• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2023 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    256
Ben şimdi fsrklı bir şey sormak istiyorum. Benim tekir kedim vr aşıları vb hepsini yaptırıyoruz. Sadece kumunu sen temizleme dediler ben kedimi bırakmam o benim dünyam :) bana bir zararı mı var ki

Ben şimdi fsrklı bir şey sormak istiyorum. Benim tekir kedim vr aşıları vb hepsini yaptırıyoruz. Sadece kumunu sen temizleme dediler ben kedimi bırakmam o benim dünyam :) bana bir zararı mı var ki
Benimde var aşılarını yaptırıyosan ve kumundan uzak duruyorsan sorun olmaz. Ben doktora sordum bunlara dikkat et kedini de sakın kimseye verme dedi kiii zaten asla öyle bişey düşünemem 🥲

Benimde var aşılarını yaptırıyosan ve kumundan uzak duruyorsan sorun olmaz. Ben doktora sordum bunlara dikkat et kedini de sakın kimseye verme dedi kiii zaten asla öyle bişey düşünemem 🥲
Sevmekte yasak mı dokunmakda mı yasak bir de kuma ben artık dokunmuyorum ama önceden dokundum ;)
Adet gecikince hemen bilmediğim için ben temizledim. Aşıları tam her aşısını yaptırdım kösemi hariç.
Kumu bizim lavaboda ama ben de o lavaboyu kullanıyorum banyonun orda. Orayada mı girmeyeceğim dokunmadığım sürece sıkıntı olmaz dimi ?

Ekim anneleri hep kızcı hakkaten. Çocukluğumdan beri benim de ilk çocuğum hep kız olsun isterdim o kadar istiyorum ki arkadaşın dediği gibi sırf bu sebepten bile oğlum olur gibi geliyo. Çevremde ki herkeste senin oğlun olur der ezelden beri 🥲
Sağlıklı olsunlar ama yakında kız bebek duasına çıkıcaz gibi hep birlikte 😀
Totemler, enerjisel çekimlerle evrene pembeler gönderiyorum Rabbim gönlümüzdekini nasip etsin 💗💗💗💗

Sevmekte yasak mı dokunmakda mı yasak bir de kuma ben artık dokunmuyorum ama önceden dokundum :KK66:
Adet gecikince hemen bilmediğim için ben temizledim. Aşıları tam her aşısını yaptırdım kösemi hariç.
Kumu bizim lavaboda ama ben de o lavaboyu kullanıyorum banyonun orda. Orayada mı girmeyeceğim dokunmadığım sürece sıkıntı olmaz dimi ?
Ay ben dayanamıyorum ağzımın içine sokarak sevmemek benim için yeterince sınır gibi😀

Benim de lavaboda okdr da etkilemez sanırım ama yine de kanda toxoplazma rubella fln bakıyorlar ona göre de karar veriyo galiba doktorlar. Sen onları da bi sor canım doktoruna 😊

Kızlar dün tahlillerimi yaptırdım da ordaki sekreter 15 gün sonra biri çıkacak dedi o hangi tahlil acaba bakıyorum da ilk hamileligimdeki kadar test var çıkanlar salı gitsemmi onları gistermeye yoksa eksik kalır mı biri bilemeidm ne testiydi acaba

Ay ben dayanamıyorum ağzımın içine sokarak sevmemek benim için yeterince sınır gibi😀

Benim de lavaboda okdr da etkilemez sanırım ama yine de kanda toxoplazma rubella fln bakıyorlar ona göre de karar veriyo galiba doktorlar. Sen onları da bi sor canım doktoruna 😊
İyi de hayvanı ne yapacam kan verirken onlarında yaptırıcan benim kedi 2 aylıktı hiçbir hayvan görmüşlüğğ falan yok ki şu an 10 aylık oldu hep evde yiyor içiyor ;) et falan vermiyorum royal canın veriyorum. Açıkcası hastada olmadım. Ama kumunu banyodan da alamam nereye koyayım ordan alıp sadece ben artık temizlemiyorum ve dokunmuyorum

İyi de hayvanı ne yapacam kan verirken onlarında yaptırıcan benim kedi 2 aylıktı hiçbir hayvan görmüşlüğğ falan yok ki şu an 10 aylık oldu hep evde yiyor içiyor :KK66: et falan vermiyorum royal canın veriyorum. Açıkcası hastada olmadım. Ama kumunu banyodan da alamam nereye koyayım ordan alıp sadece ben artık temizlemiyorum ve dokunmuyorum
Yeterli bence canım bende öyle yapıyorum cünkü. Bide zaten aksi gibi hep dibimde karnımın üzerine yatıp uyuyo hissediyormu acaba diyorum😊

Arkadaslar merhaba hepinize hayrli olsun...
Rabbim sag salim araniza katsin yavrunuzu...

Icinizde yuksek tsh icin ilac kullanan var mi ve birde oksapar kan sulandirici igne?

Ben inanilmaz evhamliyim😔aspirin ve igne bilmeden aynı anda aldim...dr bir sey dememisti sonra isi de dusununce igneyi aksam almak iyi olur diye 5-6 saat kaydirdim...bu sefer de cook pisman oldu gec yapmak zarar mi olur diye??
Dr igne aslinda ispatli bir veri degil aspirin daha onemli rahat ol hic bisey olmaz dedi ama ben niye boyleyim😭😭😭😫
Ben eutiroks ilaci iciyorum.

İyi de hayvanı ne yapacam kan verirken onlarında yaptırıcan benim kedi 2 aylıktı hiçbir hayvan görmüşlüğğ falan yok ki şu an 10 aylık oldu hep evde yiyor içiyor :KK66: et falan vermiyorum royal canın veriyorum. Açıkcası hastada olmadım. Ama kumunu banyodan da alamam nereye koyayım ordan alıp sadece ben artık temizlemiyorum ve dokunmuyorum
Nasıl uzak durcak insan şundan teyzesi 😊😊😀

Eklentiler

• E9103D1D-AC9B-470E-A5A2-3B8920AB221A.jpeg
    E9103D1D-AC9B-470E-A5A2-3B8920AB221A.jpeg
    164,4 KB · Görüntüleme: 55
Tatli yeme istegin ne durumda ? Ben hic tatli koymuyorum agzima birde bol su ic hergun biraz yurumeye calis 🤗
Tatlı çok nadir yiyorum ama tuzlu karbonhidratlardan çok tüketiyorum 🙈suyu evet çok içmem lazım ama sanki bu dönemde su tüketimim iyice azaldı yürüyüş de yavaş yavaş başladım canım 😊

Back