- 1 Kasım 2021
- 594
- 652
- 23
Benimki 1 cm bile değil 3.21 mmDuydum canım Ay ama benim bebeğimin boyuna 1 cm dedi ühühühü kısa mıyız biz
Üzülme benim de 6+2 de 5.3mm dedi beni 20 gün sonra çağırdı. Bugün sağlık ocağına bildirdim. Sizin keseler nasıl sağda solda oluyor benim tam ortadaymış öyle dedi doktor ama sağdan yumurtlamışım o zaman kasığım ağrıyoedu çünkü şimdi ağrımıyorBenimki 1 cm bile değil 3.21 mm
Annesiz annelerden olucam bende. Rabbim mekanlarını cennet eylesin.Ne güzel bir yorum haklısın anam olsa başka olurdu rabbim sağlıkla kucağımıza aldırsın o an onların yanımıza geldiğini hissedeceğiz inşallah
ayy insan hemen karnı çıksı istiyorEvet bir an önce büyüsün istiyorum günler geriden gelince üzülüyorum
NE GÜZEL DÜĞÜN GÜNÜNDE YANINDA OLMUŞ. MALESEF BENDE OLAMADI. 20 YAŞIMDA ANNEMİ KAYBETTİM. 37 YAŞINDA EVLENDİM. YILLAR GEÇSEDE İNSAN ANNESİNİ ARIYOR. HEP YARIM KALDIM. BEBİŞİMLE TAMAMLANACAĞIM İNŞALLAH. MEKANLARI CENNET OLSUN.Annesiz annelerden olucam bende. Rabbim mekanlarını cennet eylesin.
Düğün günümde geldi sarıldı annem bana, her anımda hep yanımda hissediyorum o günde yanımızda olacaklardır eminim
En korktuğun şeydi annemsiz evleniyor olmak. 2 yıl önce Nikahıma 1 ay kala kaybettim annemi. Ama gecesi rüyama geldi. Sarıldı sıkı sıkı. Çok gerçekti hıçkırarak uyanmıştım.NE GÜZEL DÜĞÜN GÜNÜNDE YANINDA OLMUŞ. MALESEF BENDE OLAMADI. 20 YAŞIMDA ANNEMİ KAYBETTİM. 37 YAŞINDA EVLENDİM. YILLAR GEÇSEDE İNSAN ANNESİNİ ARIYOR. HEP YARIM KALDIM. BEBİŞİMLE TAMAMLANACAĞIM İNŞALLAH. MEKANLARI CENNET OLSUN.
Ay ben onu kafamda cm ye çevirdim fkdldldlwl sizinki yarım santim gibi yani haaa şimdi dank etti bendeBenimki 1 cm bile değil 3.21 mm
Nasıl oluyor kafam karıştı benim hanımlarBenimki 1 cm bile değil 3.21 mm
Yok yok değil olması gerektiği gibiNasıl oluyor kafam karıştı benim hanımlar6+4 de 0.72 cm yazıyor nasıl sizce küçük mü
KESİNLİKLE ONLARA YAKIŞIR EVLAT OLMAK ÇOK GÜZEL BİR DUYGU BU YETER ŞUANDA. BEBEİŞLERİMİZ MUTLU BİZ MUTLU OLACAĞIZ HEP .En korktuğun şeydi annemsiz evleniyor olmak. 2 yıl önce Nikahıma 1 ay kala kaybettim annemi. Ama gecesi rüyama geldi. Sarıldı sıkı sıkı. Çok gerçekti hıçkırarak uyanmıştım.
Rabbim bizleri onlara yakışır evlat olarak yaşamayı, evlatlarımızıda ailesine, nesline hayırlı eylesin inşallah. Üzülmeyelim şimdi bebişşer hisseder belki
Evet ultrasonda yüzünü görmek istiyorum . İnşallah o günleri de görürüzayy insan hemen karnı çıksı istiyorhayırlısıyla inşallah
İşte 7.2 mm seninki deYok yok değil olması gerektiği gibi
Yok iyi normal boyuttalar. Doktora özellikle sordum haftasına göre uyumlu dediNasıl oluyor kafam karıştı benim hanımlar6+4 de 0.72 cm yazıyor nasıl sizce küçük mü
Tatlım küçük değil 7.2mm işte 6+4 bence iyi sağlıklı olsunlar da.Nasıl oluyor kafam karıştı benim hanımlar6+4 de 0.72 cm yazıyor nasıl sizce küçük mü
Valla bu çocuklar bizi panik atak hastası yapacakYok yok değil olması gerektiği gibi
Teşekkür ederim canımYok iyi normal boyuttalar. Doktora özellikle sordum haftasına göre uyumlu dedibenim 6+1 olduğuna göre sizinki de normal
Öyle tabiSağol tatlım inşallah yine gelir canı sağ olsun
ne zaman 6+1 dedi ?Yok iyi normal boyuttalar. Doktora özellikle sordum haftasına göre uyumlu dedibenim 6+1 olduğuna göre sizinki de normal
Evet gerçekten insan sürekli kendini dinlemek ihtiyacı duyuyor benim cumartesi kanamam oldu şiddetli onunla uğraştık bugün de inanılmaz kasık ağrısı yaşıyorum o beni tedirgin ediyor açıkçası hep yatıyorum işte bugün doktorda 1 hafta sonra gel gelişimini takip edelim dedi hep bir sonraki adımı düşünmek bizi çok yoruyorTatlım küçük değil 7.2mm işte 6+4 bence iyi sağlıklı olsunlar da.
Benim daha başka endişelerim var. 20 gün sonra gittiğimde gelişimi devam editor diyecek mi ? Vs vs Allah herkesin evladını bağışlasın esirgesin. Hiç belirti olmaması da insanı endişelendiriyor. Sizin de yüzünüz solgun mu ? Gözlerinizin beyazı sararmış gibi mi ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?