2022 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    251
ben her ikisinide çok istiyorum ilki kız bu kez keşke ikiz olsa biri kız biri erkek amma nerdee :)
Ya cnm benim iki kiz var tabi gönlüm erkek bebekten yana rabbim saglikla nasip etsin 🤲🤲iste insan oğlu iki meyvadanda tatmak istiyor😊bana doktor supheli bir kese daha görüyorum dedi insllah ikizdir dua ediyorum.🙈🤲rabbim seninde gonlune göre versin ikiz bebisler cok tatili oluyorlar ama yaaa🤗😍

Evet ilk bebek olcak kısmetse bana erkek gibi geliyor ama hayırlısı bakalım 🤗 birde tesadüfen tek yumurtlama günüyle olan gebeliklerde genelde erkek bebek oluyor o yüzdende böyle hissediyor olabilirim 😁
Ya taze anne adayisin yani 🤭evet öyle diyorlar bakalim senin bebisin ilerleyen gunlerde cinsiyetine 🤗😍

Benim bulantilarim başladı o yüzden digr belirtilere cok odaklanamıyorum ama kasık ağrılarım azaldı biraz bir de cildim bebek gibi maşallah asiri yağlı görünüyor ama pasparlak ve pürüzsüz görünüyor hayretler icerisindeyim ilkinde felaket yara gibi sivilcelerim vardi
Cildiniz güzellişiyorsa erkek, sivilceli veya çirkin asık oluyorsa kız bebeğe işaretmiş hakkımızda hayırlısı olsun 🥰

Sen ne durumdasın son gebeliğimde pek güzel geçmedi 8 haftalık sonlandı bi korku var içimde gitmeye korkuyorum😔
Aaa gerçekten mi çok üzüldüm sebep neydi peki
Benımde bir dış gebelık geçmışım var🥺
Benım su an 5+3
Tam beş haftalıkken oğrendım
Adetim 6 gun gecıkmıştı degerım 2313 çıktı
Doktor 9 gun sonra çagırdı
Kalp atışı için simdi onu beklıyoruz

Benim iki oğlumda da kız çıkmıştı Çin takviminde tutmadı bu da erkek gösteriyor öncelikle sağlıklı tabiki ama kızım olmasını çok isterim öncelikle hayırlısı tabiki. Küçük oğlumda inş kuzdır diyordum hep sonra üçlü test de yüksek risk çıktı cinsiyetini sormak aklıma bile gelmiyordu her doktorun gözünün içine bakıyordum sağlıklı mı diye. Doğuma kadar ağladım çok şükür sapasağlam doğdu.O yüzden cinsiyeti düşünmeye bile korkuyorum sağlıklı doğsunlar da inş

Benim iki oğlumda da kız çıkmıştı Çin takviminde tutmadı bu da erkek gösteriyor öncelikle sağlıklı tabiki ama kızım olmasını çok isterim öncelikle hayırlısı tabiki. Küçük oğlumda inş kuzdır diyordum hep sonra üçlü test de yüksek risk çıktı cinsiyetini sormak aklıma bile gelmiyordu her doktorun gözünün içine bakıyordum sağlıklı mı diye. Doğuma kadar ağladım çok şükür sapasağlam doğdu.O yüzden cinsiyeti düşünmeye bile korkuyorum sağlıklı doğsunlar da inş
Kesinlikle doğru söylüyorsunuz.önce sağlıklı olsunlar 🙏🏻

burun alerjim var, 2 senedir sabit kullandığım ilaç vardı kestim ama çok fenayım
hapşırmaktan, gözlerimin yanmasından kendime gelemiyorum

kadın doğumcuda kbb git ilaçlarını kullan derse seni riskli gebeliğe aktaralım diyor

ya ilaçları kullanıp riskli gebelikten devam edeceğim ya 8 ay dayanacağım

X