Bnm gebelikten önce hep 9 6 8 5 felan çıkıyordu ztn akşamdan beri 6 bardak tuzlu ayran içmişimdir ağzımda çok kuruluk oluşuyor anlamadım neden böyle olduBenim tansiyon sorunum var gibi
Tansiyonuna baktın mı benimde Bayadır öyle tansiyon hepn9 a 6 çıkıyor..
Bu durum her usg de değişebilir diğer gitmeden de önde çıkar şu an hafta geriligi ileriligi belirlenmesi zorKızlar size birşey soracağım perşembe günki muayenede crl:2,4 ölçüldü buna göre 5haftalık 6 günlük gözüküyordu ama ben gittiğimde 6 haftalık 3 gündüm bunda 4 gün geç yumurtlamamdan ötürüdür değil mi
Sanki beni tarif etmişsin. Bolca dinlen ve stres yapıp kendini de bebeği de germe. Ben ıkı elımı de karnıma koyup dua ediyorum, guzel seyler dusunuyorum.tedirgin olmamızın bi faydası yok. Düşecek bebeği zaten tutamayız unutma. Saglıkla kucagımıza alalım inşallahMerhaba, ben de 7 hafta 4 günlük hamileyim. Kalp atışını duyduk. Temmuzda 9+2de bebeğimin kalbi durdu kürtaj oldum. Şimdi çok tedirginim , sevinemiyorum bile sonra üzülmeyim diye. Hiç bir belirtim yok önceki sefer de öyleydi. Bir de 5 haftalıkken lekelenmeden dolayı progestan başladık önceki seferde aynı zamanda olmuştu lekelenme. Progestan ile durdu. Hepimize bebeğini sağlıkla kucağına almak nasip olur inşallah
Evet kuzum geç döllenmedir aynı durum bende de varKızlar size birşey soracağım perşembe günki muayenede crl:2,4 ölçüldü buna göre 5haftalık 6 günlük gözüküyordu ama ben gittiğimde 6 haftalık 3 gündüm bunda 4 gün geç yumurtlamamdan ötürüdür değil mi
Benim de kan tahlili iyi çıktı ama çok başım dönüyor bulantım da olmasına rağmen öğürme gelerek kızıma yemek yapıp yedirip tüm gün yatıyorum temizlik görücek halim yok mutfağa bakmaya koku almaya dayanamıyorum eşime ısrar ettim de anca yarım yamalak topladı.sizin iki çocukla daha zordur Allah kolaylık versin bir süre evde temiz olmayıversin napalım.3.aydan sonra toplarız inşallahMerhaba iyi akşamlar kızlar bsy soracağım çok fazla başım dönüyor gözlerime vuruyor açamıyorum gözlerimi sizde de var mı böyle evde 2 tane küçük çocuğum var temizlik yemek onların ilgisi bakımı hiç birine yetemiyorum baya kötüyüm normal mi bu
Çok haklısın Allah’a emanet bebeklerimiz. Emeklerimiz boşa çıkmasın inşallahO durum bendede var ilk gebeliğim çok korkuyorum yok dış gebelik mi kese görünüyor bu sefer kalbini duyacak mıyım stresi var kalbini duysam başka şeyler çıkar ama önüne geçemiyorum sonra diyorum rabbim verdi rabbim alır doğacağı varsa ne yaparsam yapayım doğacak öyle kendimi telkinleştiriyorum.
Ben pek yemek yiyemiyorum yarı aç yarı tok kalkıyorumay bende öyle. Yemekten sonra da bi şişiyorum dünyaları yemişim de nefes alacak yerim kalmamış derin derin nefes alıyorum. Yahu biz daha 2aylık ancayız ne bu böyle 8ay triplerimiz hiç anlamadım niye böyle
Ben Ataşehir Acıbadem Parvana Seyidova ya gitmeyi düşünüyorum canım doğal doğum yanlısı bir senedir takibimde kendisi evime de yakın hastane. Umarım memnun kalırım başka doktor aramak zorunda kalmam bir senedir daha ortada bebek bile yokken araştırmaya başlamıştım Anadolu yakasında henüz başka doktor içime sinmedi gidip de beğenmezsem ne olacak bakalımKızlar İstanbul adadolu yakasında özellikle Ataşehir doktor hastane tercihlerinizi söyler misinize
Canım hayırlı olsun bende keseyi minicik gördüm çok normal bende 2 hafta sonra gidicem içini ferah tutKızlar merhaba. 25 ocak tüp bebek transferi oldum çok şükür pozitif gördük. Betayı gördüğümde 20 lerdeydi sabırla günlerce beta baktırdım 7000 küsürlerde baktırmayı bıraktık. Tüp bebek hesaplamasına göre 6. Haftada keseyi tam göremedim var ama belirsiz demişti. 5 gün sonra tekrar çağırdı gördü. İki hafta sonra kalp atışına gel dedi. Yolk falan sordum henüz küçük dedi. Kesenin foto ekliyorum anlayan var mı acaba? Bir şey olacak diye ödüm kopuyor daha 12 gün var kalp atışına
Bir şey olmaz Allahın izniyle.Kızlar bugün çamaşır suyuyla lavaboyu temizleyeyim dedim öyle kötü oldum ki hemen cama koştum birkaç kaşık yoğurt yedim bundan sonra asla da temizlemem çamaşır suyla
Anladım teşekkür ederimBu durum her usg de değişebilir diğer gitmeden de önde çıkar şu an hafta geriligi ileriligi belirlenmesi zor
Sağol canımEvet kuzum geç döllenmedir aynı durum bende de var
Bu halde sakin çamaşır suyu kullanmayın. Başka biri yapsın eşiniz yapsın yada kirli kalsın. Benimde eşim suan banyoyu lavaboyu çamaşır suyuyla fircayla temizliyor. Salonda kapıyı kapattım balkon camini açtım. Bende 5+4um. Kokusu bayilticak kadar kötü geliyor.Kızlar bugün çamaşır suyuyla lavaboyu temizleyeyim dedim öyle kötü oldum ki hemen cama koştum birkaç kaşık yoğurt yedim bundan sonra asla da temizlemem çamaşır suyla
Bulantı felan yok çok şükür öyle bı dönme var ki anlatamıyorum bile bayılacak gibi oluyorum 2 çocuk bir olunca evi alt üst ediyolar dün gece odayı toplayamadim şimdi kızım bana yardımcı oluyor beraber oyuncaklarını topluyoruzBenim de kan tahlili iyi çıktı ama çok başım dönüyor bulantım da olmasına rağmen öğürme gelerek kızıma yemek yapıp yedirip tüm gün yatıyorum temizlik görücek halim yok mutfağa bakmaya koku almaya dayanamıyorum eşime ısrar ettim de anca yarım yamalak topladı.sizin iki çocukla daha zordur Allah kolaylık versin bir süre evde temiz olmayıversin napalım.3.aydan sonra toplarız inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?