• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2023 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    256
Benimki 1 cm bile değil 3.21 mm 😂😂
Üzülme benim de 6+2 de 5.3mm dedi beni 20 gün sonra çağırdı. Bugün sağlık ocağına bildirdim. Sizin keseler nasıl sağda solda oluyor benim tam ortadaymış öyle dedi doktor ama sağdan yumurtlamışım o zaman kasığım ağrıyoedu çünkü şimdi ağrımıyor

Ne güzel bir yorum haklısın anam olsa başka olurdu rabbim sağlıkla kucağımıza aldırsın o an onların yanımıza geldiğini hissedeceğiz inşallah
Annesiz annelerden olucam bende. Rabbim mekanlarını cennet eylesin. 😢

Düğün günümde geldi sarıldı annem bana, her anımda hep yanımda hissediyorum o günde yanımızda olacaklardır eminim🥲

Annesiz annelerden olucam bende. Rabbim mekanlarını cennet eylesin. 😢

Düğün günümde geldi sarıldı annem bana, her anımda hep yanımda hissediyorum o günde yanımızda olacaklardır eminim🥲
NE GÜZEL DÜĞÜN GÜNÜNDE YANINDA OLMUŞ. MALESEF BENDE OLAMADI. 20 YAŞIMDA ANNEMİ KAYBETTİM. 37 YAŞINDA EVLENDİM. YILLAR GEÇSEDE İNSAN ANNESİNİ ARIYOR. HEP YARIM KALDIM. BEBİŞİMLE TAMAMLANACAĞIM İNŞALLAH. MEKANLARI CENNET OLSUN.

NE GÜZEL DÜĞÜN GÜNÜNDE YANINDA OLMUŞ. MALESEF BENDE OLAMADI. 20 YAŞIMDA ANNEMİ KAYBETTİM. 37 YAŞINDA EVLENDİM. YILLAR GEÇSEDE İNSAN ANNESİNİ ARIYOR. HEP YARIM KALDIM. BEBİŞİMLE TAMAMLANACAĞIM İNŞALLAH. MEKANLARI CENNET OLSUN.
En korktuğun şeydi annemsiz evleniyor olmak. 2 yıl önce Nikahıma 1 ay kala kaybettim annemi. Ama gecesi rüyama geldi. Sarıldı sıkı sıkı. Çok gerçekti hıçkırarak uyanmıştım. 😢

Rabbim bizleri onlara yakışır evlat olarak yaşamayı, evlatlarımızıda ailesine, nesline hayırlı eylesin inşallah. Üzülmeyelim şimdi bebişşer hisseder belki 🥲🥲

En korktuğun şeydi annemsiz evleniyor olmak. 2 yıl önce Nikahıma 1 ay kala kaybettim annemi. Ama gecesi rüyama geldi. Sarıldı sıkı sıkı. Çok gerçekti hıçkırarak uyanmıştım. 😢

Rabbim bizleri onlara yakışır evlat olarak yaşamayı, evlatlarımızıda ailesine, nesline hayırlı eylesin inşallah. Üzülmeyelim şimdi bebişşer hisseder belki 🥲🥲
KESİNLİKLE ONLARA YAKIŞIR EVLAT OLMAK ÇOK GÜZEL BİR DUYGU BU YETER ŞUANDA. BEBEİŞLERİMİZ MUTLU BİZ MUTLU OLACAĞIZ HEP .

Nasıl oluyor kafam karıştı benim hanımlar 😂6+4 de 0.72 cm yazıyor nasıl sizce küçük mü
Tatlım küçük değil 7.2mm işte 6+4 bence iyi sağlıklı olsunlar da.
Benim daha başka endişelerim var. 20 gün sonra gittiğimde gelişimi devam editor diyecek mi ? Vs vs Allah herkesin evladını bağışlasın esirgesin. Hiç belirti olmaması da insanı endişelendiriyor. Sizin de yüzünüz solgun mu ? Gözlerinizin beyazı sararmış gibi mi ?

Tatlım küçük değil 7.2mm işte 6+4 bence iyi sağlıklı olsunlar da.
Benim daha başka endişelerim var. 20 gün sonra gittiğimde gelişimi devam editor diyecek mi ? Vs vs Allah herkesin evladını bağışlasın esirgesin. Hiç belirti olmaması da insanı endişelendiriyor. Sizin de yüzünüz solgun mu ? Gözlerinizin beyazı sararmış gibi mi ?
Evet gerçekten insan sürekli kendini dinlemek ihtiyacı duyuyor benim cumartesi kanamam oldu şiddetli onunla uğraştık bugün de inanılmaz kasık ağrısı yaşıyorum o beni tedirgin ediyor açıkçası hep yatıyorum işte bugün doktorda 1 hafta sonra gel gelişimini takip edelim dedi hep bir sonraki adımı düşünmek bizi çok yoruyor 😞😞

Back