- 4 Haziran 2021
- 958
- 2.469
İnsaAllah o saglikli ilerlerDaha etken ama kalp atışı 8 haftayı bulduğu oluyor
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
İnsaAllah o saglikli ilerlerDaha etken ama kalp atışı 8 haftayı bulduğu oluyor
Aminnn insaAllah canimYa hayırlısı canım dua et yine insallah kalp atışı olur ya
Aminnn insaAllah canimm sen verdinmi kan nezaman gitceksin doktoraCnm benim daha erken insllah rabbim sağlıkla icini doldursun kalp atislarini duyamayi nasip etsin.Umitsiz olma cnm ol dedimi oldiran rabbim var insllah hayirli sonuçlar alirsin.
Allah razi olsun insaAllah canim bakalim haftaya ne diyecekHayırlısı olsun inş daha erken diğerinin gelişme ihtimali var hala hiç canınızı sıkmayın Allah büyük
Aminnn insaAllahRabbim hayırlısı ile sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin inşallah haftaya güzel sonuçlar alırısnız.
Epidural sezaryende öncesinde sakinleştirici de yapıyorlar kafan güzel oluyor zaten hemşireler de seninle hep konuşuyorlar, takma kirpik takmıştım, kirpiklerimi soruyorlardı, onlar hakkında konuşuyorken her şey 17 dakikada halloldu , bir baktım benim kız yanımda ,üstünü başını beresini bile takmışlardı doğumda eşim de elimi tutuyordu ve sıfır acı, çok güzeldiBünyeye bağlı canim galiba benim rahattı dikişler ama bi kac ay sonra arkadaşım normal doğum yaptı 40 gun oturamadi afedersin ne güzel görmüşsün sende sezeryan olsam galiba epidurale güvenemez panik olurdum gibi geliyor o anda bende ama gerçekten teknoloji çok gelişti herkes bünyesine kendine ne uygun geliyorsa onu tercih etmesi daha rahat olur
Ben de benzettim sanki biri bana göz kırpıyor gibi Sağol canımKendisi de görünüyor sanki bebisin annesi masallah
Masllah masallah cnm saglikla kalp atisinida görürsün insllah❤Ben de salıya kadar bekleyeceğim nasıl acaba
Ben de doğumda baygın değildim canım, belden yapılan bir iğneyle epidural sezaryen olmuştum, bütün anlara şahit oldum yani çok güzeldi ama ameliyatla oldu sonuçta, doğumdan 3 gün sonra kızımın bezini kendim değiştiriyordum ama normal doğum gibi olmaz tabii, bakalım bu bebiş nasıl doğacak
Hadi yaa süpersin işin sırrı ne ? Bebek kaç kg doğmuştu ?
Hadi yaa çok mu sancılıydı hiç o işlere girme mi diyorsun
Kızlar muayene çok güzeldi, kese göründü tam haftasında dedi doktor ama kalp atışı için erken dedi (bugün 5+5 tim) haftaya salı tekrar gideceğim, bu da kızımın kardeşinin ilk fotosu bu arada alttan muayene oldum ama çok rahattı, kızımın doğum doktoru olduğu için ve eli çok hafif olduğu için hiç acımadı..
Verdim kuzum 5020 cıktı hafif lekenmem vardı acile gittim keseyide gordum şükür birde şüpheli bir kese daha göründü ya insllah ikizdir kuzumAminnn insaAllah canimm sen verdinmi kan nezaman gitceksin doktora
merhaba zeytinyağı günü kurtarmak için iyi ama düzenli probiyotik kullanmanı öneririm kefir akşam yatmadan içersen faydasını görürsün sade içemezsen kayısılı yapabilirsinKızlar ya ben kabızlıktan kurtulamıyorum sizin de öyle mi? Geçen hafta da olmuştu, sabah ve akşam kuru kayısıyla 1kaşık zeytinyağı içmiştim anca kurtarmıştım durumu
kardeşime dr u 24. hafta dedi arkadaşıma 12den sonra dediKızlar doktora covit aşısı soran oldu mu? Aşı konusunda ne düşünüyorsunuz?
