• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2023 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    256
İnşallah sağlıklı ve hayırlı evlat olurlar.

Bizde kız istiyoruz 😍
Hatta kız olsun çok istiyorum ben ya 🙈 Sırf böyle kız çok istiyorum diye erkek olabilir 😂
Sağlıklı olsun tabi önce.
Bende senin gibi düşünüyorum çok isterim olmaz diye aşırı dillendirmek istemiyorum sağlıklı olup hayırlı evlat olsun da 😊

Merhaba kızlar size birşey sormak istiyorum 6+2 hamileyim ama inanılmaz bir baş ağrısı çekiyorum siz ağrı kesici içiyor musunuz acaba ne yaptıysam geçmedi ☹️☹️

Merhaba kızlar size birşey sormak istiyorum 6+2 hamileyim ama inanılmaz bir baş ağrısı çekiyorum siz ağrı kesici içiyor musunuz acaba ne yaptıysam geçmedi ☹️☹️

Dün fena bir migren ağrısı çektim.
Mecbur parol kullandım. Eşim de sürekli başıma masaj yaptı ve soğuk kompres uyguladı. Birkaç saat sonra kafamı sarıp, uyudum.
🙄

Tatlı çok nadir yiyorum ama tuzlu karbonhidratlardan çok tüketiyorum 🙈suyu evet çok içmem lazım ama sanki bu dönemde su tüketimim iyice azaldı yürüyüş de yavaş yavaş başladım canım 😊
Suyu nekadar tuketiyosun canim
Benim bu aralar azaldi 1,5 anca iciyorum ya
Acilen toparlanip fazla icmem gerek

Canim korkma evet belki bazen zorlanacaksin ama meyvesini sonra alacaksin
Beraber buyucekler neguzel
Bende Belcikadayim 6 haftalikken gittim bi sonraki rdvum 14 haftalikda😀
Korkmuyorum artık, kayinvalidem üst katımda oturuyor onun bana epey faydası oluyor. Okula beraber gidecekler beraber buyuyecekler Allah nasip ederse. Evet belki bikac yıl zorlanıcam ama Allah kolaylığını verecektir umarım 🤗

Kızlar forum seçeneklerine girip
‘’
Başkalarının mesaj altındaki imzalarını görüntüle

Bu kısmı işaretleyin açılsın. Var aslında takviminiz ama sizin kapalı demekki görünmiyor
kızlar takvimleriniz görünüyor ama Tüm ayarlara rağmen siz göremiyorsanız hesaptan çıkış yapıp tekrar girin. Bende cok uğraştım sonunda çıkıp girince göründü

Bende 2 tane kiz var buda kiz olursa uzulmem gercektende
Cunku benim bacim yok :KK43: kendimi hep teyzede tatmin ettim
Kizlariminda teyzeside halasida yok oyuzden birbirlerine destek ciksinlar istiyorum
Benim de kız kardeşim yok kız kuzenlerim var onları kız kardeş bildim 🥰 ama kardeş gibisi olmaz tabii biz ikinci çocuk düşünmüyoruz ama düşünsek yine kız isterdim heralde ne bileyim bir de kızlar anneye aileye daha yakın oluyor gibi geliyor bana. Allah bilir ne olacağını tabii Rabbim her şeyden önce sağlıklı hayırlı evlatlar nasip etsin canım senin için de enn hayırlısı güzeli olsun 🙏🏻🥹
Tabi ki sağlıklı olsunlar da kız da bi tatlı oluyor yaaaaa tütülü etekler falan :süslü:
Dimi yaaa 🤤🤤😍😍 bakmayayım diyorum ama duramıyorum gözüm hep elbiselerde eteklerde 🤣
Bu grubun handıkapı bu galıba bızdede esımın tarafta kız torun yok hıc hepsi erkek 5 erkek var 😂 ıstıyolarda bızde istiyoruz da nasıp ne cıkarsa sansımıza artık ben oyuzden kıza cok yukselmek ıstemıyorum notr bakıyorum 😂saglıgı olsun mınnosumunda Rabbım nasıp ederse artık bır kızımızda olur 🙏🏼
İnşallah canımm benimm Rabbim kalbinden geçeni hayırlısı ile kucağına nasip etsin inşallah 🙏🏻🥹
İnşallah sağlıklı ve hayırlı evlat olurlar.

