Buhara para tuzağı bölge araştırmada Ayşenur hanım var çok iyi prof oldu zaten kizimdada ona gitmiştimGeçmiş olsun canı. Burda birkaç doktor var ben buharaya gelmiştim hsg için aralıkta burda kadın doğum doktorum rabbi doktorunda hayırlısına denk getirsin inşallah
Canim korkma evet belki bazen zorlanacaksin ama meyvesini sonra alacaksinBenimde tek kaza ile oldu. Ve şuan ki bebeğim 6 aylık dahaşimdi tekrar hamileyim. Evde ilk test yaptığımda inanamadım. Korktum ne olacak diye. Rabbim tekrar nasip etti diyorum. Bebeğime oyun arkadaşı, kardeşi geliyor inşallah. Sagliklica gelsinler inşallah hepimizin bebeği. Ben Almanyada olduğum için hemen doktora gidemiyorum yani almıyorlar 8.hafta olunca ancak gidiliyo o yüzden hala beklemedim ilk randevum 2 martta.
Gece alıştırması bende de başladıBende açım aslında tombikimde ondan dikkat etmem lazım ama gece yatmadan mutlaka azcık atıştırıyorum
Hayırlı olsun çok güzel bir duygu Allah tamamına erdirsin inşallah hepimiz içinKızlar hepinize günaydın. Bugün bebeğimi ve kalp atışını duyduk çok şükürşimdi o mutluluğu heyecanı endişiye daha net anladım. Rabbim sağ salim sağlıkla kucağımıza aldığımız günüde göstersin inş. İsteyen herkese nasip olsun inş kimsenin kucağı boş kalmasın.
Bizimkide kiz olursa ailede ilk kiz olacak yegenlerimin hepsi erkek kiza hasretler
Bizim de eşimin tarafı küçük çocukların hepsi erkek benim tarafımda da küçük çocuk yok zatenondan sanırım kız çocuğuna bir özlem var
Ayyy benim tarafta 4 erkek torun var. Eşimin tarafta henüz yok ilk bizimki olacak. Bende kız istiyorum yaaaaaaa. Ama bu gece rüyamda dr kontrolde erkek olduğunu söyledieşimle şok geçirdik aaa erkek iş nasıl erkek olur diye
Günaydın kızlar iyi haftasonları
Ekim grubu kızcılar grubu olmuş biz de kızcıyız tabii önce sağlıklı olsun da
Aynı şekilde bizim de iki taraf da özellikle de eşimin tarafı erkek dolu eşim de dört erkek kardeş kayınvalidem kız ararken bir türlü bulamamışsürekli dua ediyor torunlarım kız olsun diye
Ben şuan SAT'a göre 8+4deyim.Bulantısı başlayanlar kaç haftalık acaba kokuya hassasım ama bulantım yok midemde ağrı ve acıma var sırtima vuruyor öncesinde rahatsızım zaten kimyon çayı ile geçiyor ama çok az içiyorum bir yudum kadar birde kızlar ellerime hergun yara kremi sürüyorum yinede çatlayıp kanıyor ya hergun aynı şeyler neden bilmiyorum
Yani başlarsa bu hafta başlar inşallah başlamazBen şuan SAT'a göre 8+4deyim.
Bulantım 7.haftanın başında başladı.
Uykudan uyandığım zaman (yani sabahları) bulanıyor. Kusma yok, aşırı şiddetli de değil.
Gün içinde iyiyim çok şükür.
Esimin kokusundan bile rahatsiz oluyorum ben. Kahvalti bile zor yapiyorum tuzlu seyler disinda bisey koyamiyorum agzimaBulantısı başlayanlar kaç haftalık acaba kokuya hassasım ama bulantım yok midemde ağrı ve acıma var sırtima vuruyor öncesinde rahatsızım zaten kimyon çayı ile geçiyor ama çok az içiyorum bir yudum kadar birde kızlar ellerime hergun yara kremi sürüyorum yinede çatlayıp kanıyor ya hergun aynı şeyler neden bilmiyorum
Kaç haftalık oldun canım inşallah çabuk geçerEsimin kokusundan bile rahatsiz oluyorum ben. Kahvalti bile zor yapiyorum tuzlu seyler disinda bisey koyamiyorum agzima
6+4 uz suan ama gece uyurken mide bulantisina kalkiyorum ya bu beni cok zorluyor yemek bile zar zorKaç haftalık oldun canım inşallah çabuk geçer
Yalnız benim iştahım gayet iyi. Hatta normale göre çok daha fazla yiyorumYani başlarsa bu hafta başlar inşallah başlamazkızomda meyveden başka birşey yiyememeistim çok kötüydü birde düşük olma ihtimali vardı kanama falan derken perişan oldum şimdi maşallah ben onda kese görünce başlamıştı garip ama
BEn tiroid ilacını kullanıyorum. Şimdi sağlık ocağına haber verince bütün testleri yaparken onu da yaparlar ve ona göre de doktorum bir düzenleme yapar diye düşünüyorum.Arkadaslar merhaba hepinize hayrli olsun...
Rabbim sag salim araniza katsin yavrunuzu...
Icinizde yuksek tsh icin ilac kullanan var mi ve birde oksapar kan sulandirici igne?
Ben inanilmaz evhamliyimaspirin ve igne bilmeden aynı anda aldim...dr bir sey dememisti sonra isi de dusununce igneyi aksam almak iyi olur diye 5-6 saat kaydirdim...bu sefer de cook pisman oldu gec yapmak zarar mi olur diye??
Dr igne aslinda ispatli bir veri degil aspirin daha onemli rahat ol hic bisey olmaz dedi ama ben niye boyleyim
Bulantı ve baş dönmedinden ziyade baş bulanması gibi tarif edemiyorum ama dünden beri inanılmaz zorluyor beni yatarken bile rahatım yokAynen bende de ara ara bulantınız ne durumda baş dönmesi falan yaşıyor musunuz?
Bugün benim de 6+3 oldu ama benim midem bulanmıyor6+4 uz suan ama gece uyurken mide bulantisina kalkiyorum ya bu beni cok zorluyor yemek bile zar zor
Benimde öyle dana hamburger istedim öyle istemisim ki aman ne yemekYalnız benim iştahım gayet iyi. Hatta normale göre çok daha fazla yiyorum
Ne guzel yaaBugün benim de 6+3 oldu ama benim midem bulanmıyoraksine dün mesela hayatımda ilk kez canım deli gibi makarna istedi ve yaptım yedim :) çok komiğime gitti
Benimde öyle dana hamburger istedim öyle istemisim ki aman ne yemek bende bizimkilere makarna yapıyorum bazen salçası nasıl hoşuma gitti nerdeyse tencere bitecekti ,Yalnız benim iştahım gayet iyi. Hatta normale göre çok daha fazla yiyorum
Bugün benim de 6+3 oldu ama benim midem bulanmıyoraksine dün mesela hayatımda ilk kez canım deli gibi makarna istedi ve yaptım yedim :) çok komiğime gitti
Yalnız benim iştahım gayet iyi. Hatta normale göre çok daha fazla yiyor
Benim de iştahım iyi mesela annemin bir gün de gecikme olsa bulanırmış şükür ben de yokBenimde öyle dana hamburger istedim öyle istemisim ki aman ne yemek
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?