Ya hayırlısı canım dua et yine insallah kalp atışı olur yaGittim canim. Kesenin biri hic gelismemisdigerininde kalp atislarini duyamadi haftaya gel dedi. Rabbim ne eylerse guzel eyler elbet vardir bundada bir hayir
Ya sende de mi çıktı kuzum cok gecmis olsun hemen verir ilaçlarını geçer yeni geçti benimde aman ihmal etme ilacın bitince tekrar tahlil işte lokosit 3 idi benim ama çok ağrım vardi demek farketmedin senBen dün test vermiştim idrar da dahil. İdrarımda 5 eritrosit, 6 lökosit çıktı bakalım doktor ne dicek. O kadar gazlıyım ki böbrek ağrısı yaşasam haberim olmucak bu aralar. Geçen hamileliğimde de sistit olmuştum. Çok su içmeme rağmen oldu hem de, günde 3 litre su içiyorum. Aman kızlar susuz kalmayın.
Kac haftalık görünüyor acaba erkenden olabilirMeraba kızlar bugün gittim rahim duvarı kalınlaşmış dedi.Keseyide göremedi bilgisi olan varmı erken acaba?
Ben midem bulanmadan öncesi sabah Yumurta iki dilim olacak kadar ekmek ceviz 2 3 tane domates salatalık peynir ara öğünde genelde kahvaltıdan bi saat sonra acıkıyorum yanında sutle beraber meyve eğer çok midem musaitse Sut yerine fındık badem diyordum öğlen yemek ne varsa kalan veya bir kase corba yanına ayran veya yoğurt ve ekmek yine ikindi meyve Sut atıştırmalık aksama da corba genelde oluyordu ana yemek etli veya normal sebze et tavuk ne varsa ekmek yoğurt salata aksam yemekten sonra yine meyve veya Gevrek bisküvi tarzı biseyler yiyordum ay ne kadar çok yiyormusum iyi mi oldu midemin bulunmasıkızlar size bişi sorucam şimdi.. gun içinde neler yıyosunuz. özellikle tukettıgınız neler var mesela dıkkat ettıgınız. kuruyemıs,kurumeyve kefır yada meyve neler yenmesı gerekıyor bu haftalarda. ikilo almadan bebegın ıhtıyacı kadar neler yemelıyız gunluk yedıklerınızı yazarmısınız :)
Benim bulantım yok kızımda da olmamıştı ama hep açım daha bu haftalardan hiç normal DEĞİL bu kadar aç hissetmem valla 9 ay ne yaparım bilmiyorum zaten daha yeni zayıflamıştım hemen geri aalıcamMidesi bulanan arkadaşlar yemek yapabiliyormusunuz ne yapıyorsunuz fikir verirmisjniz makarnayla gün gecmiyir sogan sarımsak cok bulandırıyor midemi ne yapabilirim faydalı besin değeri yüksek olacak
Bende ya 1 saat içinde acıkıyorum afedersin bıktım yemek yemekten sabah uyanınca bi dolaşmak oyle yemek istiyorum yok hemen bulantiya dönüşüyor normal bi acikmada degilBenim bulantım yok kızımda da olmamıştı ama hep açım daha bu haftalardan hiç normal DEĞİL bu kadar aç hissetmem valla 9 ay ne yaparım bilmiyorum zaten daha yeni zayıflamıştım hemen geri aalıcam
Haftasını bilemiyorum son adet belli değil çünkü doktor da ilgisizdi tekrar gitmeyi düşünüyorumKac haftalık görünüyor acaba erkenden olabilir
Daha etken ama kalp atışı 8 haftayı bulduğu oluyorGittim canim. Kesenin biri hic gelismemisdigerininde kalp atislarini duyamadi haftaya gel dedi. Rabbim ne eylerse guzel eyler elbet vardir bundada bir hayir
Bi kaç gün sonra tekrar gittim kese biraz daha büyümüştü cumartesi gidicem tekrartekrar gittin mi peki görmeye
Çoğu kişiden duyuyorum , cok sagol canım tevekkülüm tam duamı yapıyorumArkadasimin 9 ay boyunca kanamasi oldu cok sağlıklı da bir bebisi oldu. Insallah kendinizi yormayin tevekkul edin
Kaç haftalık sın canımMeraba kızlar bugün gittim rahim duvarı kalınlaşmış dedi.Keseyide göremedi bilgisi olan varmı erken acaba?
Mesela beni 5+2 de çağırdı anca keseyi görürüz dedi erken gelme strese girmene gerek yok dedi Dr um pazartesi gitcem inşallahMeraba kızlar bugün gittim rahim duvarı kalınlaşmış dedi.Keseyide göremedi bilgisi olan varmı erken acaba?
