- 24 Ağustos 2016
- 3.683
- 6.172
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Allah razı olsun cnm ya bende bilmiyorum kuzum inanan kanama alanani falanda yok acaba kan sulandırıcı mi yapti kiÇok geçmiş olsun canım..bu kanama da nerden çıktı, umarım yakında geçer, dinlen bol bol..büyük kızın sana yardımcı olur
Oyyy kuzum benim yaa kıyamam , kız evlat başka gerçekten yaaa ( gerçi oğlum da yok ama ) . Benim de 4 yaşında kızım, şimdiden bana o kadar yardımcı ki ve çok düşkün bana, 2.bebeğim hem kız olsun çok istiyorum , bu duyguyu bildiğim için ve ne dersek diyelim kız evlat daha hayırlı gibi geliyor, hem de kızımla ileriki yaşlarda özellikle daha bir sırdaş olur ve yakın ( ağabeyim var, istesen de karşı cins olduğu için o kadar yakın olamıyorsun) . Bir yandan da bir de oğlum olsaydı nasıl olurdu diye düşünürken buluyorum kendimi, insan iki duyguyu da yaşamak istiyor galibaAllah razı olsun cnm ya bende bilmiyorum kuzum inanan kanama alanani falanda yok acaba kan sulandırıcı mi yapti ki
Evet kuzum dinleniyorum wcden başka kalmiyorum kizim büyük destekçi kalktigim zaman anne ben yaparim sen yat dinlen diyor
Allah razı olsun cnm ya bende bilmiyorum kuzum inanan kanama alanani falanda yok acaba kan sulandırıcı mi yapti ki
Evet kuzum dinleniyorum wcden başka kalmiyorum kizim büyük destekçi kalktigim zaman anne ben yaparim sen yat dinlen diyor
Maşallah canim senin paşalarda büyükmüş benim cimcimemde temmuz doğumluBenimde temmuzda 12olcak buyuk kucuk bes yasinda. Ayniyiz canim Rabbim insaAllah gönüllerimizin muradini verir. Allahin izniyle gecer elbet sekiz ay
Rabbim korusun evlatlarimizi canimMasaAllah Rabbim bagislasin prensesleri
Ya canim benim insllah saglikla gelirler beklenen bebişlerimizevet kuzum ya ayni gidiyoruz seninle herşeyimiz rabbim sanada prenses nasip etsin.rabbim isteyen herkese nasip etsin bizde kalbimizden geçen güzel dualarimiz yaşamayı nasip etsinBaksana herseyimiz ayni gidiyo seninle sanada ilk ikiz olabilir dendi banada. Bence hissediyorum senin pasan benim prensesim olacak
Masallah cnm senin prensese evet kiz evlat farkli oluyor gerçekten Doğanın kanunu kizi olan erkek ister,erkek bebegi olanda da kiz ister gönül tabi kuzum iki meyvedan tatmak istiyor.rabbim nasip ettikten sonra niye olmasin cnm insllah sağlıkla bir oğluşun olurBanada sorsalar iki kizim var çook şükür birde erkek bebiş isterimsenin dedigin gibi iki duyguyuda yaşamak isterim rabbimin izni ileOyyy kuzum benim yaa kıyamam , kız evlat başka gerçekten yaaa ( gerçi oğlum da yok ama ) . Benim de 4 yaşında kızım, şimdiden bana o kadar yardımcı ki ve çok düşkün bana, 2.bebeğim hem kız olsun çok istiyorum , bu duyguyu bildiğim için ve ne dersek diyelim kız evlat daha hayırlı gibi geliyor, hem de kızımla ileriki yaşlarda özellikle daha bir sırdaş olur ve yakın ( ağabeyim var, istesen de karşı cins olduğu için o kadar yakın olamıyorsun) . Bir yandan da bir de oğlum olsaydı nasıl olurdu diye düşünürken buluyorum kendimi, insan iki duyguyu da yaşamak istiyor galiba
Aminnnnn insaAllah hadi ikincide mart dogumlu deMaşallah canim senin paşalarda büyükmüş benim cimcimemde temmuz doğumlu
amin amin cnm rabbim gönül dualarimizi kabul etsingeçer cnm oyle boyle sağlıkla kucağına almayı nasip etsin rabbim
Rabbim korusun evlatlarimizi canim
Ya canim benim insllah saglikla gelirler beklenen bebişlerimizevet kuzum ya ayni gidiyoruz seninle herşeyimiz rabbim sanada prenses nasip etsin.rabbim isteyen herkese nasip etsin bizde kalbimizden geçen güzel dualarimiz yaşamayı nasip etsin
