- 15 Temmuz 2015
- 18.726
- 31.219
- 598
valla kuzum bı aksılık olmazsa Allahın izniyle , 11 12 arası gıtmeyı planlıyorum bırde doktor randevussu bulmama baglı devlette devam edıcem cunku cok yogun oluyor zar zor bulunuyor randevu 10.haftadan sonra bakmaya baslarım 6+6 da en son gozuktum bende doktoraRdvuna kac haftada gidiyosun
Ben 6+5 de duydum
7+3 de 10 martta gidicem. Doktor 2 hafta sonra gel dedi bende 3 hafta sonraya randevu aldım.Bazen gözükmeyebiliyor vs o yüzden 7 haftada gidicem. Senden 4 günden sonra . Karındanmı duydun ?Rdvuna kac haftada gidiyosun
Ben 6+5 de duydum
Seni endiselendirmek istemem ama gebelikte 2.5 ve alti istiyorlarben daha hıc tahlıl vermedım kuzum ya su referans aralıgı yazan yerı genısletsene gebelıkte dıye baslıyor
Naptın canım randevun kaçta?Benim yarın tam 5+6 olacak yarın doktor kontrolüm var.. inşallah duyarsam yazarım
Tahlıl sonucları bana aıt degıl kuzumSeni endiselendirmek istemem ama gebelikte 2.5 ve alti istiyorlar
Çok çok teşekkür ederim çok şükürsabah yoktu birşeyim. Progestan da yapabilir dedi hemşiremle görüştüm gece. İlaçtan olabilir dedi endişe etme artarsa veya rengi koyulaşırsa resim çekip atarsın dedi. allah razı olsun inşallah herşey güzel olur hepimiz için.Tabi ki korkarsınız o zaman akşamları boraz daha dinlenin bol su için sadece şunu diyeceğim her kanama bebekten gelmiyor kese dışı olabilir rahim agzi hazırlanıyor büyüyor.olabilir bazen ilişki sonrası bile olabiliri hepsi tehlikeli kanama değil çok canınız sıkılırsa kontrole gidersiniz
İnşallah canım inşallah ne zaman gideceksinGüzel telaşlar bunlar kalp atışınıda duyarsak çok mutlu olacağız. Geriside gelecek inşallah :)
Beklediğin doktora randevu gözüküyor mu artıkvalla kuzum bı aksılık olmazsa Allahın izniyle , 11 12 arası gıtmeyı planlıyorum bırde doktor randevussu bulmama baglı devlette devam edıcem cunku cok yogun oluyor zar zor bulunuyor randevu 10.haftadan sonra bakmaya baslarım 6+6 da en son gozuktum bende doktora
14.30 da canım. Baya heyecanlıyım inşallah görebilirim ve kalbini duyabilirimNaptın canım randevun kaçta?
Amin canım hayırlı haberlerini bekliyorum14.30 da canım. Baya heyecanlıyım inşallah görebilirim ve kalbini duyabilirim
10 martta 7+3 de canım sen ?İnşallah canım inşallah ne zaman gideceksin
doktorun tayını cıkmısss bılıyormusun okadar uzgunumkıBeklediğin doktora randevu gözüküyor mu artık
surup ıse bısey olmaz son donemlerde ayyas gıbı sıse elınde gezen arkadaslarımı bılıyorumSelam kızlar.
Midem inanılma kötü durumda. Bunaltı bile dokunmuyor artık şiddetli bir kazınma durumu var. Sürekli ağzıma bişey atmam gereiyo gibi yiyince de cok sürmüyo 5dk sonra tekrar kazınmakla beraber(deliniyo adeta) şişip ekşiyo ve ağzımda hep kötü bi tat. Kazınmanın ağrısı tüm gece sırtıma vurdu gram uyku uyuyamadım doktora sordum gaviscon önerdi bu aylarda kullanmakta sakınca varmı acaba tecrübeli annelerden bilen var mı?
Teşekkür ederim canımTiroid ilaçları genelde aç karnına içiliyor yemekten 1 saat kadar önce ama bu zamana kadar hiç bulantı yapmadı bende bir de korkma bu ilaç parasetamol gibi gebelikte güvenli kullanılan ilaçlardan
Benimde 8/10 Marta denk geliyor kuzum hayırlısıyla kalbini duyalım sağlıklı olsun inşallah10 martta 7+3 de canım sen ?
Ben 20 senedir kullanıyorum bulantı yapmaz benim bildiğimTeşekkür ederim canım
İnşallah bende de yanma bulantı falan yapmaz bakalım doktor ne diyecek kaç mg başlayacak
AMİN İNŞALLAH VALLA ÇOK MUTLUYUM AMA O GÜN DAHADA MUTLU OLACAĞIZ HEP BİRLİKTE İNŞALLAHBenimde 8/10 Marta denk geliyor kuzum hayırlısıyla kalbini duyalım sağlıklı olsun inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?