Umarım geç döllenmedir. haftaya da benzer birşey söylerse mutlaka ikinci doktor görüşü almanızı öneririm.Merhabalar, bugün kontrol için doktora gittim. doktor keseyi gördü ama embriyo gelişimi göremediğini söyledi. Boş gebelik olabilirmiş. Haftaya tekrar gideceğim çok üzgünüm
Ya ağzın bal yesin cnmAmin canim. Sen nezaman gidecen bida. Ogluslari gormeye
Bende cok kötüyüm uyuyamıyorum ya zombi gibi geziyorum geceleriBende uyuyamıyorumonceden daha çok uyurdum
Peki kaç haftalık sizin takibinize göre
Umarım öyledir. Hepimiz sağlıklı güzel haberler alırız inşallahUmarım geç döllenmedir. haftaya da benzer birşey söylerse mutlaka ikinci doktor görüşü almanızı öneririm.
İnşallah güzel haberlerle dönersiniz.
Ben Salı günü kontrole gitti. Hesaplamalara göre 6+5 olması gerekliydi ama 6+1 ölçülerinde dedi. Kese ve bebek görünüyor. Kalp atışları da görünüyor ama tam sayılmıyor yakın takip edelim dedi. Salı ya kadar beklemeden Cuma günü başka doktora gidip fikir alacağım ben de.
1 saat önce yaptım kendime mesela yulaf eZmesi, 7-8 kaşık yoğurt, 1 adet muz , 2 adet ceviz ve şu an 2 porsiyon iskender yemiş gibiyimİş çıkışı hemen alıcam yulafı denemem lazım acil . açlıktan uyuyamıyorum oturamıyorum sureklı yemek yıyesım gelıyor ben böyle bişi görmedım bayılcak gıbı acım
Bebeğinizi erkek mi hissediyorsunuzYa ağzın bal yesin cnmpazartesi günü eğtim ve araştıma hastanesine gidecegem
Özeldeki doktorum izinli gelince onla devam ederim inşllah
Acaba bu da mı bir belirtiBende cok kötüyüm uyuyamıyorum ya zombi gibi geziyorum geceleri
Korkum keseyı boş gormek ya da kalp atılı duyamamakAcaba bu da mı bir belirtihaftalar aynı isimlerde aynı bende burcu bu arada
Hadi guzel haberlerle gel insaAllah Allahim aminnn aminnnnYa ağzın bal yesin cnmpazartesi günü eğtim ve araştıma hastanesine gidecegem
Özeldeki doktorum izinli gelince onla devam ederim inşllah
Hayirlisi olsun ama sağlıklı ya canim ona şükür
Ya tabi gönül erkek bebek istiyor ama hayirlisi bakalim saglikla gelsindeBebeğinizi erkek mi hissediyorsunuzAllah hepimizin gönlüne göre sağlıkla versin inşallah bende çok merak ediyorum cinsiyetini :)
Hadi guzel haberlerle gel insaAllah Allahim aminnn aminnnnogluslar oradan el sallasin
Ben başlayacaktım hemen diyetisyenlr bu yüzden vazgeçtim canim ağustosa attim randevuyu zaten bisey yiyemiyorum gereksiz yere kendimi kasmayayim dedim şimdi Ekmeğe yoğurt sürüp tuzla onu yiyorum bizim burada sert kara simit derler o iyi geliyor onu yiyorum insallah geçince bilantin gidersin
Birde şöyle düşün bende yazım mahvolacak diye düşünüyordum kış gec geliyor daha yaz da gelemedi en azından ağustos eylüle geçecek hersey sonunda iyi hissedeceksin
Amin inşallah en önemlisi sağlık tabiYa tabi gönül erkek bebek istiyor ama hayirlisi bakalim saglikla gelsinde
Hayırlı olsun bende bu ay aşılama yaptıracaktım bizde çok şaşırdık.Merhaba herkese. Benim de son adet tarihim 8 mayis. Adetim 1 hafta gecikince dun doktora gittim. Beta 1200 lerde cikti. Vajinal ultrason ile kese gozuktu. Ama ici dolu mu bos mu kalp atisi vs icin 29 hazirana gun verdi. Insallah saglikla dunyaya gelir bebislerimiz.
32 yasindayim bir kizim var. Iki kiz gebelikten sonra tup bebek tedavisi ile dunyaya gelmisti. Gecen ay da kardesi olsun diye tekrar tup bebek yaptirmistik tutmadi. Bu ay kendi kendine oldu. Sasirsik kaldik. Hayırlısıyla gelsin insallah .
İnşallah.Ben yarın gidiyorum göreceğini sanmıyorum ama o kadar tez canlıyım ki.Hem endişe hem mutluluk karmaşık şeyler yaşıyorum.M
Merhaba, benmde tarihlerim aynı. Salı günü için randevu aldım inşallah görebilirizi keseyi
Amin inşallah en önemlisi sağlık tabiÇin takvimine baktınız mı gerçi kesinliği yok ama bizdeki de merak işte
ben her ikisinide çok istiyorum ilki kız bu kez keşke ikiz olsa biri kız biri erkek amma nerdee :)Ya tabi gönül erkek bebek istiyor ama hayirlisi bakalim saglikla gelsinde
Kizimda baktim erkek gosteriyordu kiz olduAmin inşallah en önemlisi sağlık tabiÇin takvimine baktınız mı gerçi kesinliği yok ama bizdeki de merak işte