A oldu ama kilo cetvelini cikarmak istiyorum onu nasil yapiyodum yaSimdi yaptim bakalim olacakmi
Hah onuda yaptim :)A oldu ama kilo cetvelini cikarmak istiyorum onu nasil yapiyodum ya
Olurdur canım ben görüyırum senin takviminiSimdi yaptim bakalim olacakmi
Kazene sordum görünüyor şuan dedi ama ben neden görmüyorum kapatıp tekrar mi açayımkızlar takvimleriniz görünüyor ama Tüm ayarlara rağmen siz göremiyorsanız hesaptan çıkış yapıp tekrar girin. Bende cok uğraştım sonunda çıkıp girince göründü
Valla bizim bebiş de iki tarafta da ilk torun olacak ve en küçük o olacak kuzenlerinkiler felan hep büyük sağlıkla sıhhatle doğsun daBizde hamile kalmaya calisan 2 kisi var
Gelinimiz ve eltim
Ben daha fazla beklemek istemedim cunku cocuklar arasinda yas farki uzuyo
Suan ailede bi bende cocuk var benim tarafimda
Esimin tarafinda 2 tane var ama buyukla 18 yasindalar falan
Bende haşimato var canım benim tsh yüksek ben levotiron 25 mcg alıyorumArkadaslar merhaba hepinize hayrli olsun...
Rabbim sag salim araniza katsin yavrunuzu...
Icinizde yuksek tsh icin ilac kullanan var mi ve birde oksapar kan sulandirici igne?
Ben inanilmaz evhamliyimaspirin ve igne bilmeden aynı anda aldim...dr bir sey dememisti sonra isi de dusununce igneyi aksam almak iyi olur diye 5-6 saat kaydirdim...bu sefer de cook pisman oldu gec yapmak zarar mi olur diye??
Dr igne aslinda ispatli bir veri degil aspirin daha onemli rahat ol hic bisey olmaz dedi ama ben niye boyleyim
Ara ara baş dönmesi yaşıyorum yemek yesem bile midem açmışım gibi bulanıyorBulantı ve baş dönmedinden ziyade baş bulanması gibi tarif edemiyorum ama dünden beri inanılmaz zorluyor beni yatarken bile rahatım yokinşallah çabuk geçer bu günler zira hiç keyif alamıyorum hamilelikten
Yemek yedikten sonra yatmamaya çalışın refluyu tetikler sonra boğaz tahriş olur kızımda çok yaşadım yatarken özellikle yemeyinAra ara baş dönmesi yaşıyorum yemek yesem bile midem açmışım gibi bulanıyor
Ay cidden olduKızlar forum seçeneklerine girip
‘’
Başkalarının mesaj altındaki imzalarını görüntüle
Bu kısmı işaretleyin açılsın. Var aslında takviminiz ama sizin kapalı demekki görünmiyor
Rica ederimAy cidden olduuzun zamandır uğraşıyordum teşekkür ederim
Şöyle ki hayvanlardan bize geçen parazitler var özellikle kedilerden ama onun da testi var toxoplazma diye onu yaptır canım eğer bağışıklığın varsa sorun olmaz ama yoksa o zaman da kedinin veterinerine sor iç dış paraziti 2 ayda bir yapılıyor bir de ekstra dikkat etmen gerek dışkısı ile teması kesmelisin yoksa bir şey olacağını sanmıyorum benimde köpeğim var ama o da benim yavrum sen içini rahat tut doktoruna danış dediğim testi yaptırBen şimdi fsrklı bir şey sormak istiyorum. Benim tekir kedim vr aşıları vb hepsini yaptırıyoruz. Sadece kumunu sen temizleme dediler ben kedimi bırakmam o benim dünyam :) bana bir zararı mı var ki
Aşılarını hep yaptırırız iç doş parazitte sürekli yaptırıyoruz kusuz karma aşılarında tam tuvaletini de artık ben temizlemitorum ama onun kumunun olduğu yer banyo haliyle girip çıktığım bir yer :) benim kedinin dışarıyla hiç teması da yok zatenŞöyle ki hayvanlardan bize geçen parazitler var özellikle kedilerden ama onun da testi var toxoplazma diye onu yaptır canım eğer bağışıklığın varsa sorun olmaz ama yoksa o zaman da kedinin veterinerine sor iç dış paraziti 2 ayda bir yapılıyor bir de ekstra dikkat etmen gerek dışkısı ile teması kesmelisin yoksa bir şey olacağını sanmıyorum benimde köpeğim var ama o da benim yavrum sen içini rahat tut doktoruna danış dediğim testi yaptır
Bende 1-1.5 lt ancak içiyorum ya ama en az 2.5 içmek lazımSuyu nekadar tuketiyosun canim
Benim bu aralar azaldi 1,5 anca iciyorum ya
Acilen toparlanip fazla icmem gerek
Dışkı ile temas etmiyorsan bir sorun olmaz diye düşünüyorum yoksa tüyünden falan bulaşmaz ama yine de toxoplazma baktır derimAşılarını hep yaptırırız iç doş parazitte sürekli yaptırıyoruz kusuz karma aşılarında tam tuvaletini de artık ben temizlemitorum ama onun kumunun olduğu yer banyo haliyle girip çıktığım bir yer :) benim kedinin dışarıyla hiç teması da yok zaten
Geneliği sağlık ocağına bildirirken bunu da kedi beslediğimi de söyleyecem ve baktırıcam teşekkür ederim :)Dışkı ile temas etmiyorsan bir sorun olmaz diye düşünüyorum yoksa tüyünden falan bulaşmaz ama yine de toxoplazma baktır derim
Kendi kendime bulup yaptımKızlar bu hamilelik takvimi ne o kadar uzağım ki şu an nasıl yapılıyor biraz detaylı anlatır mısınız ?
Benim de midem öyle sabah kahvaltıdan önce inanılmaz bulantı vardı kaç kere lavaboya yetiştim kahvaltı yaparken de eşime diyorum hep bişeyler yesem iyiym sankiAra ara baş dönmesi yaşıyorum yemek yesem bile midem açmışım gibi bulanıyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?