Hadi hayirli haberlele gel cnm
Ben de salıya kadar bekleyeceğim nasıl acabaBana cumartesi gelmek bilmiyor ya ne kadar çok heyecanlandım bende şimdihayırlı haberlerle gelirsin inşallah sağlıkla duyarsınız minik kalbini
Ben de doğumda baygın değildim canım, belden yapılan bir iğneyle epidural sezaryen olmuştum, bütün anlara şahit oldum yani çok güzeldi ama ameliyatla oldu sonuçta, doğumdan 3 gün sonra kızımın bezini kendim değiştiriyordum ama normal doğum gibi olmaz tabii, bakalım bu bebiş nasıl doğacakNormal doğum bence çok güzel ve kolay ama sancı kısmı zor su an unuttuğum için net bisey diyemem ama benim canım çok tatlıdır normalde ilk hamileligimde kusarken kan verirken bile ortalığı ayağa kaldirirdim ama doğumum güzeldi bence bebeğini canlı canlı görmek dogumhaneden sevdiklerini görerek çıkmak o anlarin tadını asla unutamıyorum sırf bunun için isterim normal dogumu tekrar
Hadi yaa süpersinBen 5 kg aldım dogumdan çıktığımda hicbisi kalmamisti :)
Hadi yaa çok mu sancılıydıKisiden kisiye degisiyor benim icin cok cok zordu. Ama cevremde ayakta doguran var yanii
güzel haberler inşallah duyarsınız:)
Kızlar muayene çok güzeldi, kese göründü tam haftasında dedi doktor ama kalp atışı için erken dedi (bugün 5+5 tim) haftaya salı tekrar gideceğim, bu da kızımın kardeşinin ilk fotosuBende merak ettimPinkMermaid
Canım kalp atışı için erkendir, haftaya eminim duyulur , içini ferah tutGittim canim. Kesenin biri hic gelismemisdigerininde kalp atislarini duyamadi haftaya gel dedi. Rabbim ne eylerse guzel eyler elbet vardir bundada bir hayir
Hadi yaa prezervatif takıyorlar mıydı ? Hiç dikkat etmemişim, gerilmemek için başka yerlere bakıyorum, hemşireyle falan konuşuyorum ondan görmedim herhaldeKorkma hiç ne acı ne ağrı hiç bir sorun yaratmıyor. Hatta cinsel ilişki daha zorlu, öyle diyimvajinal ultrasondaki çubuk hem ince hemde önce prezervatif geçirip sonra baya kayganlaştırıcıya buluyolar
Bünyeye bağlı canim galiba benim rahattı dikişler ama bi kac ay sonra arkadaşım normal doğum yaptı 40 gun oturamadi afedersin ne güzel görmüşsün sende sezeryan olsam galiba epidurale güvenemez panik olurdum gibi geliyor o anda bende ama gerçekten teknoloji çok gelişti herkes bünyesine kendine ne uygun geliyorsa onu tercih etmesi daha rahat olurBen de salıya kadar bekleyeceğim nasıl acaba
Ben de doğumda baygın değildim canım, belden yapılan bir iğneyle epidural sezaryen olmuştum, bütün anlara şahit oldum yani çok güzeldi ama ameliyatla oldu sonuçta, doğumdan 3 gün sonra kızımın bezini kendim değiştiriyordum ama normal doğum gibi olmaz tabii, bakalım bu bebiş nasıl doğacak
Hadi yaa süpersinişin sırrı ne ? Bebek kaç kg doğmuştu ?
Hadi yaa çok mu sancılıydıhiç o işlere girme mi diyorsun
Kızlar muayene çok güzeldi, kese göründü tam haftasında dedi doktor ama kalp atışı için erken dedi (bugün 5+5 tim) haftaya salı tekrar gideceğim, bu da kızımın kardeşinin ilk fotosubu arada alttan muayene oldum ama çok rahattı, kızımın doğum doktoru olduğu için ve eli çok hafif olduğu için hiç acımadı..
Kendisi de görünüyor sanki bebisin annesi masallahBen de salıya kadar bekleyeceğim nasıl acaba
Ben de doğumda baygın değildim canım, belden yapılan bir iğneyle epidural sezaryen olmuştum, bütün anlara şahit oldum yani çok güzeldi ama ameliyatla oldu sonuçta, doğumdan 3 gün sonra kızımın bezini kendim değiştiriyordum ama normal doğum gibi olmaz tabii, bakalım bu bebiş nasıl doğacak
Hadi yaa süpersinişin sırrı ne ? Bebek kaç kg doğmuştu ?
Hadi yaa çok mu sancılıydıhiç o işlere girme mi diyorsun
Kızlar muayene çok güzeldi, kese göründü tam haftasında dedi doktor ama kalp atışı için erken dedi (bugün 5+5 tim) haftaya salı tekrar gideceğim, bu da kızımın kardeşinin ilk fotosubu arada alttan muayene oldum ama çok rahattı, kızımın doğum doktoru olduğu için ve eli çok hafif olduğu için hiç acımadı..
İnsaAllah canimCanım kalp atışı için erkendir, haftaya eminim duyulur , içini ferah tut