYa ben simdiki ultrason fotosuna baktim fasulye
2.gebelikdeki ultrasona baktim yine fasulye ama benim 2 numara kiz
Bilimsel soylentimi halk arasimi acaba
Ben o ara devlete gitmiştim tam 6 artı 0 da keseyi.zor gördüKızlar perşembe günü kontrolüm var 5+6 olacaz inşallah bu aralıklarda bebeği gören kalp atışını duyan var mı
Ne güzel yazmışsınız çok teşekkür ederim sizin de iyi olmanıza çok sevindimGerçekten öyle bakin ben de en derinden yaşadım bunu ilk gebeligimde senelerce bekledim tedaviler şu bu derken ara verdiğimiz ay oldu sonra kanamalar rahim kisalmasi kendime zehir ettim şükürler olsun ki yanımda evladım ama noldu gebelikte başlayan anksiyetem doğum sonrası depresyon olarak geldi kaldı üzerime 2 sene de ancak toparladım kendimi size ondan diyorum yoksa takma üzülme demej kolay ama gerçekten birazcık olsa tevekkül edelim bebek iyi dedi mi doktor çok şükür diyip tadını çıkaralım inşallah
Benim yarın tam 5+6 olacak yarın doktor kontrolüm var.. inşallah duyarsam yazarımKızlar perşembe günü kontrolüm var 5+6 olacaz inşallah bu aralıklarda bebeği gören kalp atışını duyan var mı
Ben yıllardır ilaç kullanıyorum yavaş yavaş artırdılar 75 mg kullanıyorum mesela en son ki tahlilden sonra hafta sonu 150 alıyorum ama binlerce şükür ilacı varCanım benim tsh gebelik öncesinde 1-2 arasında idi. Gebelikte nerdeyse 6 oldu. 50 mg ilacı 75 mg a yükseltti dr. 2 hafta sonra kan ver dedi. Aaaa bi baktım 2 hafta da 1,5 a düşmüş değerim. Demem o ki hiç korkma ilaç hallediyor.
Benimde yarın 5+6 olacak nasipse 2 haftam var gitmek için herkese sağlıklı bebişler nasip etsin RabbimBenim yarın tam 5+6 olacak yarın doktor kontrolüm var.. inşallah duyarsam yazarım
Aaa doğrumu ki biraz daha şekillenmesi lazım sanırımcanım eğer soldaysa kız,sağdaysa erkek diyorlar.kese yuvarlaksa kız fasulye gibiyse erkek diyorlar
Hoşgeldin canım sağlıkla gelsin miniklerSelam kızlar. Öncelikle Rabbim hayırla kucağınıza almayı nasip etsin bebişlerinizi Çarşamba günü keseyi görmeye gidiyoruz bizde çok şükür betamiz 2876 çıktı bugün yolk sac ne zaman görünüyor? Bebeği ne zaman görüyoruz? Tecrübeliler size sesleniyorum
Fiyat aldınız mı bi yerden?Ben tarama testlerinin hiçbirini yaptırmayacağım sağ salim 9. 10. Haftalara ulaşırsam direkt fetal DNA yaptıracağım sadece