2022 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    251
Meraba kızlar bugün gittim rahim duvarı kalınlaşmış dedi.Keseyide göremedi bilgisi olan varmı erken acaba?

Ya sende de mi çıktı kuzum cok gecmis olsun hemen verir ilaçlarını geçer yeni geçti benimde aman ihmal etme ilacın bitince tekrar tahlil işte lokosit 3 idi benim ama çok ağrım vardi demek farketmedin sen

Ben midem bulanmadan öncesi sabah Yumurta iki dilim olacak kadar ekmek ceviz 2 3 tane domates salatalık peynir ara öğünde genelde kahvaltıdan bi saat sonra acıkıyorum yanında sutle beraber meyve eğer çok midem musaitse Sut yerine fındık badem diyordum öğlen yemek ne varsa kalan veya bir kase corba yanına ayran veya yoğurt ve ekmek yine ikindi meyve Sut atıştırmalık aksama da corba genelde oluyordu ana yemek etli veya normal sebze et tavuk ne varsa ekmek yoğurt salata aksam yemekten sonra yine meyve veya Gevrek bisküvi tarzı biseyler yiyordum ay ne kadar çok yiyormusum iyi mi oldu midemin bulunması su anda sabah yoğurt ekmek öğlen yoğurt ekmek aksam yoğurtlu makarna gidiyor bakalım meyve bulandirmiyor midemi meyve buldukça yemeye çalışıyorum

Midesi bulanan arkadaşlar yemek yapabiliyormusunuz ne yapıyorsunuz fikir verirmisjniz makarnayla gün gecmiyir sogan sarımsak cok bulandırıyor midemi ne yapabilirim faydalı besin değeri yüksek olacak

Midesi bulanan arkadaşlar yemek yapabiliyormusunuz ne yapıyorsunuz fikir verirmisjniz makarnayla gün gecmiyir sogan sarımsak cok bulandırıyor midemi ne yapabilirim faydalı besin değeri yüksek olacak
Benim bulantım yok kızımda da olmamıştı ama hep açım daha bu haftalardan hiç normal DEĞİL bu kadar aç hissetmem valla 9 ay ne yaparım bilmiyorum zaten daha yeni zayıflamıştım hemen geri aalıcam

Benim bulantım yok kızımda da olmamıştı ama hep açım daha bu haftalardan hiç normal DEĞİL bu kadar aç hissetmem valla 9 ay ne yaparım bilmiyorum zaten daha yeni zayıflamıştım hemen geri aalıcam
Bende ya 1 saat içinde acıkıyorum afedersin bıktım yemek yemekten sabah uyanınca bi dolaşmak oyle yemek istiyorum yok hemen bulantiya dönüşüyor normal bi acikmada degil

Arkadasimin 9 ay boyunca kanamasi oldu cok sağlıklı da bir bebisi oldu. Insallah kendinizi yormayin tevekkul edin
Çoğu kişiden duyuyorum , cok sagol canım tevekkülüm tam duamı yapıyorum insan korkuyor işte.. nasipte ne varsa onu yasıyoruz hakkımızda hayırlısı

Hadi hayirli haberlele gel cnm

Bana cumartesi gelmek bilmiyor ya ne kadar çok heyecanlandım bende şimdi hayırlı haberlerle gelirsin inşallah sağlıkla duyarsınız minik kalbini
Ben de salıya kadar bekleyeceğim nasıl acaba
Ben de doğumda baygın değildim canım, belden yapılan bir iğneyle epidural sezaryen olmuştum, bütün anlara şahit oldum yani çok güzeldi ama ameliyatla oldu sonuçta, doğumdan 3 gün sonra kızımın bezini kendim değiştiriyordum ama normal doğum gibi olmaz tabii, bakalım bu bebiş nasıl doğacak
Ben 5 kg aldım dogumdan çıktığımda hicbisi kalmamisti :)
Hadi yaa süpersin işin sırrı ne ? Bebek kaç kg doğmuştu ?
Kisiden kisiye degisiyor benim icin cok cok zordu. Ama cevremde ayakta doguran var yanii
Hadi yaa çok mu sancılıydı hiç o işlere girme mi diyorsun
güzel haberler inşallah duyarsınız:)

Kızlar muayene çok güzeldi, kese göründü tam haftasında dedi doktor ama kalp atışı için erken dedi (bugün 5+5 tim) haftaya salı tekrar gideceğim, bu da kızımın kardeşinin ilk fotosu bu arada alttan muayene oldum ama çok rahattı, kızımın doğum doktoru olduğu için ve eli çok hafif olduğu için hiç acımadı..

Eklentiler

• 3928B84D-D8AC-4E7C-9631-C557B40A992B.jpeg
    99,8 KB · Görüntüleme: 46
Son düzenleme:
Korkma hiç ne acı ne ağrı hiç bir sorun yaratmıyor. Hatta cinsel ilişki daha zorlu, öyle diyim vajinal ultrasondaki çubuk hem ince hemde önce prezervatif geçirip sonra baya kayganlaştırıcıya buluyolar
Hadi yaa prezervatif takıyorlar mıydı ? Hiç dikkat etmemişim, gerilmemek için başka yerlere bakıyorum, hemşireyle falan konuşuyorum ondan görmedim herhalde

Bünyeye bağlı canim galiba benim rahattı dikişler ama bi kac ay sonra arkadaşım normal doğum yaptı 40 gun oturamadi afedersin ne güzel görmüşsün sende sezeryan olsam galiba epidurale güvenemez panik olurdum gibi geliyor o anda bende ama gerçekten teknoloji çok gelişti herkes bünyesine kendine ne uygun geliyorsa onu tercih etmesi daha rahat olur

Kendisi de görünüyor sanki bebisin annesi masallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…