- 3 Haziran 2022
- 3.928
- 7.747
- 88
- 28
Ayy sende kız diyorsun hadi inşallahPlesanta sagda kız , zaten karından olması gerekıyor muş bakalım tutacakmı
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ayy sende kız diyorsun hadi inşallahPlesanta sagda kız , zaten karından olması gerekıyor muş bakalım tutacakmı
Bende senin gibi düşünüyorum çok isterim olmaz diye aşırı dillendirmek istemiyorum sağlıklı olup hayırlı evlat olsun daİnşallah sağlıklı ve hayırlı evlat olurlar.
Bizde kız istiyoruz
Hatta kız olsun çok istiyorum ben ya Sırf böyle kız çok istiyorum diye erkek olabilir
Sağlıklı olsun tabi önce.
Ay en özendiğim şeydi olmuyor ya bende yapamadımHamilelik takvimi yapmaya çalıştım oldumu acaba mesajın altında birşey çıkıyor mu şuan
Merhaba kızlar size birşey sormak istiyorum 6+2 hamileyim ama inanılmaz bir baş ağrısı çekiyorum siz ağrı kesici içiyor musunuz acaba ne yaptıysam geçmedi
Bende yaptim ama cikmadi ya bi sorunmu var acabaHamilelik takvimi yapmaya çalıştım oldumu acaba mesajın altında birşey çıkıyor mu şuan
Suyu nekadar tuketiyosun canimTatlı çok nadir yiyorum ama tuzlu karbonhidratlardan çok tüketiyorum suyu evet çok içmem lazım ama sanki bu dönemde su tüketimim iyice azaldı yürüyüş de yavaş yavaş başladım canım
Aynen inşallah.Maşallah bu tarz şeyleri çok duyuyorum ne güzel birlikte büyüyecekler
Hamilelikte ve emzirme doneminde agri kesici icilebilirMerhaba kızlar size birşey sormak istiyorum 6+2 hamileyim ama inanılmaz bir baş ağrısı çekiyorum siz ağrı kesici içiyor musunuz acaba ne yaptıysam geçmedi
Kazene soralım benceBende yaptim ama cikmadi ya bi sorunmu var acaba
Korkmuyorum artık, kayinvalidem üst katımda oturuyor onun bana epey faydası oluyor. Okula beraber gidecekler beraber buyuyecekler Allah nasip ederse. Evet belki bikac yıl zorlanıcam ama Allah kolaylığını verecektir umarımCanim korkma evet belki bazen zorlanacaksin ama meyvesini sonra alacaksin
Beraber buyucekler neguzel
Bende Belcikadayim 6 haftalikken gittim bi sonraki rdvum 14 haftalikda
8 canımSenin kaç haftalık
Ay en özendiğim şeydi olmuyor ya bende yapamadım
Bende yaptim ama cikmadi ya bi sorunmu var acaba
Kazene soralım bence
kızlar takvimleriniz görünüyor ama Tüm ayarlara rağmen siz göremiyorsanız hesaptan çıkış yapıp tekrar girin. Bende cok uğraştım sonunda çıkıp girince göründüKızlar forum seçeneklerine girip
‘’
Başkalarının mesaj altındaki imzalarını görüntüle
Bu kısmı işaretleyin açılsın. Var aslında takviminiz ama sizin kapalı demekki görünmiyor
Evet gerçekten çok kötü oldum doktorumu aradım parol içebilirsin dedi içtim vallaDün fena bir migren ağrısı çektim.
Mecbur parol kullandım. Eşim de sürekli başıma masaj yaptı ve soğuk kompres uyguladı. Birkaç saat sonra kafamı sarıp, uyudum.
