- 8 Ocak 2021
- 699
- 509
Son adet tarihine göre mi bakıyorsunuz , benim görümcemin tutmadı kız diyordu erkek olduben bakıyorum
ilk cocugumda erkek demişti, erkek oldu
bunda da erkek diyor
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Son adet tarihine göre mi bakıyorsunuz , benim görümcemin tutmadı kız diyordu erkek olduben bakıyorum
ilk cocugumda erkek demişti, erkek oldu
bunda da erkek diyor
Benim görümcemin de kız gösteriyordu erkek oldu o yüzden benimde pek inanasım gelmiyor ama çok merak ediyorumKizimda baktim erkek gosteriyordu kiz oldubunda kiz diyor erkek olur galibaay kiz cok inanmiyorum rabbim gonlumuzdekini nasip etsin insllah
Ya cnm benim iki kiz var tabi gönlüm erkek bebekten yana rabbim saglikla nasip etsin iste insan oğlu iki meyvadanda tatmak istiyorbana doktor supheli bir kese daha görüyorum dedi insllah ikizdir dua ediyorum.rabbim seninde gonlune göre versin ikiz bebisler cok tatili oluyorlar ama yaaaben her ikisinide çok istiyorum ilki kız bu kez keşke ikiz olsa biri kız biri erkek amma nerdee :)
Ilk bebis mi olacak cnm rabbim kalbindekini versin ama genelde anneler hissediyorBenim görümcemin de kız gösteriyordu erkek oldu o yüzden benimde pek inanasım gelmiyor ama çok merak ediyorum
Evet ilk bebek olcak kısmetse bana erkek gibi geliyor ama hayırlısı bakalım birde tesadüfen tek yumurtlama günüyle olan gebeliklerde genelde erkek bebek oluyor o yüzdende böyle hissediyor olabilirimIlk bebis mi olacak cnm rabbim kalbindekini versin ama genelde anneler hissediyor
Ya taze anne adayisin yani evet öyle diyorlar bakalim senin bebisin ilerleyen gunlerde cinsiyetineEvet ilk bebek olcak kısmetse bana erkek gibi geliyor ama hayırlısı bakalım birde tesadüfen tek yumurtlama günüyle olan gebeliklerde genelde erkek bebek oluyor o yüzdende böyle hissediyor olabilirim
Son adet tarihine göre mi bakıyorsunuz , benim görümcemin tutmadı kız diyordu erkek oldu
Sağlıkla kucağımıza almak nasip olsun inşallah Size de Rabbim gönlünüze göre versin inşallahYa taze anne adayisin yani evet öyle diyorlar bakalim senin bebisin ilerleyen gunlerde cinsiyetine
Tabi yanılma payı var Bizdeki de merak işteyüzde yüz doğruluğuna emin değilim :)
2024 Çin Takvimi ile Otomatik Bebek Cinsiyeti Hesaplama - Gebe.com
Çin Takvimi ile bebeğinizin cinsiyetini hızlıca tahmin edin! Çin Takvimi 2024 hesaplama aracımıza ulaşmak için tıklayın.www.gebe.com
İki kez kan verdim artışa bakmak İçin şuan bekliyorum 29 hazirana randevu aldım gitmek istemedim ilerlemedenGerçekten mi ne kadar güzel siz ne durumdasınız peki
Cildiniz güzellişiyorsa erkek, sivilceli veya çirkin asık oluyorsa kız bebeğe işaretmiş hakkımızda hayırlısı olsunBenim bulantilarim başladı o yüzden digr belirtilere cok odaklanamıyorum ama kasık ağrılarım azaldı biraz bir de cildim bebek gibi maşallah asiri yağlı görünüyor ama pasparlak ve pürüzsüz görünüyor hayretler icerisindeyim ilkinde felaket yara gibi sivilcelerim vardi
Anladım hayırlısı olsun inşallahİki kez kan verdim artışa bakmak İçin şuan bekliyorum 29 hazirana randevu aldım gitmek istemedim ilerlemeden
Sen ne durumdasın son gebeliğimde pek güzel geçmedi 8 haftalık sonlandı bi korku var içimde gitmeye korkuyorumAnladım hayırlısı olsun inşallah
Aaa gerçekten mi çok üzüldüm sebep neydi pekiSen ne durumdasın son gebeliğimde pek güzel geçmedi 8 haftalık sonlandı bi korku var içimde gitmeye korkuyorum
Cnm sağol düşündüğün için cok şükür iyi geçti kesem olusmus bebeğim de oluşmaya baslamis
Kesinlikle doğru söylüyorsunuz.önce sağlıklı olsunlarBenim iki oğlumda da kız çıkmıştı Çin takviminde tutmadı bu da erkek gösteriyor öncelikle sağlıklı tabiki ama kızım olmasını çok isterim öncelikle hayırlısı tabiki. Küçük oğlumda inş kuzdır diyordum hep sonra üçlü test de yüksek risk çıktı cinsiyetini sormak aklıma bile gelmiyordu her doktorun gözünün içine bakıyordum sağlıklı mı diye. Doğuma kadar ağladım çok şükür sapasağlam doğdu.O yüzden cinsiyeti düşünmeye bile korkuyorum sağlıklı doğsunlar da inş