2023 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    256
Geçmiş olsun canı. Burda birkaç doktor var ben buharaya gelmiştim hsg için aralıkta burda kadın doğum doktorum rabbi doktorunda hayırlısına denk getirsin inşallah
Buhara para tuzağı bölge araştırmada Ayşenur hanım var çok iyi prof oldu zaten kizimdada ona gitmiştim

Canim korkma evet belki bazen zorlanacaksin ama meyvesini sonra alacaksin
Beraber buyucekler neguzel
Bende Belcikadayim 6 haftalikken gittim bi sonraki rdvum 14 haftalikda

Hayırlı olsun çok güzel bir duygu Allah tamamına erdirsin inşallah hepimiz için

Bulantısı başlayanlar kaç haftalık acaba kokuya hassasım ama bulantım yok midemde ağrı ve acıma var sırtima vuruyor öncesinde rahatsızım zaten kimyon çayı ile geçiyor ama çok az içiyorum bir yudum kadar birde kızlar ellerime hergun yara kremi sürüyorum yinede çatlayıp kanıyor ya hergun aynı şeyler neden bilmiyorum

Bizimkide kiz olursa ailede ilk kiz olacak yegenlerimin hepsi erkek kiza hasretler

Bizim de eşimin tarafı küçük çocukların hepsi erkek benim tarafımda da küçük çocuk yok zaten ondan sanırım kız çocuğuna bir özlem var

İnşallah sağlıklı ve hayırlı evlat olurlar.

Bizde kız istiyoruz
Hatta kız olsun çok istiyorum ben ya Sırf böyle kız çok istiyorum diye erkek olabilir
Sağlıklı olsun tabi önce.

Ben şuan SAT'a göre 8+4deyim.
Bulantım 7.haftanın başında başladı.
Uykudan uyandığım zaman (yani sabahları) bulanıyor. Kusma yok, aşırı şiddetli de değil.
Gün içinde iyiyim çok şükür.

Yani başlarsa bu hafta başlar inşallah başlamaz kızomda meyveden başka birşey yiyememeistim çok kötüydü birde düşük olma ihtimali vardı kanama falan derken perişan oldum şimdi maşallah ben onda kese görünce başlamıştı garip ama

Esimin kokusundan bile rahatsiz oluyorum ben. Kahvalti bile zor yapiyorum tuzlu seyler disinda bisey koyamiyorum agzima

Yalnız benim iştahım gayet iyi. Hatta normale göre çok daha fazla yiyorum

BEn tiroid ilacını kullanıyorum. Şimdi sağlık ocağına haber verince bütün testleri yaparken onu da yaparlar ve ona göre de doktorum bir düzenleme yapar diye düşünüyorum.

Aynen bende de ara ara bulantınız ne durumda baş dönmesi falan yaşıyor musunuz?
Bulantı ve baş dönmedinden ziyade baş bulanması gibi tarif edemiyorum ama dünden beri inanılmaz zorluyor beni yatarken bile rahatım yok inşallah çabuk geçer bu günler zira hiç keyif alamıyorum hamilelikten

Yalnız benim iştahım gayet iyi. Hatta normale göre çok daha fazla yiyorum
Benimde öyle dana hamburger istedim öyle istemisim ki aman ne yemek bende bizimkilere makarna yapıyorum bazen salçası nasıl hoşuma gitti nerdeyse tencere bitecekti ,
Bugün benim de 6+3 oldu ama benim midem bulanmıyor aksine dün mesela hayatımda ilk kez canım deli gibi makarna istedi ve yaptım yedim :) çok komiğime gitti

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…