2023 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    256
Sabah öglen akşam gece her vakit bulanıyor valla
Dün benimde öyleydi uyurken de bulanmazsın artık dedim. gözümü aralıyorum midem kötü zorla uyumaya çalıştım sabaha kadar.

Bide bişeyi merak ediyorum yaşayan var mı acaba. Bana 2 gece de bi olan bi sıcak basması bi üşüme titreme durumları var. Geçen gece eşim korkmuş hatta bi baktım terliyorsun bi bakıyorum titriyosun korktum bişey oldu diye dedi. Bi üst açıyorum bi üşüyüp sarılıyo sonra terliyorum. Bu da hormonlardan dolayı mı oluyor acaba.

Bende aynı şeyleri yaşıyorum.

Hayırlı olsun canım hoşgeldin. Hormonal mi dersin bu sıcak soğuk durumları falan
Teşekkür ederim sizin bebeğiniz de hayırlı olsun, sağlıcakla gelsinler inşallah hoşbuldum. Hormonal diye düşündüm bende çünkü normalde terleyen biri değilim. Üşüme de terlemeden kaynaklı diye düşünüyorum bir de gebelerin ter bezleri normalden iki kat daha fazla çalışıyor demişti Dr ilk gebeligimde onunda etkisi muhtemelen

Deniyim onu o zaman zararsız bir şey
Amin kuzum sağol
Bende doktora sordum şurup verdi direk kanama için birşey vermeyince bende zararı olmaz diyip denedim faydasını gördüm çok şülür

Teşekkür ederim amin inşallah

Muhtemelen öyle bende o sebeple danışma ihtiyacı duymadım doktora aklıma gelmişken tecrübeleri annelere bi sorayım dedim.

Kızlar size birşey soracağım perşembe günki muayenede crl:2,4 ölçüldü buna göre 5haftalık 6 günlük gözüküyordu ama ben gittiğimde 6 haftalık 3 gündüm bunda 4 gün geç yumurtlamamdan ötürüdür değil mi

Canim her ultrasonda sapmalar olabiliyor. O her gittiginde degisir ben tam 6 ydim ultrasonda 6+1 gozuktu mesela ondan once 5+1 ken devlet acile gitmistim.orada 5+5 gozuktu. Degisiyor anlicagin

bende aynıyım bir üşüme geliyor titriyorum resmen .mide bulantımda çok hem ilaçta içiyorum ama ne fayda

Mide bulantım bugün coştu resmen. Ne yaparsam yapayım kesmiyor. Uyandığımdan beri durmadı desem yeridir. Ağlayacağım artık bu ne bulantı yaaaaa

Mide bulantım bugün coştu resmen. Ne yaparsam yapayım kesmiyor. Uyandığımdan beri durmadı desem yeridir. Ağlayacağım artık bu ne bulantı yaaaaa
Bugün bir arkadaşım dedi 3. Aydan itibaren bulantı oldu bende dedi benim daha minik arada oluyor ama şuan normal keşke hep böyle olsa hayırlısı olsun inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…