2023 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    256
Amin vanım bizde o fikirdeyiz nasipte ne varsa o olur rabbim sağlıkla nasip etsin inşallah

Yaş 36
Sat 6 Ocak
2.cocuk
Erzurum
Benimde listeye eklermisiniz

Allah razı olsun canım hepimizin dün hastanedeydim kalp atışını dinledim doktor normalde 6+3 dedi ama bugün normalde 7+1 olması gerekiyor kızımda hafta çok ileriydi
Evet bende folbiol kullanıyordum sordum bunu önerdi canım bende sata göre 5+3 üm keseyi gördüm Allah’ın izniyle 2hafta sonra kalp atışını dinleyeceğim inşallah

Zeytinyağı iyi geldi mi peki canım

Evet bende folbiol kullanıyordum sordum bunu önerdi canım bende sata göre 5+3 üm keseyi gördüm Allah’ın izniyle 2hafta sonra kalp atışını dinleyeceğim inşallah
Daha önce başka doktora gitmiştim adetten birakcgun sonra bana saçma şeyler söyledi çok korkuttu neymiş bir sürü miyom varmış çok tehlikeli yemiş falan hamilelikte büyüyebilir dogumdada kanamayı durdurmaya biliriz dedi bende bekledim 10 içinde başka dotora godemiyorsun kurald egimsos hastanemizde bende prof bayan vardı ona gittim dedi yok tertemiz gorememistir dedi rahim arkaya doğru dönük ondan olabilir dedi için rahatladı

Amin valla çok doğru. Ben ilk çocuğum için 2 yıl uğramıştım sonra dedim ki bi kereden bisey olmaz sonuçta ilki 2 yılda oldu. Ama pat diye gebelik testinde pozitif çıkınca ben şoookk
Maşallah bu tarz şeyleri çok duyuyorum ne güzel birlikte büyüyecekler

Geçmiş olsun canı. Burda birkaç doktor var ben buharaya gelmiştim hsg için aralıkta burda kadın doğum doktorum rabbi doktorunda hayırlısına denk getirsin inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…