• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2023 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    256
Benimde doktorum o tarihlerde bekliyor ama idrar sıkışık falan dememişti en son kontrolde
TEŞEKKÜR EDERİM CANIM. BU ARADA BENİMDE ANNEM HAYATTA DEĞİL. İNSANIN ÖYLE İHTİYACI OLUYORKİ BU ZAMANLARDA AMA DUA ETMEKTEN BAŞKA ÇARE KALMIYOR. KEŞKE OLSAYDI HERŞEY ÇOK FARKLI OLURDU. KAYINVALİDEDE OLSA BİR KERE GELİR. AMA ANNE OLSA HEP YANINDA OLUR İNSANIN. BU HAYYAT AĞLARSA ANAM AĞLAR GERİSİ YALAN AĞLARI TAM ANLAMIYLA HİSSETTİM. İNŞALLAH YAVRULARIMIZI KUCAĞIMIZA ALDIĞIMIZDA ONLARIN SEVGİSİ BİZE İYİ GELECEK.

Kızlar çok şükür kalp sesini duyduk ve bir nebze içim rahatladı ☺️ benim hesaplarıma göre bebeğin 7 haftalık olması lazımdı ama doktor 6+1 dedi. Arada bir kaç gün oynayabilir onun önemi yok dedi . Bebiş de 3.61 mm iyi mi sizce haftasına göre ☺️

Kızlar çok şükür kalp sesini duyduk ve bir nebze içim rahatladı ☺️ benim hesaplarıma göre bebeğin 7 haftalık olması lazımdı ama doktor 6+1 dedi. Arada bir kaç gün oynayabilir onun önemi yok dedi . Bebiş de 3.61 mm iyi mi sizce haftasına göre ☺️
DARISI BAŞIMIZA :)

Haydi gözünüz aydın 🤗 benimde yarın 2.30 da randevum var ama tam 6 haftalik olacak inşallah bende duyabilirim🤲🤲🤲

Çok şükür canım.maşallah kuzuma.sağ taraftamı sol taraftamı canım kese

Benim de aynı sizin gibi 7 haftalık olmalıydı 6+1 miş doğurmamız da 22 Ekim olmuş 🥰

Back