2023 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    256
düşündüm düşündüm de uyarmıyım bılemedım , 163 boy suan kılom fazla yanı

Adet ağrısı gibi karin agrisi devam eden var mı aranızda?
Eğer adet günlerin içindeysen yani bebek tutunurken ağrı baya oluyor ama mesela benim şu an öyle değil fakat ilk 10 gün baya ağrımıştı şu an ara ara sağa sola batabiliyor

Eğer adet günlerin içindeysen yani bebek tutunurken ağrı baya oluyor ama mesela benim şu an öyle değil fakat ilk 10 gün baya ağrımıştı şu an ara ara sağa sola batabiliyor
Yok adet günüm baya geçti canım 10 gün den fazla oldu.. ama iki gündür özellikle akşamları sanki adet ağrısı gibi karın ağrım var.. umarım geçici bir durumdur yada bebeğim büyümeye başlamıştır diye kendimi telkin ediyorum..

Çok şükürr, bulantı hapına rağmen yınede benım ıcım bulanıyor ya bugun doktora gıdıcem , kontrol ve rapor alıcam ısyerıne bıldırımek ıcın heyecanlıyım
kuzum sen kaç haftalıksın ben 6. haftanın içindeyim sıfır bulantı normaldir heralde çoğu kiişide bulantı oldugunu görüyorumda bende kendimi dinliyorum var mı diye ama yok belkide erkendir şuan

Canım ara ara kasık ağrısı oluyor benim 2 hafta çok ağrımıştı gece bağırıyordum ağrıdan. Şimdi de ara ara batıyor yanda hafif ağrı gelip geçiyor. Senin tüp bebek miydi ? Sanki bir yerde gene konuşmuştuk. Benim de işte 2 embiryom donduruldu doktor amh düşük diye bir daha toplama yapalım dedi o arada da hsg istedi çektirdim sonra kendisi idrarda ve kanda çıktı sonra doktora gittik benek ve keseyi gördü bugün de kalbi için gideceğiz benim de içim içime sığmıyor. Her şey bir süreö idrarda çıkacak mı kanda çıkıacak mı sonra 2 kat artacak mı ?
Sonra dış veya boş gebelik mi ?
Sonra kalp atışını duyabilecek miyim ? Allah isteyen herkese hayırlısıyla versin inş
Ben de çok korkuyorum inş bugün güzel haber alırız

Konuşmuş olabiliriz canım benimde seninle aynı oldu ilk tüp bebek denemesi negatifti, Aralıkta iki embiriyom donduruldu, bu mucizem kendiliğinden oldu.. Rabbime şükürler olsun
İnşallah sağlıkla ilerlesin sürecimiz, sağlıkla kucagimiza alalım..

Böyle olunca da insan işte stres yapıyor.. bana doktor duphaston verdi.. tüp bebekte de progestan alıyorsun bu ilaçta düşük önleyici olur dedi.. sen kullandın mı ek bir ilaç yada doktor yazdı mi

Benim de rahim filminden sonea kendiliğinden oldu bana ilaç vermedi decovit ve tiroid kullanıyorum o kadar dua et olur mu bugün kalbi için korkuyorum

kuzum sen kaç haftalıksın ben 6. haftanın içindeyim sıfır bulantı normaldir heralde çoğu kiişide bulantı oldugunu görüyorumda bende kendimi dinliyorum var mı diye ama yok belkide erkendir şuan
Ay bende öyle neden bulanmıyor diyordum bugün 6+2 olduk ve bulantı başladı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…