2023 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    256
Bizde hamile kalmaya calisan 2 kisi var
Gelinimiz ve eltim
Ben daha fazla beklemek istemedim cunku cocuklar arasinda yas farki uzuyo
Suan ailede bi bende cocuk var benim tarafimda
Esimin tarafinda 2 tane var ama buyukla 18 yasindalar falan
Valla bizim bebiş de iki tarafta da ilk torun olacak ve en küçük o olacak kuzenlerinkiler felan hep büyük sağlıkla sıhhatle doğsun da

Bende haşimato var canım benim tsh yüksek ben levotiron 25 mcg alıyorum

Bulantı ve baş dönmedinden ziyade baş bulanması gibi tarif edemiyorum ama dünden beri inanılmaz zorluyor beni yatarken bile rahatım yok inşallah çabuk geçer bu günler zira hiç keyif alamıyorum hamilelikten
Ara ara baş dönmesi yaşıyorum yemek yesem bile midem açmışım gibi bulanıyor

Ben şimdi fsrklı bir şey sormak istiyorum. Benim tekir kedim vr aşıları vb hepsini yaptırıyoruz. Sadece kumunu sen temizleme dediler ben kedimi bırakmam o benim dünyam :) bana bir zararı mı var ki
Şöyle ki hayvanlardan bize geçen parazitler var özellikle kedilerden ama onun da testi var toxoplazma diye onu yaptır canım eğer bağışıklığın varsa sorun olmaz ama yoksa o zaman da kedinin veterinerine sor iç dış paraziti 2 ayda bir yapılıyor bir de ekstra dikkat etmen gerek dışkısı ile teması kesmelisin yoksa bir şey olacağını sanmıyorum benimde köpeğim var ama o da benim yavrum sen içini rahat tut doktoruna danış dediğim testi yaptır

Aşılarını hep yaptırırız iç doş parazitte sürekli yaptırıyoruz kusuz karma aşılarında tam tuvaletini de artık ben temizlemitorum ama onun kumunun olduğu yer banyo haliyle girip çıktığım bir yer :) benim kedinin dışarıyla hiç teması da yok zaten

Kızlar bu hamilelik takvimi ne o kadar uzağım ki şu an nasıl yapılıyor biraz detaylı anlatır mısınız ?

Dışkı ile temas etmiyorsan bir sorun olmaz diye düşünüyorum yoksa tüyünden falan bulaşmaz ama yine de toxoplazma baktır derim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…