• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2022 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    251
Kızlar ayrıca doktorum benden bu tahlilleri istedi , şehir hastanesinde bunların hepsini yaptırabilir miyim ? Özellikle bu altını çizdiğim şehir hast. Yaptırılıyor mu, bileniniz var mı ?

Eklentiler

• C8F6C298-0348-4F83-AF41-D7F12EA16CB8.jpeg
    C8F6C298-0348-4F83-AF41-D7F12EA16CB8.jpeg
    59 KB · Görüntüleme: 40
Kızlar kalp atışını duydum çok şükür tam 7 haftalik dedi bebis kalbi 157 atiyor dedi cok şükür darısı herkesin başına.bende yüksek tansiyon cıktı kizlar haftaya kadar tansiyon ölçümleri yapicam haftaya tekrar gel kardiyolojiye yonlendircem dedi.ins sıkıntı yaşamam ama binlerce sukrolsun bebisi gördük 🙏

Kızlar kalp atışını duydum çok şükür tam 7 haftalik dedi bebis kalbi 157 atiyor dedi cok şükür darısı herkesin başına.bende yüksek tansiyon cıktı kizlar haftaya kadar tansiyon ölçümleri yapicam haftaya tekrar gel kardiyolojiye yonlendircem dedi.ins sıkıntı yaşamam ama binlerce sukrolsun bebisi gördük 🙏

masallah canim:nazar: cok guzel...galiba kizin olucak. amerikada kalp atisi 140 uzeri ise kiz, 140 alti ise erkek diyorlar genelde :nazar: :emir_bebek:

Kızlar bugün minnoşumun kalp atışlarını duyduk, çok güzeldi 🥰🥰🥰 darısı bekleyen diğer annelere…🧿💕🙏

not: 6+5 tim bugün kızlar 👍🏻
Amin amin🤲
Ayy masallah cnm sağlıkla kucagina alirsin insallah kuzucuğunu💙🤲
Maşallah cnm sağlıkla kucagina alirsin kucuk mucizeni🤲

Arkadaslar 6+2 yim 2 gündür kabizlik cekiyorum cok sıkıntılı bir durum. Ve goguslerim asiri agriyor kaşınıyor hep uyumak istiyorum bunlari yasayan varmi nasil olcak boyle😃
Kabızlık bende de oluyor kayısı suyu içiyorum sürekli iyi geliyor valla

masallah canim:nazar: cok guzel...galiba kizin olucak. amerikada kalp atisi 140 uzeri ise kiz, 140 alti ise erkek diyorlar genelde :nazar: :emir_bebek:
Benim daha ilk bebisim olacak ins saglikli olsun ikisinede raziyim ama bence erkek erik canim cok çekiyor annemde ablamda erik canlari cekmis oglan oldu hayırlısı olsun😅

Benim daha ilk bebisim olacak ins saglikli olsun ikisinede raziyim ama bence erkek erik canim cok çekiyor annemde ablamda erik canlari cekmis oglan oldu hayırlısı olsun😅
hadi bakalim hayirlisi olur insallah:nazar::emir_bebek:..asermek icin erkden degil mi..tabi benim dedigimin bi sehir efsanesi de olabilir..ben de merakla bekliyorum:KK45:

hadi bakalim hayirlisi olur insallah:nazar::emir_bebek:..asermek icin erkden degil mi..tabi benim dedigimin bi sehir efsanesi de olabilir..ben de merakla bekliyorum:KK45:
Beni göreceksin canim biraksalar 1 kg yerim hergün oyle canim çekiyor 🤗 benim birde yaprak sarma cekti onu da bas ağrılarıma rağmen sardim 😅 cok şükür mide bulantim yok sadece koku hassasiyetim var.