geçmiş olsun bende de bugün hafif lekelenmeler oldu biraz evde iş yaptım acaba ondan mı diye düşündüm.Merhaba anneler nasilsiniz benim lekem kesildi cok sükür 1 gün 1 sefer geldi sonra ucuk pembe sildikce deval etti 2 gün sürdü simdi normal akintim vsr bugün 4+2 oldum bu hafta hesaplama nasil oliyordu unutmusum5 sene gecti üzerinden 4+1 olunca 5 haftami oluyodu
hoşgeldiniz benim de belim ağrıyor.Kızlar günaydın artık bende aranıza katıldım, tahmini doğum tarihimiz 16 Şubat diyor Kova Burcu Cuma günü doktor randevusu var inşallah keseyi görebiliriz ilk günler çok regl olacakmış gibi ağrım oldu ve dün gece bel ağrısından uyuyamadım, benim gibi bel ağrısı yaşayan var mı acaba
ben de daha önce yaşadım ancak 2017 de mol gebelik de geçirdiğimden biliyorum kese görmeden progestan verilmemeliymişBirde önceden kimyasal gebelik yaşadığım için her gün Coraspin ve Vajinal yoldan Progestan (200mg) kullanıyorum. Benim gibi olan var mı acaba
tarihimiz aynı sağlıkla gelsinler inşallahmerhabalar aranıza bende katıldım güzel anneler doktora gitmedim henüz adet tarihimi ve ilişki tarihlerimi biliyorum. kaset test yaptım. pozitif çıktı ikisinde de 20.02.2022 annesi olacağım allah izin verirse. bu hafta sonu doktora gitme planım var. mide bulantınız oluyor mu sizlerinde ?
ben kızımdayken 7. haftada duymuştum. 6 ile 8. haftalar arasında duyuluyorKızlar selam kimler kalp atışını kaçıncı haftada duydu yazar mısınız?
Degerin baya yuksek canim. Kalbin nekadar temiz insaAllah ikizdir Rabbim gonlune gore versin guzel haberlerini bekliyorumVerdim kuzum 5020 cıktı hafif lekenmem vardı acile gittim keseyide gordum şükür birde şüpheli bir kese daha göründü ya insllah ikizdir kuzum
Işin sırrı yok canim tam 7 ay kustum :)) serumla yasiyordum resmen. Bebek 3450 doğdu.Hadi yaa süpersin işin sırrı ne ? Bebek kaç kg doğmuştu ?
Bende sezeryan oldum belden igne yaptılar hic sıkıntı yasamadim 2gun ayakta idim. Hatta o ara normal dogum yapan bir tanıdığım günlerce dikisten dolayi oturamiyordu bile. Tamamen kişi ve doğuma bagli bu konular herkesde ayni olmuyir.ama bi kac ay sonra arkadaşım normal doğum yaptı 40 gun oturamadi afedersin ne güzel görmüşsün sende sezeryan olsam galiba epidurale güvenem
Yaa ağlatacaksin şimdi cnm Allah razi olsun cnm o senin kalbinin temizligi insllah ikizdir dualar sayesinde sende saglikla duyaksin bebeklerinin kalbini inaniyorum benDegerin baya yuksek canim. Kalbin nekadar temiz insaAllah ikizdir Rabbim gonlune gore versin guzel haberlerini bekliyorum
Yaaaa ne güzel maşallah inş ikizdir ama değer çok yüksek olma ihtimali yüksek olabilirVerdim kuzum 5020 cıktı hafif lekenmem vardı acile gittim keseyide gordum şükür birde şüpheli bir kese daha göründü ya insllah ikizdir kuzum
Kuzum tahmini 4 ama bende bilmiyorum tam kaç haftalık dediğim gibi doktorda ilgisiz geldi maalesefMesela beni 5+2 de çağırdı anca keseyi görürüz dedi erken gelme strese girmene gerek yok dedi Dr um pazartesi gitcem inşallah
Ya şansa bakarmısın nickler aynı hemde aynı aya denk gelmişizYaa ağlatacaksin şimdi cnm Allah razi olsun cnm o senin kalbinin temizligi insllah ikizdir dualar sayesinde sende saglikla duyaksin bebeklerinin kalbini inaniyorum ben
Bir de suyu bir seferde değilde yudum yudum zamanla içmek lazımmış. Su matarası kullanabilirsin.normalde asla aklıma su içmek gelmezdi ama hamile kaldıktan sonra çok susuyorum. Yinede 2 litre kadar içebiliyorum. Umarım yetiyordur.. gaz durumu dünden beri bende de başladı
Gazdan anlamam mümkün değil sabah bile nasıl gazla uyanıyorumYa sende de mi çıktı kuzum cok gecmis olsun hemen verir ilaçlarını geçer yeni geçti benimde aman ihmal etme ilacın bitince tekrar tahlil işte lokosit 3 idi benim ama çok ağrım vardi demek farketmedin sen
Evet takıyolar ki hijyenik olsun diye. Herkese aynı başlığı soksa hiv oluruzHadi yaa prezervatif takıyorlar mıydı ? Hiç dikkat etmemişim, gerilmemek için başka yerlere bakıyorum, hemşireyle falan konuşuyorum ondan görmedim herhalde