2023 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    256
Testten mi öğrenmiştiniz ilk yoksa kan dan mı ve gittiğiniz de kalp atışını hemen duydunuz mu
adete 5 gun kala testte ogrendım canım , test yapmaya da devam ettım regl gunu kan verdim , 2 gün sonra tekrar verdim canım benım. Adet gunum 2 şubattı - 18 Şubatta ılk kontrolume gıttım.Bebeğide gördük kalp atıslarınıda duyduk Rabbim'e çok şükür ama çok minikti :)

bunu okurken elime suan Bimin el kremını suruyor olmam peki

O bendede oluyor ama bu böyle farklı bacak ağrısı bildiğin baldırlarım ağrıyor
Bendede var sanki ya böyle ağrıyor arada husursuzluk veriyor perşembe söyliyim magnezyum falan baslar belki doktorum canım
az daha buyusun gecer kuzum yerını genısletırken oluyor kuzum , magnezyum bu haftalarda verıyolarmı bılmıyorum ben 30 lu haftalar cıvarı kullanmıstım agrı ıcın

Maşallah minik mercimeğe kan testini hangi tarihte vermiştin ve kaç çıkmıştı sonuç canım bende bugün kan verdim benim adet düzensizliğim olduğu için ilk evde test yaptım ilk 2 3 saniyede belirginleşti bugünde kan verdim değere bakacağım..

Eklentiler

• 20230220_173137.jpg
    70,8 KB · Görüntüleme: 80
Ağrı benimde ilk başlarda çoktu şimdi yok gibi hayıelısıyla cuma günü kalp atışlarını da duyabileyim inş hepimiz duyalım inş

İlk randevu 4 haftalikti.. duphaston yazdı progesteron takviyesi.. düşük önleyici olur iç dedi.ilac 10 günlük simdi tekrar yazdırmak için gitmem lazım o zmn da 5+6 olmuş olacak yani çok mu erken bu kadar stres yüklemeden dışarıdan mi alsam diye düşünmüştüm..

Güvenli içerikler kullandığımız sürece sorun yok diye biliyorum mesela gebelik öncesi salisilik asit kullanıyordum öğrenir öğrenmez bıraktım ve araştırdığım kadarıyla gebelikte güvenli içerikler > c vitamini - niasinamid -bakinol -glikolik asit - azelaik asit - laktik asit
Ben Akşamları glikolik asit + cica krem kullanıyorum gündüzleri de propolis serum + cica krem temizleyici olarak da sabah akşam cerave

yanı ben bıraz relaxım bu konuda bazı artık pıyasada satılan kremlerde fln normal ılac tarzı seyler kullanılabılıyor onlara dıkkat etmek lazım , ama normal bı nemlendırıcının extra farklı bısey ıcermeyen gıbı cokta bısey yapacağını zannetmem bu benım fıkrım sız doktorunuzn dedıklerıne uyun lutfen

Son düzenleme:
testıne bakarak soyluyorum senı tatmın edecek guzel bır sonuc alırsın Rabbımın ıznıyle canım :) benım bat gunu 340 cıkmıstı.Yaz burayada lutfen sonucunu hayırlı olsun cok :)

Yaa yeri genişlerken tamamen bacak ağrısı yapabiliyor mu kuzum tam minnoşlar ya
kız dedım ya bebek sagımda ımıs ben baya derınden sol bacak agrısı sol kasık agrısı hep oraya vurdu agrım nede guzel yerlesıyor meleğim sağdan sola bıle etkı edıyor

Arkadaslar kesenin sekli nasil sizce birazcik garip geldi bana normal mii
kese seklınde bozukluk dıye google aratırsan senı mahvederımmmmmm kuzum ıcımız oyle lombur lombur kı ne sekıllere gırıyor cıhaz baslıgını oynatırken :) endıselenme anlıyorum senı , ama ıcını ferah tut hayırlısı ıle buyuyor bebısın gelısmıs :)

Gitmesem de progeston u dışarıdan alsam devam etsem sonra 7.haftada gideyim diye aklımda deli sorular var.. saçma mi bilmiyorum.. vajinal muayeneden sonra krampların olması beni çok korkuttu açıkçası
Canım bütün mesajlarını okudum. Bana göre biraz fazla gerginsin. Heyecanını stresini anlıyorum ama bence biraz sakin olmaya çalış. Hepimiz sırayla duyduk ben de ilk gittiğimde sadece kese gördüm sonra bebek gördüm sonra kalbini duydum. Hepsi birden olması için en az 8 haftalık falan olman lazım. Sen şu an daha 6 haftalıksın. Çok normal yani. Döllenme günlerimiz farklı yumurtlama günlerimiz farklı. Belki geç yumurtan çatladı geç döllendi sakin ol lütfen ilacın bitince de kafana göre alıp devam etme. Öyle olsa dr derdi yani. Şu an en mantıklısı ilacın bittiği gün git kontrol ol. Bebeğini strese sokmazsın aksine rahatlarsın acaba mı diye düşünmezsin. Bunlar benim fikrim hayırlı olsun bebeğin inşallah sağlıcakla ilerler sürecin

Yaaa ben bu konuyu merak ediyordum. Güneş kremi kullanıyorum hafif makyaj yapıyorum şampuan vs kullanıyoruz sonuçta

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…