2022 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    251
Yaa doğrudur bilemedim o tarihi nasıl değiştiricem onu da bilemedim heyecandan yanlış da hesaplamisim :))
Seninle aynıyız o zaman biz canım
Bana da ilk karından baktı göremedi sonra alttan bakalım.dedi alttan bakınca gördü..
Baksaymis keşke en azından insanın içi rahat oluyor sürekli keseyi düşünüyo yoksa
Bende yeniyim burda profil ayarlarından düzeltiliyor sanırım.Sen de 6 haftalık o zaman:)

Yok yok inanma sen gitgide kötü değil güzel oluyor 🥰 hem annelik duygun iletisimin oturyor halinden anlıyorsun bebeginin şimdi bunda hazıra konmuş gibiyim mesela daha şimdiden seviyorum ama çok ağlardım midem bulanirken ben bu çocuğu nasıl seveceğim diye ilkinde 😂😂😂
Valla mide bulantısı o kadar zorluyor ki insan cidden ağlayacak kadar oluyor 😂😂

Allah razı olsun cnm 🥰ya bende bilmiyorum kuzum inanan kanama alanani falanda yok acaba kan sulandırıcı mi yapti ki
Evet kuzum dinleniyorum wcden başka kalmiyorum kizim büyük destekçi kalktigim zaman anne ben yaparim sen yat dinlen diyor 🤭😍
Cnm kan sulandırici yapabilir dedi kanama bana doktorum, sen muayane için gittin mi kanama olunca? Cok miğde bulantilarim var takip edemedim kim neler yapıyor

Cnm kan sulandırici yapabilir dedi kanama bana doktorum, sen muayane için gittin mi kanama olunca? Cok miğde bulantilarim var takip edemedim kim neler yapıyor
Evet cnm gittim proluton iğne verdi kanama için bir de progestan ilac kullaniyorum insallah faydasi olur.eger kanama artarsa dedi kan sulandiriciyi kes 2 gün dedi

Acaba kış annesi olmak nasıl birşey olacak🤗 tecrübeli annelerin fikrini merak ediyorum 😊

şubat 2016 annesiyim
şubat 2022 annesi olacağım nasipse inşAllah :emir_bebek:

yazın aş ermeden tüm meyveler hizmetimizde , aşırı bunaltmıyor
kışın bebek doğduğunda zaten ilk dönemler çıkılmıyor bahar gelmeden ele avuca geliyor

Acaba kış annesi olmak nasıl birşey olacak🤗 tecrübeli annelerin fikrini merak ediyorum 😊
2017 haziran annesiydim ah ne sıcaktı çocuk kilo alamiyordu resmen. Bu sefer cok istedim kış annesi olmak insallah sağlıkla doğar bebisim.
şubat 2016 annesiyim
şubat 2022 annesi olacağım nasipse inşAllah :emir_bebek:

yazın aş ermeden tüm meyveler hizmetimizde , aşırı bunaltmıyor
kışın bebek doğduğunda zaten ilk dönemler çıkılmıyor bahar gelmeden ele avuca geliyor
Dimi bide hamilelik son zamanlari serinn serin olur havalar. Bahara da bebeyle gezeriz insallah. Kış anneliği daha avantajlı gibi.

Merhaba B Birmuhendisinruyasi nasılsınız. Kalp atışı duydunuz mu inşallah. Sizinle aynı gün sayılırız ben daha duymadım merak ettim
Randevum 15.10da ama özel hastane olmasina ragmen biraz gec aliyorlar 16yi bulabilir dua edin🙏 5 gundur cok kotu bas agrilari cekiyorum tansiyon olabilir dendi ondan biraz korkuyorum bebege bir zarar verdi mi diye

Merhaba çok sevindim sizin adınıza acaba vajinal ultrason yolu ile mi duydunuz yoksa karından ultrason ile duyabildiniz mi? Doktor geçen hafta vajinal ultrason yapmak istediğini söyledi ben de korktuğum için yaptırmadım
Karından ultrasonla baktı. Bende gerildim biraz diğer türlü bakıcak diye ama karından baktı.

MasaAllah ona Rabbim nazarlardan korusun. Rabbim banada nasip etsin insaAllah bir kiz evlat 🤲🌸
Allah razı olsun cnm 🥰ya bende bilmiyorum kuzum inanan kanama alanani falanda yok acaba kan sulandırıcı mi yapti ki
Evet kuzum dinleniyorum wcden başka kalmiyorum kizim büyük destekçi kalktigim zaman anne ben yaparim sen yat dinlen diyo

2017 haziran annesiydim ah ne sıcaktı çocuk kilo alamiyordu resmen. Bu sefer cok istedim kış annesi olmak insallah sağlıkla doğar bebisim.

Dimi bide hamilelik son zamanlari serinn serin olur havalar. Bahara da bebeyle gezeriz insallah. Kış anneliği daha avantajlı gibi.
Hem kis hem yaz annesiyim ilk oglum temmuz dogumlu gercekten cok zor olmustu asiri sicaklardan. Gerci simdi havalar yaz kis karismis durumda. İkinci oglum mart dogumlu erken dogdu sekiz aylik. Serin havalarda daha rahatti onda hic zorlanmadim. Bundada subat dogumlu olacak insaAllah Rabbim kismet ederse🤲

Randevum 15.10da ama özel hastane olmasina ragmen biraz gec aliyorlar 16yi bulabilir dua edin🙏 5 gundur cok kotu bas agrilari cekiyorum tansiyon olabilir dendi ondan biraz korkuyorum bebege bir zarar verdi mi diye
Bebeği sağ salim görün cok güzel haberlerle gelin inşallah 🌹 ben de migren hastasiyim. Nörolog hamileliğin ilk 3 ve son 3 ayi bol baş agrili geçer demişti. Sizin de migrene yatkinliginiz vardiysa belki ondandir ferah tutun icinizi

Şimdi hastaneden aradılar benim dr izinliymiş pazartesiye kaydırcakları .istemedim nasıl dayancam iki gün daha :)
bende oğlumda gittiğim dr a randevu aldım :))
İyi yapmışsınız :))) gerçekten insan dayanamıyor bende haberi öğrendim an doktora gidesim.geldi :)) bir sinraki gün gittik neyseki 🥳
Ama şuan da kalp atışını çok ama çok merak ediyorum aklıma geldikçe benim.kalp atisim.hizlaniyor Ya Rabbim isteyen herkese nasip et 🥺🤲🤲
Birde acaba kalp atışı ne zaman duyulur ne olur ne biter ayy hiç bişi bilmiyorum 🤭

X