Çok ağrım olduğu için gittim malesef ve progesteronum düşmüşYolktur canım yavas yavas sonradan kayboluyor o , su anımeye bakarsan anlarsın bugundemı gıttın doktoraa kız
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Çok ağrım olduğu için gittim malesef ve progesteronum düşmüşYolktur canım yavas yavas sonradan kayboluyor o , su anımeye bakarsan anlarsın bugundemı gıttın doktoraa kız
Bı bıldıklerı var demekkı kuzumKuzum benimkide tam 8 de yapacakmis tahlilleri gec gibi geldi bana ama bilemedim
Rısklı bı durum gorse verırdı bence doktorunu dınle derım kuzumÇok ağrım olduğu için gittim malesef ve progesteronum düşmüş
Canım tsh yüksek şu an muhtemelen ilaç başlarlar ve gebelikte tsh 2.50 altında isteniyorKızlar benim sonuçlarım çıkmış. Şu an şehir dışında tatilde ve dağ başında olduğum için doktora hemen gösteremeyeceğim. Bakınca bütün değerler normal görünüyor referans dışı değerim yok. Ama tsh kafamı karıştırdı normal demiş burada ama yüksek gibi geldi bana gebelerde 3.5 altı olması isteniyor diye biliyorum of
Normal yazmış yanına ama bilemedim
Eki Görüntüle 3210724
Bilmiyorumki ama uygulamalardaki görsellerde o var sonra kayboluyor sanırımYolksac bu kadar büyük oluyor mu ya bu arada kızlar progesteron hormonum kendliğinden düştü bat günü bakılmıştı 25.7 bugün 13.9 çıktı bu yüzden canım çok sıkkın herhangi bir kanamam yok şuan. Doktorumda ilaç verme taraftarı değil bilemediö
Tsh değerine dahiliye ve endokrin bakar direk dahiliyeye gidebilirsinİnşallah canım
Nette bakıyorum Kuzucum bazı yerlerde senin dediğin gibi yazıyor aynen bu değere 8. Hafta civarı bakılıyormuş ben erken mi baktırdım diyor bir aklım sekize kadar bakılmayan bir şeyse haftaya gitsem de doktora gecikmiş olmam sanırım haftaya pazartesi 5+6 olacak daha ancak
Dahiliye mi bakar peki kuzum kadın doğum bakmıyor mu bu değere ya da aile hekimi?
Kime gidicem onu da bilmiyorum
Normalde kayak yapan biriyim kuzum ama insan hamile olunca öyle küheylan olamıyormuş, ne olacak ya iyiyim yaparım diye geldim ama patladım yanımızda arkadaşlar var kimse de bilmiyor hamile olduğumu niye öyle yürüyorsun diye tuhaf tuhaf bakıyor millet ay rezillik yani tam
Alanım değil vs dedi ya içim yine de biraz sıkılıyor Kuzucum ama yapacak bir şey yok zaten. hemşire de var bir tane burada revirde onunla da görüştüm az önce o uzun yıllar kadın doğumda çalışmış şu aşamada strese gerek yok dönünce dahiliyeye gidin dedi o da. Benim tsh hiç bu kadar yüksek olmazdı şok oldum dedim, bazı bünyelerde beta tsh ı tetikliyor beta arttığı için artıyor dedi gebelik triodi gibi bişi mi oldu noldu bilmiyorumiçin rahat olsun kuzum bence doktordan da duymussun zaten :)
Rısklı bı durum gorse verırdı bence doktorunu dınle derım kuzum
Sağolun canlarım inşallah öyledir o kdar ağrım oluyor ki anlatamamBilmiyorumki ama uygulamalardaki görsellerde o var sonra kayboluyor sanırım
Bir bilgim yok benim ama gerek görseydi verirdi heralde canım kendini huzursuz etme
Evet canım ilaç başlanacak mecbur gibi duruyor doktora bir hafta daha gidemeyeceğim ama şehir merkezinden uzak bir dağ başındayım çünkü tek korkum bir hafta bu şekilde ilaç almadan durmanın sıkıntı olması. Oteldeki revir doktoru sorun olmaz dedi ama içim içimi yiyorCanım tsh yüksek şu an muhtemelen ilaç başlarlar ve gebelikte tsh 2.50 altında isteniyor
