2022 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    251
Kızlar günaydın ben birkaç gündür uyku problemi yaşıyorum sizde de oluyor mu acaba 🥱 yani gündüzleri uykum geliyor sabah 6-7 dedim mi uyanıyorum 😒😒😒

Birde acaba minik tırtılların kalp atışlarını hangi günde haftada duydunuz? Doktor cumartesiye çağırdı ama değiştiricem sanırım cok hızlı oluyor her şey 5 dakikada odadan çıkıyorum o kadar para veriyoruz Bir de özel hastane olacak

6+3 te duyduk canım biz çok şükür duyulabilir büyük ihtimal😊
Merhaba çok sevindim sizin adınıza acaba vajinal ultrason yolu ile mi duydunuz yoksa karından ultrason ile duyabildiniz mi? Doktor geçen hafta vajinal ultrason yapmak istediğini söyledi ben de korktuğum için yaptırmadım

Arkadaşlar 6.hafta içine girdim mide bulantım hiç yok, çok tedirgin ediyor beni.Benim gibi olan var mı kaçıncı hafta başladı bulantılarınız.İlk hamileliğimde sürekli kusuyordum.Çok kötü bir şey ama bu durumda beni ürkütüyor.
Ah cnm benmde 6inci haftaya girerken yoktu suan berbat haldeyim :KK43: daha erken kusma icin
Belki de olmaz dua et olmasin rahat bir hamilelik olur insallah.

Kızlar günaydın ben birkaç gündür uyku problemi yaşıyorum sizde de oluyor mu acaba 🥱 yani gündüzleri uykum geliyor sabah 6-7 dedim mi uyanıyorum 😒😒😒

Birde acaba minik tırtılların kalp atışlarını hangi günde haftada duydunuz? Doktor cumartesiye çağırdı ama değiştiricem sanırım cok hızlı oluyor her şey 5 dakikada odadan çıkıyorum o kadar para veriyoruz Bir de özel hastane olacak
Canım ben de sabah 5 te 6 da uyanıyorum hem de uykumu almış oluyorum. Kahvaltıdan sonra yeniden uykum geliyor gün içinde hep uyku halindeyim normal heralde :anneadayı:

Ya inanki bende şuan anlamıyorum 14 mayisti en son 3 gün gecince gittik doktora baktı hatta kese burada bak dedi ultrason çekti hatta henüz nokta kadar dedi 1 ml kadar
Bende anlamadım gitti.. vajinadan bakmak istemiyorum, hastalarım çok tercih etmiyor dedi karından baktı keseyi göremedim henüz daha çok erken bu nedenle sanırım dedi benimde son adet tarihim 15 mayıs o zaman sen bebeğin doğacağı tarihi yanlış girmişsin mart 10 görünüyor eğer sat 14 mayıs ise seninde 18 şubata denk gelmesi lazım.

Bende anlamadım gitti.. vajinadan bakmak istemiyorum, hastalarım çok tercih etmiyor dedi karından baktı keseyi göremedim henüz daha çok erken bu nedenle sanırım dedi benimde son adet tarihim 15 mayıs o zaman sen bebeğin doğacağı tarihi yanlış girmişsin mart 10 görünüyor eğer sat 14 mayıs ise seninde 18 şubata denk gelmesi lazım.
Yaa doğrudur bilemedim o tarihi nasıl değiştiricem onu da bilemedim heyecandan yanlış da hesaplamisim :))
Seninle aynıyız o zaman biz canım
Bana da ilk karından baktı göremedi sonra alttan bakalım.dedi alttan bakınca gördü..
Baksaymis keşke en azından insanın içi rahat oluyor sürekli keseyi düşünüyo yoksa

X