- 21 Nisan 2011
- 2.145
- 3.183
- 333
- 42
Sağol tatlım inşallah yine gelir canı sağ olsunBaşın sağolsun. Benimkide gidicek bizde yakın oturmuyoruz o bursada ben tekirdağda yarın yemeklere kaldığım yerden devam
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Sağol tatlım inşallah yine gelir canı sağ olsunBaşın sağolsun. Benimkide gidicek bizde yakın oturmuyoruz o bursada ben tekirdağda yarın yemeklere kaldığım yerden devam
Ne güzel bir yorum haklısın anam olsa başka olurdu rabbim sağlıkla kucağımıza aldırsın o an onların yanımıza geldiğini hissedeceğiz inşallahTEŞEKKÜR EDERİM CANIM. BU ARADA BENİMDE ANNEM HAYATTA DEĞİL. İNSANIN ÖYLE İHTİYACI OLUYORKİ BU ZAMANLARDA AMA DUA ETMEKTEN BAŞKA ÇARE KALMIYOR. KEŞKE OLSAYDI HERŞEY ÇOK FARKLI OLURDU. KAYINVALİDEDE OLSA BİR KERE GELİR. AMA ANNE OLSA HEP YANINDA OLUR İNSANIN. BU HAYYAT AĞLARSA ANAM AĞLAR GERİSİ YALAN AĞLARI TAM ANLAMIYLA HİSSETTİM. İNŞALLAH YAVRULARIMIZI KUCAĞIMIZA ALDIĞIMIZDA ONLARIN SEVGİSİ BİZE İYİ GELECEK.
İNŞALLAH YANIMIZA GELECEKLER İNANIYORUM.Ne güzel bir yorum haklısın anam olsa başka olurdu rabbim sağlıkla kucağımıza aldırsın o an onların yanımıza geldiğini hissedeceğiz inşallah
Hiç dikkat etmedim canım ama soldan yumurtlamıştım onunla ilgisi olabilir mi ?Çok şükür canım.maşallah kuzuma.sağ taraftamı sol taraftamı canım kese
Evet bir an önce büyüsün istiyorum günler geriden gelince üzülüyorumBenim de aynı sizin gibi 7 haftalık olmalıydı 6+1 miş doğurmamız da 22 Ekim olmuş
İlaç başlanması lazım benceKızlar benim sonuçlarım çıkmış. Şu an şehir dışında tatilde ve dağ başında olduğum için doktora hemen gösteremeyeceğim. Bakınca bütün değerler normal görünüyor referans dışı değerim yok. Ama tsh kafamı karıştırdı normal demiş burada ama yüksek gibi geldi bana gebelerde 3.5 altı olması isteniyor diye biliyorum of
Normal yazmış yanına ama bilemedim
Eki Görüntüle 3210724
Hem sıkışık hem ac gidin yanınıza yiyecek alın eğer istemezse yersiniz. Vajinal bakacaksa sıkışık olmaya gerek olmuyorKIZLAR DEVLETTE 10 MARTA KALP ATIŞINA RANDEVU ALDIM. İDRARA SIKIŞIKMI OLMAK GEREKİYOR ?
BİRDE KAN İSTERMİ SİTERSE AÇMI OLMAK LAZIM ?
HarikaKızlar 18 bin hcg ve 6 hafta da keseyi görememiştim ve dış gebelikten çok korkuyordum hatırlarsınız bugün gittik göründü
canım sol kız,sağ erkek diye okudum .benimde sol tarafta hayırlısı bakalımHiç dikkat etmedim canım ama soldan yumurtlamıştım onunla ilgisi olabilir mi ?
ÇOK TEŞEKKÜR EDERİM ÖYLE YAPAYIM. İŞTEN İZİN ALMAK ZOR OLUYOR.Hem sıkışık hem ac gidin yanınıza yiyecek alın eğer istemezse yersiniz. Vajinal bakacaksa sıkışık olmaya gerek olmuyor
Duydum canım Ay ama benim bebeğimin boyuna 1 cm dedi ühühühü kısa mıyız bizKızlar çok şükür kalp sesini duyduk ve bir nebze içim rahatladı benim hesaplarıma göre bebeğin 7 haftalık olması lazımdı ama doktor 6+1 dedi. Arada bir kaç gün oynayabilir onun önemi yok dedi . Bebiş de 3.61 mm iyi mi sizce haftasına göre
Bende bugün duydum benimki daha kısa 6+4 üz 0.72 cmDuydum canım Ay ama benim bebeğimin boyuna 1 cm dedi ühühühü kısa mıyız biz
Ay çok komik ya kahkaha attım yerim onları boylarını poslarınıBende bugün duydum benimki daha kısa 6+4 üz 0.72 cm
Doktor bide kasıklarıma bastırarak buldu miniğimi saklanmış 1 hafta sonra bidaha çağırdı büyümesini takip içinAy çok komik ya kahkaha attım yerim onları boylarını poslarını
Haklısınız vajinal.bakmak isterse hemen gidersiniz wc ye zaten 3 aydan sonra sıkışık olmaya gerek kalmiyo bebek büyüdüğü içinÇOK TEŞEKKÜR EDERİM ÖYLE YAPAYIM. İŞTEN İZİN ALMAK ZOR OLUYOR.
Maşallah yaDoktor bide kasıklarıma bastırarak buldu miniğimi saklanmış 1 hafta sonra bidaha çağırdı büyümesini takip için
Cinsiyeti sperm belirliyor öyle bir qlgi olsa da pek inandırıcı gelmiyor banacanım sol kız,sağ erkek diye okudum .benimde sol tarafta hayırlısı bakalım
İNŞALLAH KOLAY OLSUN HEPİMİZİN VALLAHaklısınız vajinal.bakmak isterse hemen gidersiniz wc ye zaten 3 aydan sonra sıkışık olmaya gerek kalmiyo bebek büyüdüğü için
ay benımde en son gıttgımda oyle bı bastırdı kı zor buldu yerı degısmıs remen nasıl oluyor bılemedım tam sag kasıgımın orddayı ıkıncıde sola dogru bulduDoktor bide kasıklarıma bastırarak buldu miniğimi saklanmış 1 hafta sonra bidaha çağırdı büyümesini takip için
Hadi hayırlısı o zaman benim gönlümden geçen kız tabi sağlıklı olsunlar dacanım sol kız,sağ erkek diye okudum .benimde sol tarafta hayırlısı bakalım