Uygulamanın adı ne canımYolktur canım yavas yavas sonradan kayboluyor o , su anımeye bakarsan anlarsın bugundemı gıttın doktoraa kız
Beta tetikliyor zaten kuzum aynen oyuzden oluyor gebelıkte genelde cokabılıyor oyuzdenAlanım değil vs dedi ya içim yine de biraz sıkılıyor Kuzucum ama yapacak bir şey yok zaten. hemşire de var bir tane burada revirde onunla da görüştüm az önce o uzun yıllar kadın doğumda çalışmış şu aşamada strese gerek yok dönünce dahiliyeye gidin dedi o da. Benim tsh hiç bu kadar yüksek olmazdı şok oldum dedim, bazı bünyelerde beta tsh ı tetikliyor beta arttığı için artıyor dedi gebelik triodi gibi bişi mi oldu noldu bilmiyorum
Femometer canımUygulamanın adı ne canım
1 hafta sorun olacağını sanmıyorum ama döner dönmez dahiliyeye git bende haşimato var tsh değerim ilaç kullanmasam hep yüksek o yüzden gebelik öğrenir öğrenmez ilaç başladım sende tekrar dahiliyeye git orda tekrar tetkik isteyip sonucuna göre bakarlar tiroid hastalığı olmayanlarda da gebelikte tsh yüksekliği olabiliyor ilaç başlanınca düzene giriyor içini rahat tutEvet canım ilaç başlanacak mecbur gibi duruyor doktora bir hafta daha gidemeyeceğim ama şehir merkezinden uzak bir dağ başındayım çünkü tek korkum bir hafta bu şekilde ilaç almadan durmanın sıkıntı olması. Oteldeki revir doktoru sorun olmaz dedi ama içim içimi yiyor
Benimde 2.95 civarı çıkmış hafta sonu dozu 2 katyaptıkCanım tsh yüksek şu an muhtemelen ilaç başlarlar ve gebelikte tsh 2.50 altında isteniyor
Bugün gittiğimde öyle söyledi hesaplarımdan 4 gün geride ama doktor bu önemli değil dedine zaman 6+1 dedi ?
Aynı ben hatta elim de sürekli ağzımda ve midemde . Gözlerim kapanıyorkızlarr su son ıkı uc gundur resmen heryerde bayılıyor gıbıyım bugun ıste zor durdum ara ara resmen bes dk da transa gecıyorum , yeni başladı bu kadar yoğun :)
Yaa benim özeldeki dr kullan dedi. Devlet hastanesinde ki dr mecbur kalmadıkça kullanma dedi. ben ilacı bir gece içiyorum bir gece içmiyorum gün aşırı içiyorum yani. Etkisi şu an bana 2 gün sürüyor.Ben de bulantılara dayanamıyorum acaba bu ilaçtan kullansam mı ? Hamileliğimde ilaç kullanımını çok az tutcam diye düşünüyordum ama dayanamıyorum . Çalışamayacak duruma geldim. Bir sakıncası olmuyor değil mi ?
Hangi uygulama bu ?Yolktur canım yavas yavas sonradan kayboluyor o , su anımeye bakarsan anlarsın bugundemı gıttın doktoraa kız
Canım benim tsh gebelik öncesinde 1-2 arasında idi. Gebelikte nerdeyse 6 oldu. 50 mg ilacı 75 mg a yükseltti dr. 2 hafta sonra kan ver dedi. Aaaa bi baktım 2 hafta da 1,5 a düşmüş değerim. Demem o ki hiç korkma ilaç hallediyor.Kızlar benim sonuçlarım çıkmış. Şu an şehir dışında tatilde ve dağ başında olduğum için doktora hemen gösteremeyeceğim. Bakınca bütün değerler normal görünüyor referans dışı değerim yok. Ama tsh kafamı karıştırdı normal demiş burada ama yüksek gibi geldi bana gebelerde 3.5 altı olması isteniyor diye biliyorum of
Normal yazmış yanına ama bilemedim
Eki Görüntüle 3210724
Bugun ısyerınde bırı geldı alnına noldu dıyor klavyeye dayamısım gıtmısım on dk ızı cıkmısAynı ben hatta elim de sürekli ağzımda ve midemde . Gözlerim kapanıyor