Beni göreceksin canim biraksalar 1 kg yerim hergün oyle canim çekiyor 🤗 benim birde yaprak sarma cekti onu da bas ağrılarıma rağmen sardim 😅 cok şükür mide bulantim yok sadece koku hassasiyetim var.

masallah erken baslamissin :KK50:, sifa olsun....benim hala cok net bi belirtim yok. biraz uyku hali ve gaz var. kokuya karsida olusmadi bisey.

istahim yok pek...su ana kadar hic ozel bi sey cekmedi canim... duzenli beslenmeye calisiyorum ama sanki ogun atlayinca daha rahat hissediyorum gibi...

Arkadaşlar 6.hafta içine girdim mide bulantım hiç yok, çok tedirgin ediyor beni.Benim gibi olan var mı kaçıncı hafta başladı bulantılarınız.İlk hamileliğimde sürekli kusuyordum.Çok kötü bir şey ama bu durumda beni ürkütüyor.
Canım bende 6.haftadayım bende de bulantı yok kızımda ölürdüm bulantı dan her gebelik farklıdır diyorlar doğru galiba 👌

masallah erken baslamissin :KK50:, sifa olsun....benim hala cok net bi belirtim yok. biraz uyku hali ve gaz var. kokuya karsida olusmadi bisey.

istahim yok pek...su ana kadar hic ozel bi sey cekmedi canim... duzenli beslenmeye calisiyorum ama sanki ogun atlayinca daha rahat hissediyorum gibi...
Kesinlikle dikkat et canim yemene ben 75 kiloyum şuan saralle falan yemistim tansiyon firladi bildigin diyetisyene gidip diyet yapicam yoksa bas agrilari beni mahvediyor Allah korusun bebisede zarar verir falan bundan sonra cok dikkat edicem etmek lazım

Allah şifa versin hepimize inş şuan 6 hafta öyle gözümde büyüyorki benim de açken bulanıyor zorla yemeğe çalışıyorum yerken bulanıyor yiyince bulanıyor anlamadım gitti öncekilerde böyleydi hep serumla geçirmiştim bu da öyle gidecek gibi
Doktorundan ilac işte canım bana verdi biraz rahatladım

benim de cok fena saçlarım dökülüyor
ellerimi arasına sokuyorum koca koca kütleler geliyor
yarın kalp atışı için randevumuz var , bunu da soracağım
inşallah doğru düzgün cevaplar verir :işsiz:
Benimde dökülüyor canim demirim düşük çıktı ondan olabilir

Malesef cok erken başlaması için 7. G
Haftada bir anda başladı
Canım ben kızımda adet günü öğrendim hamile olduğumu ve o gün başladı daha 4 haftalıkken elbette daha erken belki biraz geçince yine başlar bilemem ama. Geçmişime bakınca böyle bir yorum yaptım 🙃

Kesinlikle dikkat et canim yemene ben 75 kiloyum şuan saralle falan yemistim tansiyon firladi bildigin diyetisyene gidip diyet yapicam yoksa bas agrilari beni mahvediyor Allah korusun bebisede zarar verir falan bundan sonra cok dikkat edicem etmek lazım

aynen ayne...ben de 69 ile hamile kaldim, su an da 70im galiba. aslinda cok istahim yok, zayif kalmak gibi bi derdim de yok ama yaz sicaginda cok yiyemiyorum. yataktan cikmayim bana yetiyor....

ben de diyetisyenle calismak istiyorum, uygun bi sekilde kilo alamk icin...bakalim daha hic arastirmadim..

Kalp atışı duymak ile D vitamini neden bağdaştırmış dr anlamadım.
Hamilelik öncesi başlattı bana doktorum.Şuanda da almaya devam ediyorum.
vardır bir bildiği elbet :)
Bende onu merak ediyorum banada cok düşük çıktı demirim vermediler inatla 3 aydan sonra diye yurt dışında hamile kalmadan omega3 vs bütün takviyeleri uygun görüyorlar dedim hamilelere özel multi vitamin alabilirmiyim bagisikligim cok düşüyor diye olmaz dediler onada aslında her şeyin bir çözümü var bence doğal hamilelik doğum adı altında zorlastiriliyor gibi geliyor ben çok kasmiyorum böyle şeylerde her şey doğal olmak zorunda değil diye ama 😂

Back