Deniyim onu o zaman zararsız bir şeyEvet geliyor canım. Birkere sürüp bırakma ama iyileşene kadar ger akşam sür
Amin kuzum sağolGeçmiş olsun Allah şifa versin canım
Yook ne yatması 4 yaşında Bi kızım var onunla oturmak bile zor.. Yine de bilgi için teşekkür ederimYemek yedikten sonra yatmamaya çalışın refluyu tetikler sonra boğaz tahriş olur kızımda çok yaşadım yatarken özellikle yemeyin
Sabah öglen akşam gece her vakit bulanıyor vallaBenim de midem öyle sabah kahvaltıdan önce inanılmaz bulantı vardı kaç kere lavaboya yetiştim kahvaltı yaparken de eşime diyorum hep bişeyler yesem iyiym sanki
Dün benimde öyleydi uyurken de bulanmazsın artık dedim. gözümü aralıyorum midem kötü zorla uyumaya çalıştım sabaha kadar.Sabah öglen akşam gece her vakit bulanıyor valla
Bende aynı şeyleri yaşıyorum.Dün benimde öyleydi uyurken de bulanmazsın artık dedim. gözümü aralıyorum midem kötü zorla uyumaya çalıştım sabaha kadar.
Bide bişeyi merak ediyorum yaşayan var mı acaba. Bana 2 gece de bi olan bi sıcak basması bi üşüme titreme durumları var. Geçen gece eşim korkmuş hatta bi baktım terliyorsun bi bakıyorum titriyosun korktum bişey oldu diye dedi. Bi üst açıyorum bi üşüyüp sarılıyo sonra terliyorum. Bu da hormonlardan dolayı mı oluyor acaba.
Hayırlı olsun canım hoşgeldin. Hormonal mi dersin bu sıcak soğuk durumları falanBende aynı şeyleri yaşıyorum.
Teşekkür ederim sizin bebeğiniz de hayırlı olsun, sağlıcakla gelsinler inşallahHayırlı olsun canım hoşgeldin. Hormonal mi dersin bu sıcak soğuk durumları falan
Bende doktora sordum şurup verdi direk kanama için birşey vermeyince bende zararı olmaz diyip denedim faydasını gördüm çok şülürDeniyim onu o zaman zararsız bir şey
Amin kuzum sağol
Teşekkür ederim amin inşallahTeşekkür ederim sizin bebeğiniz de hayırlı olsun, sağlıcakla gelsinler inşallahhoşbuldum. Hormonal diye düşündüm bende çünkü normalde terleyen biri değilim. Üşüme de terlemeden kaynaklı diye düşünüyorum bir de gebelerin ter bezleri normalden iki kat daha fazla çalışıyor demişti Dr ilk gebeligimde onunda etkisi muhtemelen
Sağol canım bende denerimBende doktora sordum şurup verdi direk kanama için birşey vermeyince bende zararı olmaz diyip denedim faydasını gördüm çok şülür
Aynı durum bende var bir şeyler yersem bulantı yok yedikten 1 saat geçmeden yine bulantı başlıyorAra ara baş dönmesi yaşıyorum yemek yesem bile midem açmışım gibi bulanıyor
Canim her ultrasonda sapmalar olabiliyor. O her gittiginde degisir ben tam 6 ydim ultrasonda 6+1 gozuktu mesela ondan once 5+1 ken devlet acile gitmistim.orada 5+5 gozuktu. Degisiyor anlicaginKızlar size birşey soracağım perşembe günki muayenede crl:2,4 ölçüldü buna göre 5haftalık 6 günlük gözüküyordu ama ben gittiğimde 6 haftalık 3 gündüm bunda 4 gün geç yumurtlamamdan ötürüdür değil mi
Anladım canımCanim her ultrasonda sapmalar olabiliyor. O her gittiginde degisir ben tam 6 ydim ultrasonda 6+1 gozuktu mesela ondan once 5+1 ken devlet acile gitmistim.orada 5+5 gozuktu. Degisiyor anlicagin
Mentol taşı öneririm ilaca gerek kalmadan hafifletiyor ağrıyoDün fena bir migren ağrısı çektim.
Mecbur parol kullandım. Eşim de sürekli başıma masaj yaptı ve soğuk kompres uyguladı. Birkaç saat sonra kafamı sarıp, uyudum.
bende aynıyım bir üşüme geliyor titriyorum resmen .mide bulantımda çok hem ilaçta içiyorum ama ne faydaDün benimde öyleydi uyurken de bulanmazsın artık dedim. gözümü aralıyorum midem kötü zorla uyumaya çalıştım sabaha kadar.
Bide bişeyi merak ediyorum yaşayan var mı acaba. Bana 2 gece de bi olan bi sıcak basması bi üşüme titreme durumları var. Geçen gece eşim korkmuş hatta bi baktım terliyorsun bi bakıyorum titriyosun korktum bişey oldu diye dedi. Bi üst açıyorum bi üşüyüp sarılıyo sonra terliyorum. Bu da hormonlardan dolayı mı oluyor acaba.
Bugün bir arkadaşım dedi 3. Aydan itibaren bulantı oldu bende dedi benim daha minik arada oluyor ama şuan normal keşke hep böyle olsa hayırlısı olsun inşallahMide bulantım bugün coştu resmen. Ne yaparsam yapayım kesmiyor. Uyandığımdan beri durmadı desem yeridir. Ağlayacağım artık bu ne bulantı yaaaaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?