• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2023 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    256
TEŞEKKÜR EDERİM CANIM. BU ARADA BENİMDE ANNEM HAYATTA DEĞİL. İNSANIN ÖYLE İHTİYACI OLUYORKİ BU ZAMANLARDA AMA DUA ETMEKTEN BAŞKA ÇARE KALMIYOR. KEŞKE OLSAYDI HERŞEY ÇOK FARKLI OLURDU. KAYINVALİDEDE OLSA BİR KERE GELİR. AMA ANNE OLSA HEP YANINDA OLUR İNSANIN. BU HAYYAT AĞLARSA ANAM AĞLAR GERİSİ YALAN AĞLARI TAM ANLAMIYLA HİSSETTİM. İNŞALLAH YAVRULARIMIZI KUCAĞIMIZA ALDIĞIMIZDA ONLARIN SEVGİSİ BİZE İYİ GELECEK.
Ne güzel bir yorum haklısın anam olsa başka olurdu rabbim sağlıkla kucağımıza aldırsın o an onların yanımıza geldiğini hissedeceğiz inşallah

Kızlar benim sonuçlarım çıkmış. Şu an şehir dışında tatilde ve dağ başında olduğum için doktora hemen gösteremeyeceğim. Bakınca bütün değerler normal görünüyor referans dışı değerim yok. Ama tsh kafamı karıştırdı normal demiş burada ama yüksek gibi geldi bana gebelerde 3.5 altı olması isteniyor diye biliyorum of 🥺
Normal yazmış yanına ama bilemedim

Eki Görüntüle 3210724
İlaç başlanması lazım bence

Kızlar çok şükür kalp sesini duyduk ve bir nebze içim rahatladı ☺️ benim hesaplarıma göre bebeğin 7 haftalık olması lazımdı ama doktor 6+1 dedi. Arada bir kaç gün oynayabilir onun önemi yok dedi . Bebiş de 3.61 mm iyi mi sizce haftasına göre ☺️
Duydum canım Ay ama benim bebeğimin boyuna 1 cm dedi ühühühü kısa mıyız biz

Doktor bide kasıklarıma bastırarak buldu miniğimi saklanmış 😂1 hafta sonra bidaha çağırdı büyümesini takip için 🥰
ay benımde en son gıttgımda oyle bı bastırdı kı zor buldu yerı degısmıs remen nasıl oluyor bılemedım tam sag kasıgımın orddayı ıkıncıde sola dogru buldu :D

Back