2023 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    256
Ben oglumda 20 haftaya kadar 2-3 kılo arası aldım , sonrakı dönemde 14 kılo aldım , oglumı dogurdugum kılo 76 , suan 72 kıloyum , gecen sene Ocak ta 58 kıloydum bırsenede kılo aldım dogum sonrası fln hıc yoktu yanı gıttı hemen suan cok takıyorum o konuyu malesef ama dıyorum bebısım saglıklı olsunda verırım ben yıne kılolarımııı

Ay evet sen bencede biraz alsan güzel olur benim de çok kilom yok ama boyuma göre normal tabi 48 kilo ile gebe kalsam daha iyi olacaktı ama neyse
Hiç öyle düşünme canım önümüzdeki haftalar ne olacak bilmiyoruz benim arkadaşım öyle kötü bulantılar yaşadı ki kilo alacağına iyice verdi hep diyordu Allahtan kenarda köşede harcayacak kilom vardı diye Allah korusun inşallah yaşamayız tabii ama bana annem de hep der az kilo al hastalığı var osu var busu var insanın köşede yedek birkaç kilosu olması lazım der benim biraz da genetik zayıflığım sülalemde kilolu tek insan yok herkes çubuk gibi umarım sağlıkla devam eder büyür bebiş kilom da sorun olmaz

Canim o kiloya bakmiyo basenmi deniyo turkce catimi ne oranin darligina genisligine gore
Korkma o yolu bulur

Yanliz bende grubun anasi gibi oldum
Herkese korkma gecer olur yasli teyzeler gibi
İnşallah canım zaten illa normal doğuracağım diye diretmiyorum asla gerekirse sezaryen de olurum napalım her bebek nasıl isterse öyle geliyor baktım ben ya da o zorlanacak kolay olanı seçeriz

Grupta iyiki böyle tecrübeliler var canım moral destek oluyorsunuz biz çömezlere

Merhabalar. Sat 25 ocak. 1 kasim gosteriyor dogum tarihi olarak. Ama ben saglik sorunumla ilgili buyuk ihtimal sezeryan olacagim, yani 1 kasımdan once herhalde. Ultrasona girmedim daha belki de o da ekim dicektir. Her neyseee kasim ve ekim annesi arasinda kaldim yardim edin

O zaman spor ve sağlıklı beslenme bence gitmeyen göbek olmaz biz işin kolayına kaçıyoruz ama ilk aylarda çok spor önerilmiyor hafif tempoda yürüyüş esneme hareketleri felan

İşte sağlıklı beslenme önemli kuzum belki sende şişkinlik yapan bazı gıdalar vardır onları bilmiyorsundur bağırsak floranı temiz tutup probiyotik tüketsen belki düzelir ama şimdi gebelik durumu olduğu için bir şey diyemeyeceğim bir uzmana danışmak daha doğru olur

Hayırlısı olsun şimdiden

İnşallah canım ama normal kilosunun üstünden gebe kalıp diyetisyene giden birini tanıyorum kilo sağlıklı oranda kilo veriyor haftan çok ilerlermeden başla istersen bir de boy da önemli tani 72 kilo ama 175 cm boy varda o kilo normal

Tabi öncelik bebeklerimizde bizde sağlıklı olalım da

Öyle tabi canım sağlıklı olalım sağlıklı bebişler büyütelim de gerisi hallolur inşallah bu arada boyun kaçtı senin kilona göre merak ettim

Beni de ekler misin canım.yaş 27 İzmir 2.çocuk sat: 30.12.2022 tahmini doğum 06.10.2023 ama sezaryan olacağı için Eylül de olur büyük ihtimal

Al benden de o kadar canim

Benim yasadigim ulkede sezeryan yasak
Yani daha dogrusu secim anneye birakilmaz
Dogum aninda bi komplikasyon olur anca ozaman sezeryan oluyo
Yani anlican biz catir catir dogruyoz
Gerci bizdede péridural yaygin (epidural sanirsam)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…