2023 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    256
Rdvuna kac haftada gidiyosun
Ben 6+5 de duydum
valla kuzum bı aksılık olmazsa Allahın izniyle , 11 12 arası gıtmeyı planlıyorum bırde doktor randevussu bulmama baglı devlette devam edıcem cunku cok yogun oluyor zar zor bulunuyor randevu 10.haftadan sonra bakmaya baslarım 6+6 da en son gozuktum bende doktora

Çok çok teşekkür ederim çok şükürsabah yoktu birşeyim. Progestan da yapabilir dedi hemşiremle görüştüm gece. İlaçtan olabilir dedi endişe etme artarsa veya rengi koyulaşırsa resim çekip atarsın dedi. allah razı olsun inşallah herşey güzel olur hepimiz için.

Beklediğin doktora randevu gözüküyor mu artık

Selam kızlar.
Midem inanılma kötü durumda. Bunaltı bile dokunmuyor artık şiddetli bir kazınma durumu var. Sürekli ağzıma bişey atmam gereiyo gibi yiyince de cok sürmüyo 5dk sonra tekrar kazınmakla beraber(deliniyo adeta) şişip ekşiyo ve ağzımda hep kötü bi tat. Kazınmanın ağrısı tüm gece sırtıma vurdu gram uyku uyuyamadım doktora sordum gaviscon önerdi bu aylarda kullanmakta sakınca varmı acaba tecrübeli annelerden bilen var mı?

surup ıse bısey olmaz son donemlerde ayyas gıbı sıse elınde gezen arkadaslarımı bılıyorum

Tiroid ilaçları genelde aç karnına içiliyor yemekten 1 saat kadar önce ama bu zamana kadar hiç bulantı yapmadı bende bir de korkma bu ilaç parasetamol gibi gebelikte güvenli kullanılan ilaçlardan
Teşekkür ederim canım
İnşallah bende de yanma bulantı falan yapmaz bakalım doktor ne diyecek kaç mg başlayacak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…