- 24 Kasım 2022
- 820
- 1.142
- 33
- 28
Aaa bende doğum tokat diyince oralısınız sanmıştımAma öyle mi ben Eskişehirliyim ama ekmek parası burda çalışıyorum niksar ilçesindeyim hatta
Gündüzleri kuruyemiş tüketirseniz almazsınız illa bi hareket içindeyiz çünküYoğurt kuruyemiş denmiş hep bende yavaştan yemeye başlayayım bariinşallah ilk trimesterdan 4-5 kilo almam
Canımmm çok sevindim kaç haftalık sın şuanŞimdi çıktım gördük bebeğim 3mm daha çok küçükkalp atışınıda duyduk zayıftı doktorum daha kücük olduğu için dedi
Çok teşekkür ederimmHayırlısı olsun şimdiden
düşündüm düşündüm de uyarmıyım bılemedım , 163 boy suan kılom fazla yanıİnşallah canım ama normal kilosunun üstünden gebe kalıp diyetisyene giden birini tanıyorum kilo sağlıklı oranda kilo veriyor haftan çok ilerlermeden başla istersen bir de boy da önemli tani 72 kilo ama 175 cm boy varda o kilo normal
Çok şükürr, bulantı hapına rağmen yınede benım ıcım bulanıyor ya bugun doktora gıdıcem , kontrol ve rapor alıcam ısyerıne bıldırımek ıcın heyecanlıyımKızlaar günaydın :)
Bugün nasılsınızzz bakalım
Şimdiden hayırlı olsuunn :) Ben folik asitin de biraz mide bulandırdığını dşünüyorum sizce var mı böyle bişeyÇok şükürr, bulantı hapına rağmen yınede benım ıcım bulanıyor ya bugun doktora gıdıcem , kontrol ve rapor alıcam ısyerıne bıldırımek ıcın heyecanlıyım
Tüh bidahakine artık ozaman yaKız ne bılemmmm o zaman tahmın edemeyız
6+4 oldum sağol kuzumCanımmm çok sevindim kaç haftalık sın şuan
ben az once ıctım ıcmeden vardı ama sanmam ya bılemedımŞimdiden hayırlı olsuunn :) Ben folik asitin de biraz mide bulandırdığını dşünüyorum sizce var mı böyle bişey
Eğer adet günlerin içindeysen yani bebek tutunurken ağrı baya oluyor ama mesela benim şu an öyle değil fakat ilk 10 gün baya ağrımıştı şu an ara ara sağa sola batabiliyorAdet ağrısı gibi karin agrisi devam eden var mı aranızda?
Yok adet günüm baya geçti canım 10 gün den fazla oldu.. ama iki gündür özellikle akşamları sanki adet ağrısı gibi karın ağrım var.. umarım geçici bir durumdur yada bebeğim büyümeye başlamıştır diye kendimi telkin ediyorum..Eğer adet günlerin içindeysen yani bebek tutunurken ağrı baya oluyor ama mesela benim şu an öyle değil fakat ilk 10 gün baya ağrımıştı şu an ara ara sağa sola batabiliyor
kuzum sen kaç haftalıksın ben 6. haftanın içindeyim sıfır bulantı normaldir heralde çoğu kiişide bulantı oldugunu görüyorumda bende kendimi dinliyorum var mı diye ama yok belkide erkendir şuanÇok şükürr, bulantı hapına rağmen yınede benım ıcım bulanıyor ya bugun doktora gıdıcem , kontrol ve rapor alıcam ısyerıne bıldırımek ıcın heyecanlıyım
Canım ara ara kasık ağrısı oluyor benim 2 hafta çok ağrımıştı gece bağırıyordum ağrıdan. Şimdi de ara ara batıyor yanda hafif ağrı gelip geçiyor. Senin tüp bebek miydi ? Sanki bir yerde gene konuşmuştuk. Benim de işte 2 embiryom donduruldu doktor amh düşük diye bir daha toplama yapalım dedi o arada da hsg istedi çektirdim sonra kendisi idrarda ve kanda çıktı sonra doktora gittik benek ve keseyi gördü bugün de kalbi için gideceğiz benim de içim içime sığmıyor. Her şey bir süreö idrarda çıkacak mı kanda çıkıacak mı sonra 2 kat artacak mı ?Yok adet günüm baya geçti canım 10 gün den fazla oldu.. ama iki gündür özellikle akşamları sanki adet ağrısı gibi karın ağrım var.. umarım geçici bir durumdur yada bebeğim büyümeye başlamıştır diye kendimi telkin ediyorum..
Yorgun bitkin bulantılıKızlaar günaydın :)
Bugün nasılsınızzz bakalım
Konuşmuş olabiliriz canım benimde seninle aynı oldu ilk tüp bebek denemesi negatifti, Aralıkta iki embiriyom donduruldu, bu mucizem kendiliğinden oldu.. Rabbime şükürler olsunCanım ara ara kasık ağrısı oluyor benim 2 hafta çok ağrımıştı gece bağırıyordum ağrıdan. Şimdi de ara ara batıyor yanda hafif ağrı gelip geçiyor. Senin tüp bebek miydi ? Sanki bir yerde gene konuşmuştuk. Benim de işte 2 embiryom donduruldu doktor amh düşük diye bir daha toplama yapalım dedi o arada da hsg istedi çektirdim sonra kendisi idrarda ve kanda çıktı sonra doktora gittik benek ve keseyi gördü bugün de kalbi için gideceğiz benim de içim içime sığmıyor. Her şey bir süreö idrarda çıkacak mı kanda çıkıacak mı sonra 2 kat artacak mı ?
Sonra dış veya boş gebelik mi ?
Sonra kalp atışını duyabilecek miyim ? Allah isteyen herkese hayırlısıyla versin inş
Ben de çok korkuyorum inş bugün güzel haber alırız
Benim de rahim filminden sonea kendiliğinden oldu bana ilaç vermedi decovit ve tiroid kullanıyorum o kadar dua et olur mu bugün kalbi için korkuyorumKonuşmuş olabiliriz canım benimde seninle aynı oldu ilk tüp bebek denemesi negatifti, Aralıkta iki embiriyom donduruldu, bu mucizem kendiliğinden oldu.. Rabbime şükürler olsun
İnşallah sağlıkla ilerlesin sürecimiz, sağlıkla kucagimiza alalım..
Böyle olunca da insan işte stres yapıyor.. bana doktor duphaston verdi.. tüp bebekte de progestan alıyorsun bu ilaçta düşük önleyici olur dedi.. sen kullandın mı ek bir ilaç yada doktor yazdı mi
Ay bende öyle neden bulanmıyor diyordum bugün 6+2 olduk ve bulantı başladıkuzum sen kaç haftalıksın ben 6. haftanın içindeyim sıfır bulantı normaldir heralde çoğu kiişide bulantı oldugunu görüyorumda bende kendimi dinliyorum var mı diye ama yok belkide erkendir şuan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?