• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2023 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    256
Evet gerçekten insan sürekli kendini dinlemek ihtiyacı duyuyor benim cumartesi kanamam oldu şiddetli onunla uğraştık bugün de inanılmaz kasık ağrısı yaşıyorum o beni tedirgin ediyor açıkçası hep yatıyorum işte bugün doktorda 1 hafta sonra gel gelişimini takip edelim dedi hep bir sonraki adımı düşünmek bizi çok yoruyor 😞😞
Kanama neden olurmuş ?
Benim kasık ağrım ilk başlarda çoktu şimdi yok ara ara sağ ya da sol taraf zonk yapıyor ama her zaman değil. Biz cuma gittik 3 hafta sonra seni göreyim dedi

Kanama neden olurmuş ?
Benim kasık ağrım ilk başlarda çoktu şimdi yok ara ara sağ ya da sol taraf zonk yapıyor ama her zaman değil. Biz cuma gittik 3 hafta sonra seni göreyim dedi
Tüp bebekte böyle kanamalar olabilir dedi bebek iyi dedi çok yorumlamadı açıkçası her kanaması olan düşük yapmıyor dedi ama insan çok korkuyor o yaşadığım anı unutamıyorum 😞çok emek veriyoruz inşallah sağlıkla alırız kucağımıza sizin kaç haftalık oldu

İşte 7.2 mm seninki de :KK66: benimki de 6+2 de 5.3mm 0.53 cm yani kısa ya da uzun erkek ya da kız fark eder mi evlat sonuçta Allah sağlıkla hayırlısıyla kucağımıza almayı nasip etsin amin
Benim de 7+1 de 1cme yakın demişti normal bence kızlar cok stres yapmamaya çalışın bu süreçte yapacağınız en kötü şey olur kendinize ve bebeğinize. Sağlıkla büyüsünler 💗

Tüp bebekte böyle kanamalar olabilir dedi bebek iyi dedi çok yorumlamadı açıkçası her kanaması olan düşük yapmıyor dedi ama insan çok korkuyor o yaşadığım anı unutamıyorum 😞çok emek veriyoruz inşallah sağlıkla alırız kucağımıza sizin kaç haftalık oldu
Cuma 6+2 ydi canım.
Üzme canını her kanama kötü olacak demek değil ama dinlen yorma kendini.
Ben de kasığım ağrımıyor diye korkuyorum ağrıyınca bana tepki veriyor gibime geliyor ;)

Cuma 6+2 ydi canım.
Üzme canını her kanama kötü olacak demek değil ama dinlen yorma kendini.
Ben de kasığım ağrımıyor diye korkuyorum ağrıyınca bana tepki veriyor gibime geliyor :KK66:
Her zaman olmuyor aslında dönem dönem midem bulanmıyor mesela uykusuzluk ta çekmiyorum kasık ve göğüs hassasiyeti dışında hamile gibi değilim 🐣🙂

Her zaman olmuyor aslında dönem dönem midem bulanmıyor mesela uykusuzluk ta çekmiyorum kasık ve göğüs hassasiyeti dışında hamile gibi değilim 🐣🙂
Ben se şu an ağrıda yok o yüzden korkuyorum bana tepki vermiyor diye ama Allaha sığınıyorum. İnş güzel olur 20 gün bekleyeceğim başka yapacak bir şey yok ;)

Ben se şu an ağrıda yok o yüzden korkuyorum bana tepki vermiyor diye ama Allaha sığınıyorum. İnş güzel olur 20 gün bekleyeceğim başka yapacak bir şey yok :KK66:
Pozitif olalım güzel düşünelim inşallah sağlıklı bir şekilde alabiliriz kucağımıza 🤲🤲rabbim bize bağışlasın inşallah evlatlarımızı ❤️

Valla bılmıyorum kuzum benım doktorum o cıvarlarda baktı oglumda hemen kan vermedım , 12 sınde hamıle oldugumu netleşmiş , 28 ınde kan vermısım kuzum oglumda.kadın dogum doktoruna gıtmene gerek yok dırek dahılıyeye al sen randevu oda cunku dahılıyeye yonlendırıyor kuzum. Dahiliyeye alabılırsın dırek gebeyım sonucum bu desen o sana bakar verır. Oyuyy kıyamam ya ama sonucta onceden planlanmıs bı durumdur muhtemelen sen kendıne dıkkat er sımdılık haftasonuna kadar sonra doktora gıt gozuk hemen
Buradaki doktor alanım değil ama şu an erken aşamadasınız bir hafta sorun olmaz, döner dönmez kontrol ettirin ama dedi kuzum.
Gider gitmez dahiliyeye gideceğim testi belki özelde de tekrarlarım çünkü sağlık ocağında bu değerden sorun yaşayan sonra özelde yaptırınca sorun olmadığını gören çok olmuş
Sağ ol Kuzucum inşallah bir sorun yaşamam ya ☹️🙏🏻

Buradaki doktor alanım değil ama şu an erken aşamadasınız bir hafta sorun olmaz, döner dönmez kontrol ettirin ama dedi kuzum.
Gider gitmez dahiliyeye gideceğim testi belki özelde de tekrarlarım çünkü sağlık ocağında bu değerden sorun yaşayan sonra özelde yaptırınca sorun olmadığını gören çok olmuş
Sağ ol Kuzucum inşallah bir sorun yaşamam ya ☹️🙏🏻
için rahat olsun kuzum bence doktordan da duymussun zaten :)

Kızlar merhaba burda soldaki bebişte sağdaki oluşum ne ben onu anlamadım kese içinde plesanta mı o acaba plesanta için erken değil mi o da bebek kadar var nerdeyse Papatyamaviss Papatyamaviss

Eklentiler

• 365DA787-B222-42C0-8349-41BFD0B30962.jpeg
    365DA787-B222-42C0-8349-41BFD0B30962.jpeg
    235,5 KB · Görüntüleme: 80
Kuzum benım doktorum henuz ıstemedı oglumda da 8. Haftada ıstemıstı bakmıştı bende bu hafta verecegım anca benden yıne ıstemedı ama devlete randevuma 11-12 gıbı gıtmeyı dusundugum ıcın gec kalmayayım dıye dedım sen sımdıden pzrtesıye dahılıyeye randevu al , dondugun gıbı gozukursun kendınede dıkkat et cok kayma profesyonel degılsen allah korusun
Kuzum benimkide tam 8 de yapacakmis tahlilleri gec gibi geldi bana ama bilemedim

Yolksac o diye biliyorum canım ☺️
Yolksac bu kadar büyük oluyor mu ya😂 bu arada kızlar progesteron hormonum kendliğinden düştü bat günü bakılmıştı 25.7 bugün 13.9 çıktı bu yüzden canım çok sıkkın herhangi bir kanamam yok şuan. Doktorumda ilaç verme taraftarı değil bilemediö😞

Kızlar merhaba burda soldaki bebişte sağdaki oluşum ne ben onu anlamadım kese içinde plesanta mı o acaba plesanta için erken değil mi o da bebek kadar var nerdeyse Papatyamaviss Papatyamaviss
Yolktur canım yavas yavas sonradan kayboluyor o , su anımeye bakarsan anlarsın bugundemı gıttın doktoraa kız 😂

Eklentiler

• 5B670B23-0984-467B-99D6-36E24858A5CD.png
    5B670B23-0984-467B-99D6-36E24858A5CD.png
    321,3 KB · Görüntüleme: 68
Back