Ay sorma bir de ben kısayım kilo da olursa yuvarlanma kaçınılmaz olurBen de ha bire bişeyler yiyorum. Yuvarlanarak gireceğiz en son hastaneye
Tatli yeme istegin ne durumda ? Ben hic tatli koymuyorum agzima birde bol su ic hergun biraz yurumeye calisBeni de ya çok kilo almak istemiyorum belki diyetisyenle devam ederim bu gidişle öyle düşüncem var
Onu bilmiyordumHayır o da vajinal 6 hafta 2 günmüş
Ekim ayinda anne olucak listesine beni de ekler msnz Rica etsem
Tek değilmişim akşamları oluyor genelde çok uzun sürmüyor hafif hafif aklıma takılmıştı teşekürler.Ay benngobek deligimin alt kisminda ara ara agrilar oluyor
Bu yorum uzerine kendiminkine bakip yorumlamak istiyorumcanım bana kız gibi geldi yuvarlak olursa kese kız fasülye gibi olursa erkek biliyorum genelde de yorumladıklarım çıkıyor :)
Aynen bende de ara ara bulantınız ne durumda baş dönmesi falan yaşıyor musunuz?Benim de devamlı degil ama ara ara oluyo canım.
Gaz sancısı gibi değil de ama ara ara oluyor sertleşiyor göbek deliği etrafı.Offf hem de nasıl, bayaa 4-5 aylık gibi top gibi karnım. Yalnız değilsin
Çekiliyormuş gibi bir sancı oluyor bende gaz sancısı olduğunu düşünmüştüm
Benim aksam 6da uykum geliyoKizlar gunaydinn hala uyuklamalariniz devam ediyor mu ben gozlerimi tutamiyorum resmen ya uykum geliyor cok
Bizde hamile kalmaya calisan 2 kisi varBizim de eşimin tarafı küçük çocukların hepsi erkek benim tarafımda da küçük çocuk yok zatenondan sanırım kız çocuğuna bir özlem var
Bende 2 tane kiz var buda kiz olursa uzulmem gercektendeGünaydın kızlar iyi haftasonları
Ekim grubu kızcılar grubu olmuş biz de kızcıyız tabii önce sağlıklı olsun da
Aynı şekilde bizim de iki taraf da özellikle de eşimin tarafı erkek dolu eşim de dört erkek kardeş kayınvalidem kız ararken bir türlü bulamamışsürekli dua ediyor torunlarım kız olsun diye
Evet evet tam olarak böyle sanki düğümlenmiş gibiGaz sancısı gibi değil de ama ara ara oluyor sertleşiyor göbek deliği etrafı.
Tabi ki sağlıklı olsunlar da kız da bi tatlı oluyor yaaaaa tütülü etekler falanGünaydın kızlar iyi haftasonları
Aynı şekilde bizim de iki taraf da özellikle de eşimin tarafı erkek dolu eşim de dört erkek kardeş kayınvalidem kız ararken bir türlü bulamamışsürekli dua ediyor torunlarım kız olsun diye
Oy sizinki daha daha küçükmüş.aynı şekilde ben de korktum inanamadım kızım 3 yaşındayken doğsun isterdim bir sene erken gelmek istemiş nasip diyorum. Allah bize kolaylık versin kader arkadaşımBenimde tek kaza ile oldu. Ve şuan ki bebeğim 6 aylık dahaşimdi tekrar hamileyim. Evde ilk test yaptığımda inanamadım. Korktum ne olacak diye. Rabbim tekrar nasip etti diyorum. Bebeğime oyun arkadaşı, kardeşi geliyor inşallah. Sagliklica gelsinler inşallah hepimizin bebeği. Ben Almanyada olduğum için hemen doktora gidemiyorum yani almıyorlar 8.hafta olunca ancak gidiliyo o yüzden hala beklemedim ilk randevum 2 martta.
Olabilir sağlıcakla gönlünüzce olsunBenim bebe de aynı böyle acaba kızmı
valla erkek istiyordum kız oldu ama iyiki kız olmuş diyorum öyle sevdiriyorki kendiniÖnce sağlıklı olsun da ama kızım olsun çok istiyorum ne yalan söyleyim
Plesanta sagda kız , zaten karından olması gerekıyor muşCanım benimkini de bir yorumla grubun usg anası gibi olmuşsun resmenBenim görüntüler sizinkiler kadar net değip hem bebişim küçük hem de karından baktığı içim sanırım
Bu grubun handıkapı bu galıba bızdede esımın tarafta kız torun yok hıc hepsi erkek 5 erkek varGünaydın kızlar iyi haftasonları
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?