ben doğum travmasının dıbını yasadım doktorum la alakalı degıldı hastane ıle de degıldı , ıkıncı degısımden sonrakı ebem bırıncı olmak uzere psıkolıjık olarak bıtırdı ve tum sulalenın odamda yada kapımın onunde bekleyıp benı strese sokmaları kovmama ragmen gıtmemelerı vs vs

sonra dondum dedım kı keske devlete gıtseymısım bıkısı bıle gıremeseymıs yanımada tek basıma olsaymısım dedım

cok zor atlattım yalan yok oyuzden sadece hastane ve doktor da onemlı degıl.Benım ogun bana destek olan ıkı kısı vardı kocam ve doktorum (sezeryan oldum sonunda)
Ben de bugun saglık ocagına kaydımı actırdım.doktor beyefendı tesrıf etmemıs kan veremedım vercektım yoksa kaldı oyle.Bugunde doktordan guzel haberlerle cıkarım ınsallah , işyerımede bıldırırim :)