2022 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    251
Cnm benim daha erken insllah rabbim sağlıkla icini doldursun kalp atislarini duyamayi nasip etsin.Umitsiz olma cnm ol dedimi oldiran rabbim var insllah hayirli sonuçlar alirsin.
Aminnn insaAllah canimm sen verdinmi kan nezaman gitceksin doktora

Epidural sezaryende öncesinde sakinleştirici de yapıyorlar kafan güzel oluyor zaten hemşireler de seninle hep konuşuyorlar, takma kirpik takmıştım, kirpiklerimi soruyorlardı, onlar hakkında konuşuyorken her şey 17 dakikada halloldu , bir baktım benim kız yanımda ,üstünü başını beresini bile takmışlardı doğumda eşim de elimi tutuyordu ve sıfır acı, çok güzeldi

Masllah masallah cnm saglikla kalp atisinida görürsün insllah❤

Aminnn insaAllah canimm sen verdinmi kan nezaman gitceksin doktora
Verdim kuzum 5020 cıktı hafif lekenmem vardı acile gittim keseyide gordum şükür birde şüpheli bir kese daha göründü ya insllah ikizdir kuzum

Kızlar ya ben kabızlıktan kurtulamıyorum sizin de öyle mi? Geçen hafta da olmuştu, sabah ve akşam kuru kayısıyla 1kaşık zeytinyağı içmiştim anca kurtarmıştım durumu
merhaba zeytinyağı günü kurtarmak için iyi ama düzenli probiyotik kullanmanı öneririm kefir akşam yatmadan içersen faydasını görürsün sade içemezsen kayısılı yapabilirsin
Kızlar doktora covit aşısı soran oldu mu? Aşı konusunda ne düşünüyorsunuz?
kardeşime dr u 24. hafta dedi arkadaşıma 12den sonra dedi
geçmiş olsun bende de bugün hafif lekelenmeler oldu biraz evde iş yaptım acaba ondan mı diye düşündüm.
hoşgeldiniz benim de belim ağrıyor.
Birde önceden kimyasal gebelik yaşadığım için her gün Coraspin ve Vajinal yoldan Progestan (200mg) kullanıyorum. Benim gibi olan var mı acaba
ben de daha önce yaşadım ancak 2017 de mol gebelik de geçirdiğimden biliyorum kese görmeden progestan verilmemeliymiş
tarihimiz aynı sağlıkla gelsinler inşallah
Kızlar selam kimler kalp atışını kaçıncı haftada duydu yazar mısınız?
ben kızımdayken 7. haftada duymuştum. 6 ile 8. haftalar arasında duyuluyor

Merhabalar, nasip olursa bende şubat annesi olacağım. 4+5 deyim bugün. Sağlık ocağında kan testi verdim başka doktora gitmedim henüz. Keseyi görmek için ne zaman gitmeliyim?

Verdim kuzum 5020 cıktı hafif lekenmem vardı acile gittim keseyide gordum şükür birde şüpheli bir kese daha göründü ya insllah ikizdir kuzum
Degerin baya yuksek canim. Kalbin nekadar temiz insaAllah ikizdir Rabbim gonlune gore versin guzel haberlerini bekliyorum

Hadi yaa süpersin işin sırrı ne ? Bebek kaç kg doğmuştu ?
Işin sırrı yok canim tam 7 ay kustum :)) serumla yasiyordum resmen. Bebek 3450 doğdu.
ama bi kac ay sonra arkadaşım normal doğum yaptı 40 gun oturamadi afedersin ne güzel görmüşsün sende sezeryan olsam galiba epidurale güvenem
Bende sezeryan oldum belden igne yaptılar hic sıkıntı yasamadim 2gun ayakta idim. Hatta o ara normal dogum yapan bir tanıdığım günlerce dikisten dolayi oturamiyordu bile. Tamamen kişi ve doğuma bagli bu konular herkesde ayni olmuyir.

Degerin baya yuksek canim. Kalbin nekadar temiz insaAllah ikizdir Rabbim gonlune gore versin guzel haberlerini bekliyorum
Yaa ağlatacaksin şimdi cnm Allah razi olsun cnm o senin kalbinin temizligi insllah ikizdir dualar sayesinde sende saglikla duyaksin bebeklerinin kalbini inaniyorum ben

Mesela beni 5+2 de çağırdı anca keseyi görürüz dedi erken gelme strese girmene gerek yok dedi Dr um pazartesi gitcem inşallah
Kuzum tahmini 4 ama bende bilmiyorum tam kaç haftalık dediğim gibi doktorda ilgisiz geldi maalesef

normalde asla aklıma su içmek gelmezdi ama hamile kaldıktan sonra çok susuyorum. Yinede 2 litre kadar içebiliyorum. Umarım yetiyordur.. gaz durumu dünden beri bende de başladı
Bir de suyu bir seferde değilde yudum yudum zamanla içmek lazımmış. Su matarası kullanabilirsin.
Ya sende de mi çıktı kuzum cok gecmis olsun hemen verir ilaçlarını geçer yeni geçti benimde aman ihmal etme ilacın bitince tekrar tahlil işte lokosit 3 idi benim ama çok ağrım vardi demek farketmedin sen
Gazdan anlamam mümkün değil sabah bile nasıl gazla uyanıyorum
Hadi yaa prezervatif takıyorlar mıydı ? Hiç dikkat etmemişim, gerilmemek için başka yerlere bakıyorum, hemşireyle falan konuşuyorum ondan görmedim herhalde
Evet takıyolar ki hijyenik olsun diye. Herkese aynı başlığı soksa hiv oluruz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…