- 2 Eylül 2020
- 3.911
- 5.677
Masallah cnm sağlıkla kalp atisinida duyarsin inşallahCnm sağol düşündüğün için cok şükür iyi geçti kesem olusmus bebeğim de oluşmaya baslamis
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Masallah cnm sağlıkla kalp atisinida duyarsin inşallahCnm sağol düşündüğün için cok şükür iyi geçti kesem olusmus bebeğim de oluşmaya baslamis
Masallah cnm yyane.güzel sağlıkla kucağına almayı nasip etsin rabbimKızlar merhabalar
Bugün kontrole gittim çok şükür kalp atışını duyduk. Allah herkese sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin inşallah
Oh oh maşallah darısı bizim başımıza inş HayırlısıylaKızlar merhabalar
Bugün kontrole gittim çok şükür kalp atışını duyduk. Allah herkese sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin inşallah
Çok geçmiş olsun zor bir durum gerçekten bazen bazı rahatsızlıklar hamilelikte geçiyor inş senin de öyle olur Allah şifa versinburun alerjim var, 2 senedir sabit kullandığım ilaç vardı kestim ama çok fenayım
hapşırmaktan, gözlerimin yanmasından kendime gelemiyorum
kadın doğumcuda kbb git ilaçlarını kullan derse seni riskli gebeliğe aktaralım diyor
ya ilaçları kullanıp riskli gebelikten devam edeceğim ya 8 ay dayanacağım
Amiin canım inşallah sizden de güzel haberler bekliyoruz inşallahMasallah cnm yyane.güzel sağlıkla kucağına almayı nasip etsin rabbim
Darisi bizlerin başına
Geçmiş olsun canım peki riskli olmayan bi ilaç grubu yok mu acaba? Her ihtimale karşı bi dr ile görüş benceburun alerjim var, 2 senedir sabit kullandığım ilaç vardı kestim ama çok fenayım
kadın doğumcuda kbb git ilaçlarını kullan derse seni riskli gebeliğe aktaralım diyor
Diiit yanlış teori bende uymadı oğlumda yüzüm felaket sivilceliydi yara gibi olmuşlardı su an nemlendirici bile sürme ihtiyacı hissetmiyorum o kadar güzel görünüyor cildimCildiniz güzellişiyorsa erkek, sivilceli veya çirkin asık oluyorsa kız bebeğe işaretmiş hakkımızda hayırlısı olsun
Darısı kalp atışına inşallahCnm sağol düşündüğün için cok şükür iyi geçti kesem olusmus bebeğim de oluşmaya baslamis
İlki kışın hamile kalmıştım camlar kapalı ölmuştum kokulardan bunda yine cam acıyorum yemeğimi alıp dışarı çıkıyorum ama öyle susadım ki içemiyorum su ictikte çıkıyor tekrarbende bırakacağım sanırım, ne listeye uyabiliyorum ne de adam gibi bir şey yiyebiliyorum
barı eylül falan olsun da o zaman düzeni oturtayım
ilk cocugum oğlan, o da şubat doğumlu 5 yaşında
nasipse bu da şubat doğumlu olacak
bilerek ilk aylarını bu döneme denk getirmiştim.
onda bu kadar halsiz ve mide bulantılı olduğumu haatırlamıyorum
içimde ki ses bu da oğlan diyor :)
Eskilerde ultrason yokmuş annemlerim zamanında falan onlarda kendi kendilerine teori oluşturmuşlar, şöyleki kız bebek annemin güzelliği bana dermiş ve anne çirkinleşirmiş, erkek bebek hamilerde ise benim güzelliğim anneme dermiş o yüzden anne dahada güzelleşirmişDiiit yanlış teori bende uymadı oğlumda yüzüm felaket sivilceliydi yara gibi olmuşlardı su an nemlendirici bile sürme ihtiyacı hissetmiyorum o kadar güzel görünüyor cildim
Bende ayni durumdayim. Yesillige çıkınca kötü oluyorum sdie suan icin pek cikmamaya çalışıyorum. Asmdeki doktor kesinlikle kullanma dedi ilaçları bakalim nolcak.burun alerjim var, 2 senedir sabit kullandığım ilaç vardı kestim ama çok fenayım
İnşallah duyarsın canım ben doktorun hesabı ile 6+3 iken duydum bugünYarin icin randevum var 6+3 olmus olucaz insallah duyariz kalp sesini. Annemlere geldim ilceye sadece devlet var ve yarin icin randevu buldum normalde haftaya çarşamba gideyim diyordum. Insallah yarin duyarim.kalp sesini bebegimin.
İnş sağlıkla duyarsın bizi bilgilendir mutlakaYarin icin randevum var 6+3 olmus olucaz insallah duyariz kalp sesini. Annemlere geldim ilceye sadece devlet var ve yarin icin randevu buldum normalde haftaya çarşamba gideyim diyordum. Insallah yarin duyarim.kalp sesini bebegimin.
Ayy ben çok zorlandım ama bıraktım. İlk öğrendiğimde kendime bir Türk kahvesi yaptım ve bir sigara yaktım dedimki bu senin son sigaran. Ama içimde bir can olduğunu bildiğim için son sigaramı bile içemedim. Duman plasentadan geçiyormuş o bebişi zorla tutup ağzına sigara sokmaktan farkı yok. O yüzden çok şükür bıraktım. Canım istiyor ama sakız çiğniyorum, badem yiyorum vsKızlar sigara kullananlar naptınız devammı bıraktınız mı?
Bnde 72 ile hamile kaldımahh ahhh bende 72 ile hamile kaldım kimbilir kaçla doğuma gidecem kızımda veremedim kilolları inşallah bunda öyle olmam
Hayirlisi ile minak kalbini duyarsin inşllah cnmYarin icin randevum var 6+3 olmus olucaz insallah duyariz kalp sesini. Annemlere geldim ilceye sadece devlet var ve yarin icin randevu buldum normalde haftaya çarşamba gideyim diyordum. Insallah yarin duyarim.kalp sesini bebegimin.
Yarina güzel haberle gelsin insllah cnm sıkışık git kese daha iyi görünürKızlar yarın ilk ultrason randevumuz var inşallah dua edin güzel şeyler ile karşılaşalim bugün 5+1 deyiz. İnşallah kese görürüz