Bizde kız istiyoruz 😍
Hatta kız olsun çok istiyorum ben ya 🙈 Sırf böyle kız çok istiyorum diye erkek olabilir 😂
Sağlıklı olsun tabi önce.
😄 evet o da var Papatyamaviss Papatyamaviss in de dediği gibi çok yükselmemek lazım 🥹 yine de kalbinden geçiyor işte insanın eşimin ailesinin sevincini hayal edemiyorum kız olursa ama erkek de olsa en az o kadar seveceğiz yeter ki o sağlıklı ve iyi olsun 🙏🏻
Benim ara ara migren vuruyor geceleri iyi uyuyamıyorum o yüzden tutuyor ara ara. Hamile değilken de Ağrı kesici almamak için nane yağıyla şakaklarımı ensemi kulaklarımı ovuyordum biraz uzanıyordum geçiyordu yine öyle yapıyorum
Kızlar forum seçeneklerine girip
‘’
Başkalarının mesaj altındaki imzalarını görüntüle

Bu kısmı işaretleyin açılsın. Var aslında takviminiz ama sizin kapalı demekki görünmiyor
Aaa aylardır görünmüyordu bu takvimler sebebi buymuş demek şimdi ben de takvim yapanların takvimlerini görebiliyorum teşekkürler canım 😍🙏🏻

Benim de kız kardeşim yok kız kuzenlerim var onları kız kardeş bildim 🥰 ama kardeş gibisi olmaz tabii biz ikinci çocuk düşünmüyoruz ama düşünsek yine kız isterdim heralde ne bileyim bir de kızlar anneye aileye daha yakın oluyor gibi geliyor bana. Allah bilir ne olacağını tabii Rabbim her şeyden önce sağlıklı hayırlı evlatlar nasip etsin canım senin için de enn hayırlısı güzeli olsun 🙏🏻🥹

Dimi yaaa 🤤🤤😍😍 bakmayayım diyorum ama duramıyorum gözüm hep elbiselerde eteklerde 🤣

İnşallah canımm benimm Rabbim kalbinden geçeni hayırlısı ile kucağına nasip etsin inşallah 🙏🏻🥹

😄 evet o da var Papatyamaviss Papatyamaviss in de dediği gibi çok yükselmemek lazım 🥹 yine de kalbinden geçiyor işte insanın eşimin ailesinin sevincini hayal edemiyorum kız olursa ama erkek de olsa en az o kadar seveceğiz yeter ki o sağlıklı ve iyi olsun 🙏🏻

Benim ara ara migren vuruyor geceleri iyi uyuyamıyorum o yüzden tutuyor ara ara. Hamile değilken de Ağrı kesici almamak için nane yağıyla şakaklarımı ensemi kulaklarımı ovuyorum biraz uzanıyorum geçiyor.

Aaa aylardır görünmüyordu bu takvimler sebebi buymuş demek şimdi ben de takvim yapanların takvimlerini görebiliyorum teşekkürler canım 😍🙏🏻
Bir ara bmyle bir ayar geldi canım evet güle güle kullan artık ☺️

Korkmuyorum artık, kayinvalidem üst katımda oturuyor onun bana epey faydası oluyor. Okula beraber gidecekler beraber buyuyecekler Allah nasip ederse. Evet belki bikac yıl zorlanıcam ama Allah kolaylığını verecektir umarım 🤗
Bende cok istedim yaslari yakin olsun ama nasip olmadi

Back