• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2023 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    256
Geçmiş olsun canı. Burda birkaç doktor var ben buharaya gelmiştim hsg için aralıkta burda kadın doğum doktorum rabbi doktorunda hayırlısına denk getirsin inşallah
Buhara para tuzağı bölge araştırmada Ayşenur hanım var çok iyi prof oldu zaten kizimdada ona gitmiştim

Benimde tek kaza ile oldu. Ve şuan ki bebeğim 6 aylık daha 😄 şimdi tekrar hamileyim. Evde ilk test yaptığımda inanamadım. Korktum ne olacak diye. Rabbim tekrar nasip etti diyorum. Bebeğime oyun arkadaşı, kardeşi geliyor inşallah. Sagliklica gelsinler inşallah hepimizin bebeği. Ben Almanyada olduğum için hemen doktora gidemiyorum yani almıyorlar 8.hafta olunca ancak gidiliyo o yüzden hala beklemedim ilk randevum 2 martta.
Canim korkma evet belki bazen zorlanacaksin ama meyvesini sonra alacaksin
Beraber buyucekler neguzel
Bende Belcikadayim 6 haftalikken gittim bi sonraki rdvum 14 haftalikda😀

Kızlar hepinize günaydın. Bugün bebeğimi ve kalp atışını duyduk çok şükür 🤲🏻 şimdi o mutluluğu heyecanı endişiye daha net anladım. Rabbim sağ salim sağlıkla kucağımıza aldığımız günüde göstersin inş. İsteyen herkese nasip olsun inş kimsenin kucağı boş kalmasın.
Hayırlı olsun çok güzel bir duygu Allah tamamına erdirsin inşallah hepimiz için ♥️

Bulantısı başlayanlar kaç haftalık acaba kokuya hassasım ama bulantım yok midemde ağrı ve acıma var sırtima vuruyor öncesinde rahatsızım zaten kimyon çayı ile geçiyor ama çok az içiyorum bir yudum kadar birde kızlar ellerime hergun yara kremi sürüyorum yinede çatlayıp kanıyor ya hergun aynı şeyler neden bilmiyorum

Bizimkide kiz olursa ailede ilk kiz olacak yegenlerimin hepsi erkek kiza hasretler🤣🤣

Bizim de eşimin tarafı küçük çocukların hepsi erkek benim tarafımda da küçük çocuk yok zaten 😀ondan sanırım kız çocuğuna bir özlem var 😊

Ayyy benim tarafta 4 erkek torun var. Eşimin tarafta henüz yok ilk bizimki olacak. Bende kız istiyorum yaaaaaaa. Ama bu gece rüyamda dr kontrolde erkek olduğunu söyledi 🤷🏼‍♀️ eşimle şok geçirdik aaa erkek iş nasıl erkek olur diye 🤣🤣

Günaydın kızlar iyi haftasonları 🥰🥰
Ekim grubu kızcılar grubu olmuş biz de kızcıyız tabii önce sağlıklı olsun da 🥹🙏🏻
Aynı şekilde bizim de iki taraf da özellikle de eşimin tarafı erkek dolu eşim de dört erkek kardeş kayınvalidem kız ararken bir türlü bulamamış 😂 sürekli dua ediyor torunlarım kız olsun diye 🤭

İnşallah sağlıklı ve hayırlı evlat olurlar.

Bizde kız istiyoruz 😍
Hatta kız olsun çok istiyorum ben ya 🙈 Sırf böyle kız çok istiyorum diye erkek olabilir 😂
Sağlıklı olsun tabi önce.

Bulantısı başlayanlar kaç haftalık acaba kokuya hassasım ama bulantım yok midemde ağrı ve acıma var sırtima vuruyor öncesinde rahatsızım zaten kimyon çayı ile geçiyor ama çok az içiyorum bir yudum kadar birde kızlar ellerime hergun yara kremi sürüyorum yinede çatlayıp kanıyor ya hergun aynı şeyler neden bilmiyorum
Ben şuan SAT'a göre 8+4deyim.
Bulantım 7.haftanın başında başladı.
Uykudan uyandığım zaman (yani sabahları) bulanıyor. Kusma yok, aşırı şiddetli de değil.
Gün içinde iyiyim çok şükür. 🙏😇

Ben şuan SAT'a göre 8+4deyim.
Bulantım 7.haftanın başında başladı.
Uykudan uyandığım zaman (yani sabahları) bulanıyor. Kusma yok, aşırı şiddetli de değil.
Gün içinde iyiyim çok şükür. 🙏😇
Yani başlarsa bu hafta başlar inşallah başlamaz 😁😀kızomda meyveden başka birşey yiyememeistim çok kötüydü birde düşük olma ihtimali vardı kanama falan derken perişan oldum şimdi maşallah ben onda kese görünce başlamıştı garip ama

Esimin kokusundan bile rahatsiz oluyorum ben. Kahvalti bile zor yapiyorum tuzlu seyler disinda bisey koyamiyorum agzima

Yani başlarsa bu hafta başlar inşallah başlamaz 😁😀kızomda meyveden başka birşey yiyememeistim çok kötüydü birde düşük olma ihtimali vardı kanama falan derken perişan oldum şimdi maşallah ben onda kese görünce başlamıştı garip ama
Yalnız benim iştahım gayet iyi. Hatta normale göre çok daha fazla yiyorum 🙈

Arkadaslar merhaba hepinize hayrli olsun...
Rabbim sag salim araniza katsin yavrunuzu...

Icinizde yuksek tsh icin ilac kullanan var mi ve birde oksapar kan sulandirici igne?

Ben inanilmaz evhamliyim😔aspirin ve igne bilmeden aynı anda aldim...dr bir sey dememisti sonra isi de dusununce igneyi aksam almak iyi olur diye 5-6 saat kaydirdim...bu sefer de cook pisman oldu gec yapmak zarar mi olur diye??
Dr igne aslinda ispatli bir veri degil aspirin daha onemli rahat ol hic bisey olmaz dedi ama ben niye boyleyim😭😭😭😫
BEn tiroid ilacını kullanıyorum. Şimdi sağlık ocağına haber verince bütün testleri yaparken onu da yaparlar ve ona göre de doktorum bir düzenleme yapar diye düşünüyorum.

Aynen bende de ara ara bulantınız ne durumda baş dönmesi falan yaşıyor musunuz?
Bulantı ve baş dönmedinden ziyade baş bulanması gibi tarif edemiyorum ama dünden beri inanılmaz zorluyor beni yatarken bile rahatım yok😕😕 inşallah çabuk geçer bu günler zira hiç keyif alamıyorum hamilelikten

Yalnız benim iştahım gayet iyi. Hatta normale göre çok daha fazla yiyorum 🙈
Benimde öyle dana hamburger istedim öyle istemisim ki aman ne yemek bende bizimkilere makarna yapıyorum bazen salçası nasıl hoşuma gitti nerdeyse tencere bitecekti ,😅😅😆
Bugün benim de 6+3 oldu ama benim midem bulanmıyor :KK66: aksine dün mesela hayatımda ilk kez canım deli gibi makarna istedi ve yaptım yedim :) çok komiğime gitti

Back