Benimde öyleydi meğer idrarımda tuhaflık varmış. Bol su iç birde doktora git idrar tahlili alsın. Sistite çevirirsenyanarsınsağlı sollu kasıklarım ağrıyor kabızlık bir yandan
içini ferah tutmaya çalış canım. biliyorum zor ama dediğin gibi stres en büyük düşman.Kizlar bugün çok hafif lekelenmem oldu sabah belli belirsizdi ilaç kullanmistim fitil onun törpüsü diye emin olamadım öğlen tekrar gelmiş lütfen ama lütfen stres yapmayın aynı yaşantım devam ediyor dun çok üzgündum hemen etkiledi muhtemelen lütfen üzülmeyin kimseye hiç bir seye
Şöyle benim 617 ydi beta hcg pazartesi. Fakat cuma kaçtı bilmiyorumÇok teşekkür ederim cevap verdiğiniz için peki betahcg değerinizi hatırlıyormusunuz
okadar çok su içiyorum ki aslında neden böyle anlamış değilim evet bakılsam iyi olur galibaBenimde öyleydi meğer idrarımda tuhaflık varmış. Bol su iç birde doktora git idrar tahlili alsın. Sistite çevirirsenyanarsın
Maşallah küçük minige darisi bizlere olsun insllahMerhabalar bugün bende çok şükür kalp atışlarını duydum 6+3 haftalıkALLAH hepimize sağlıklı sıhhatli kucağımıza almayı nasip etsin bebişleri
Daha önce hiç baktırmışmıydın önceki sonucun olabilir üzerinde tarih yazıyor muKızlar ya demin yazmıştım ama beta hcg 15399 çıktı ama onun yan tarafında 0.100<Negatif diye yazan bişey var o ne demek
Daha önce hiç baktırmışmıydın önceki sonucun olabilir üzerinde tarih yazıyor muKızlar ya demin yazmıştım ama beta hcg 15399 çıktı ama onun yan tarafında 0.100<Negatif diye yazan bişey var o ne demek
Amin İNŞALLAH çok teşekkür ederimMaşallah küçük minige darisi bizlere olsun insllahsağlıkla kucağınıza almayi nasip etsin rabbim
Evet canım bende burada arkadaşlara diyordum stres coketkiliyor diye ama hayatın getirdiklerine engel olamıyorsun en iyisi bebeğimiz için kendini içinde kaybetmemek gelenlerin iyiyim şimdilik yatiyorum ama yarın gideceğim aradım doktorumuiçini ferah tutmaya çalış canım. biliyorum zor ama dediğin gibi stres en büyük düşman.
Çok geçmiş olsun Arkadaşım rabbim sağlıklı evlatlar nasip etsin inşMerhaba arkadaşlar benim değerlerim düştü düşük olduğunu söyledi Dr sizlere hayırlı ve sağlıklı doğumlar diliyorum.daha önceden de böyle birşey yaşadığım için 2 ay korunma sonra Dr kontrolü istedi. genetik test yapılması gerekliymiş il Halk sagliginda ücretsiz yapılıyormuş bilgisi olan varsa paylasabilirse sevinirim.
0.100<Negatif açıklama kısmıymış sordum doktora da o değerden küçükse negatif anlamına geliyormuş 15399 beta hcg olduğu için hamilelik varDaha önce hiç baktırmışmıydın önceki sonucun olabilir üzerinde tarih yazıyor mu
Üzüldüm canım….umarım bu süreci çabuk atlatır, toparlanırsın ve genetik testte niye böyle olduğu ortaya çıkar , kimyasal gebelik mi ?Merhaba arkadaşlar benim değerlerim düştü düşük olduğunu söyledi Dr sizlere hayırlı ve sağlıklı doğumlar diliyorum.daha önceden de böyle birşey yaşadığım için 2 ay korunma sonra Dr kontrolü istedi. genetik test yapılması gerekliymiş il Halk sagliginda ücretsiz yapılıyormuş bilgisi olan varsa paylasabilirse sevinirim.
Teşekkürler canımSüper canım sevindim adınabebik de görünüyor sanki yoksa ben mi uyduruyorum
Senin kaç haftalık olmuştu canım ? 6+4’te falan git bence kalp atışı o zaman duyulurbende mi bu hafta gitmesem ya bilemedim :)
Benim bugün 6+4 tü gittim doktora devlette kese oluşmuş dedi bebeği göremedi doktor. Özelde 5 haftalıkken gördü. 8. Hafta gel garanti olur dedi. 7 veya 8 de gitmek kalp atışı için daha uygun oluyor kızlarSenin kaç haftalık olmuştu canım ? 6+4’te falan git bence kalp atışı o zaman duyulur
Bende cumaya randevu aldim tam 6+3 olucam insallah bende duyarim kalp atışını. Saglikla gelsinn insallah bebislerimizMerhabalar bugün bende çok şükür kalp atışlarını duydum 6+3 haftalıkALLAH hepimize sağlıklı sıhhatli kucağımıza almayı nasip etsin bebişleri
Amin İNŞALLAH yazarsınız burdanBende cumaya randevu aldim tam 6+3 olucam insallah bende duyarim kalp atışını. Saglikla gelsinn insallah bebislerimiz
Neden hem özele hem devlete gidiyorsunuz belli bir nedeni mi varBenim bugün 6+4 tü gittim doktora devlette kese oluşmuş dedi bebeği göremedi doktor. Özelde 5 haftalıkken gördü. 8. Hafta gel garanti olur dedi. 7 veya 8 de gitmek kalp atışı için daha uygun oluyor kızlar