2023 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    256
Günaydın kızlar iyi haftasonları
Ekim grubu kızcılar grubu olmuş biz de kızcıyız tabii önce sağlıklı olsun da
Aynı şekilde bizim de iki taraf da özellikle de eşimin tarafı erkek dolu eşim de dört erkek kardeş kayınvalidem kız ararken bir türlü bulamamış sürekli dua ediyor torunlarım kız olsun diye

Offf hem de nasıl, bayaa 4-5 aylık gibi top gibi karnım. Yalnız değilsin

Çekiliyormuş gibi bir sancı oluyor bende gaz sancısı olduğunu düşünmüştüm
Gaz sancısı gibi değil de ama ara ara oluyor sertleşiyor göbek deliği etrafı.

Kizlar gunaydinn hala uyuklamalariniz devam ediyor mu ben gozlerimi tutamiyorum resmen ya uykum geliyor cok
Benim aksam 6da uykum geliyo
Dun 7de yattim 2 saat uyudum geri kalktim gece uyuyamam diye
Normal canim ya hormonlar cok calisiyo onlar vucuda yorgunluk veriyo

Bizim de eşimin tarafı küçük çocukların hepsi erkek benim tarafımda da küçük çocuk yok zaten ondan sanırım kız çocuğuna bir özlem var
Bizde hamile kalmaya calisan 2 kisi var
Gelinimiz ve eltim
Ben daha fazla beklemek istemedim cunku cocuklar arasinda yas farki uzuyo
Suan ailede bi bende cocuk var benim tarafimda
Esimin tarafinda 2 tane var ama buyukla 18 yasindalar falan

Bende 2 tane kiz var buda kiz olursa uzulmem gercektende
Cunku benim bacim yok kendimi hep teyzede tatmin ettim
Kizlariminda teyzeside halasida yok oyuzden birbirlerine destek ciksinlar istiyorum

Tabi ki sağlıklı olsunlar da kız da bi tatlı oluyor yaaaaa tütülü etekler falan

Oy sizinki daha daha küçükmüş.aynı şekilde ben de korktum inanamadım kızım 3 yaşındayken doğsun isterdim bir sene erken gelmek istemiş nasip diyorum. Allah bize kolaylık versin kader arkadaşım
Benim bebe de aynı böyle acaba kızmı
Olabilir sağlıcakla gönlünüzce olsun
Önce sağlıklı olsun da ama kızım olsun çok istiyorum ne yalan söyleyim
valla erkek istiyordum kız oldu ama iyiki kız olmuş diyorum öyle sevdiriyorki kendini yine kız olsun bacı olurlar diyorum ama ne olursa olsun hep en tatlı gelecekler bize Sağlıcakla gönlünüzce olsun

Arkadaslar merhaba hepinize hayrli olsun...
Rabbim sag salim araniza katsin yavrunuzu...

Icinizde yuksek tsh icin ilac kullanan var mi ve birde oksapar kan sulandirici igne?

Ben inanilmaz evhamliyimaspirin ve igne bilmeden aynı anda aldim...dr bir sey dememisti sonra isi de dusununce igneyi aksam almak iyi olur diye 5-6 saat kaydirdim...bu sefer de cook pisman oldu gec yapmak zarar mi olur diye??
Dr igne aslinda ispatli bir veri degil aspirin daha onemli rahat ol hic bisey olmaz dedi ama ben niye boyleyim

Bu grubun handıkapı bu galıba bızdede esımın tarafta kız torun yok hıc hepsi erkek 5 erkek var ıstıyolarda bızde istiyoruz da nasıp ne cıkarsa sansımıza artık ben oyuzden kıza cok yukselmek ıstemıyorum notr bakıyorum saglıgı olsun mınnosumunda Rabbım nasıp ederse artık bır kızımızda olur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…