Teşekkür ederim şimdi parol içtimHamilelikte ve emzirme doneminde agri kesici icilebilir
500 mg parasetamol
Benim de kız kardeşim yok kız kuzenlerim var onları kız kardeş bildim ama kardeş gibisi olmaz tabii biz ikinci çocuk düşünmüyoruz ama düşünsek yine kız isterdim heralde ne bileyim bir de kızlar anneye aileye daha yakın oluyor gibi geliyor bana. Allah bilir ne olacağını tabii Rabbim her şeyden önce sağlıklı hayırlı evlatlar nasip etsin canım senin için de enn hayırlısı güzeli olsunBende 2 tane kiz var buda kiz olursa uzulmem gercektende
Cunku benim bacim yok kendimi hep teyzede tatmin ettim
Kizlariminda teyzeside halasida yok oyuzden birbirlerine destek ciksinlar istiyorum
Dimi yaaa bakmayayım diyorum ama duramıyorum gözüm hep elbiselerde eteklerdeTabi ki sağlıklı olsunlar da kız da bi tatlı oluyor yaaaaa tütülü etekler falan
İnşallah canımm benimm Rabbim kalbinden geçeni hayırlısı ile kucağına nasip etsin inşallahBu grubun handıkapı bu galıba bızdede esımın tarafta kız torun yok hıc hepsi erkek 5 erkek var ıstıyolarda bızde istiyoruz da nasıp ne cıkarsa sansımıza artık ben oyuzden kıza cok yukselmek ıstemıyorum notr bakıyorum saglıgı olsun mınnosumunda Rabbım nasıp ederse artık bır kızımızda olur
evet o da var Papatyamaviss in de dediği gibi çok yükselmemek lazım yine de kalbinden geçiyor işte insanın eşimin ailesinin sevincini hayal edemiyorum kız olursa ama erkek de olsa en az o kadar seveceğiz yeter ki o sağlıklı ve iyi olsunİnşallah sağlıklı ve hayırlı evlat olurlar.
Bizde kız istiyoruz
Hatta kız olsun çok istiyorum ben ya Sırf böyle kız çok istiyorum diye erkek olabilir
Sağlıklı olsun tabi önce.
Benim ara ara migren vuruyor geceleri iyi uyuyamıyorum o yüzden tutuyor ara ara. Hamile değilken de Ağrı kesici almamak için nane yağıyla şakaklarımı ensemi kulaklarımı ovuyordum biraz uzanıyordum geçiyordu yine öyle yapıyorumMerhaba kızlar size birşey sormak istiyorum 6+2 hamileyim ama inanılmaz bir baş ağrısı çekiyorum siz ağrı kesici içiyor musunuz acaba ne yaptıysam geçmedi
Aaa aylardır görünmüyordu bu takvimler sebebi buymuş demek şimdi ben de takvim yapanların takvimlerini görebiliyorum teşekkürler canımKızlar forum seçeneklerine girip
‘’
Bu kısmı işaretleyin açılsın. Var aslında takviminiz ama sizin kapalı demekki görünmiyor
Bir ara bmyle bir ayar geldi canım evet güle güle kullan artıkBenim de kız kardeşim yok kız kuzenlerim var onları kız kardeş bildim ama kardeş gibisi olmaz tabii biz ikinci çocuk düşünmüyoruz ama düşünsek yine kız isterdim heralde ne bileyim bir de kızlar anneye aileye daha yakın oluyor gibi geliyor bana. Allah bilir ne olacağını tabii Rabbim her şeyden önce sağlıklı hayırlı evlatlar nasip etsin canım senin için de enn hayırlısı güzeli olsun
Dimi yaaa bakmayayım diyorum ama duramıyorum gözüm hep elbiselerde eteklerde
İnşallah canımm benimm Rabbim kalbinden geçeni hayırlısı ile kucağına nasip etsin inşallah
evet o da var Papatyamaviss in de dediği gibi çok yükselmemek lazım yine de kalbinden geçiyor işte insanın eşimin ailesinin sevincini hayal edemiyorum kız olursa ama erkek de olsa en az o kadar seveceğiz yeter ki o sağlıklı ve iyi olsun
Benim ara ara migren vuruyor geceleri iyi uyuyamıyorum o yüzden tutuyor ara ara. Hamile değilken de Ağrı kesici almamak için nane yağıyla şakaklarımı ensemi kulaklarımı ovuyorum biraz uzanıyorum geçiyor.
Aaa aylardır görünmüyordu bu takvimler sebebi buymuş demek şimdi ben de takvim yapanların takvimlerini görebiliyorum teşekkürler canım
Bende cok istedim yaslari yakin olsun ama nasip olmadiKorkmuyorum artık, kayinvalidem üst katımda oturuyor onun bana epey faydası oluyor. Okula beraber gidecekler beraber buyuyecekler Allah nasip ederse. Evet belki bikac yıl zorlanıcam ama Allah kolaylığını verecektir umarım
Simdi yaptim bakalim olacakmiKızlar forum seçeneklerine girip
‘’