Amin canım benim Allah gönlümüze göre versin ve hayırlısı ne ise o olsunMasallah cnm senin prensese evet kiz evlat farkli oluyor gerçekten Doğanın kanunu kizi olan erkek ister,erkek bebegi olanda da kiz ister gönül tabi kuzum iki meyvedan tatmak istiyor.rabbim nasip ettikten sonra niye olmasin cnm insllah sağlıkla bir oğluşun olurBanada sorsalar iki kizim var çook şükür birde erkek bebiş isterimsenin dedigin gibi iki duyguyuda yaşamak isterim rabbimin izni ile
Yok kuzu oda yengeç kış ayina denk getiremedim hic insllah bu bebis kış cocugu olacakAminnnnn insaAllah hadi ikincide mart dogumlu de
Amin cnm gönlümüzde ki dualari kabul etsin mevlamAmin canım benim Allah gönlümüze göre versin ve hayırlısı ne ise o olsun
5+4 de keseyi gorursun canim, sen icini ferah tut...yani benim doktorum oyle demisti bana. ama benim yasadigim yerde keseyi gormekten cok kese, yolk kesesi ve kalp atisina doktorlar cok odaklaniyor. o yuzden trdeki gibi sadece kese icin cagirmiyorlar...6.haftadan sonra ancak randevu veriyorlar... isterdim aslinda daha erken gitmeyi..Merhaba benimde bugün 5+3 yarın randevum var inşallah keseyi görebilirim
Yok doktor vermedi bana. Kanama olmadığı için vermedi sanırım. iki gündür kasık agrım olmadı hiç. Perşembe kontrolüm var , bakalım bebek ve kist ne durumda :/ huzurlu günler gelsin artık. bu ilk haftalar çok endişe verici gerçekten.Hamilelikte oluşmuş canım endişelenme ben progestan kullanıyorum sen de kullanıyor musun
Vallahi işte bilmiyorum kaçı hafta beta yüksek çıktı ilk tahlil yapınca pozitif olduğunu ogrenince ertesi gün gittik keseyi gördük yavrumuz daha nokta kadar yani kaçıncı hafta oluyor ne oluyor ne bitiyor heyecandan hiçbirini soramadım doktora cuma yine gidicez bakalım artıkAmin inşallah tam olarak kaçıncı haftada gördünüz keseyi
Keseyi nasıl gördü benim sizden daha ileri henüz göremedi.3. haftasındasınız daha.Vallahi işte bilmiyorum kaçı hafta beta yüksek çıktı ilk tahlil yapınca pozitif olduğunu ogrenince ertesi gün gittik keseyi gördük yavrumuz daha nokta kadar yani kaçıncı hafta oluyor ne oluyor ne bitiyor heyecandan hiçbirini soramadım doktora cuma yine gidicez bakalım artık
7. Haftaya doğru başladı bende acaba tuhaflık mi var diye düşünüyordum midem bulanmayınca meğer o günler güzelmişArkadaşlar 6.hafta içine girdim mide bulantım hiç yok, çok tedirgin ediyor beni.Benim gibi olan var mı kaçıncı hafta başladı bulantılarınız.İlk hamileliğimde sürekli kusuyordum.Çok kötü bir şey ama bu durumda beni ürkütüyor.
akşamları 2 tane birden içiyorumKızlar prilam kullandığı halde midesi bulanan var mi galiba etki etmiyor bana gündüz iyiyim ama akşam bu saatlerde çok fena bulanıyor yine üzerinde sabah aksam ac yazıyordu oyle alıyorum siz nasıl alıyorsunuz prokpektuste farklı görünüyor
Canım çoğul gebeliklerde 20 bin küsürlerde çıkıyor galiba yine de bilemiyorum hayırlısı henüz hastanede göremedim miniğimizi Haftaya çarş ilk randevumuz :)Benim 4+4 te 482 idi canım, sat 6 mayıstı , 7 haziranda vermiştim beta için kan, değerin gayet iyi bence, hatta yüksek mi ne bayağı, ikiz olmasın
Yok canım ilkkez dün kan verdim umarım düzenli artıyordur. Dediğin gibi her hamilelikte değerler farklı oluyorbenim 4+6 da 1100du ve doktor gayet iyi demisti.senin de degerin gayet iyi. benim anladigim her hamilelik kendine ozel ve hcg seviyesi de cok degisebiliyor. iki katina cikip cikmadigina baktirmis miydin? bana soylenen nasil artiginin cok onemli oldugu idi.