Yaa son adet tarihin belirli değilse hesaplamak zor olur kan verdin mi verdiysen değerin kaç çıktıKuzum tahmini 4 ama bende bilmiyorum tam kaç haftalık dediğim gibi doktorda ilgisiz geldi maalesef
Güzel gidiyo maşallah ☺Kızlar dünki betam 4551di. Geçen pazartesi betam 309'du. Hesaplarıma göre 2 katı artarak ilerlemişBen şimdi 6+4 teyim sizce nasıl?
Canım bunu bize göre oranlamam doğru olmaz çünkü ben 3 gebelik yaşadım ilkinde regli olmam gereken gün betam 23,6 çıkmıştı kızım şimdi 7 yaşında ikincisinde regli 5 gün geçince yaptırmıştım beta 7 bin ama dış gebelikti bu sefer reglime 1 gün kala 231Kızlar dünki betam 4551di. Geçen pazartesi betam 309'du. Hesaplarıma göre 2 katı artarak ilerlemişBen şimdi 6+4 teyim sizce nasıl?
Ahh canım yaa çok zor olmuştur 7 ay boyunca kusmakIşin sırrı yok canim tam 7 ay kustum :)) serumla yasiyordum resmen. Bebek 3450 doğdu.
Bende sezeryan oldum belden igne yaptılar hic sıkıntı yasamadim 2gun ayakta idim. Hatta o ara normal dogum yapan bir tanıdığım günlerce dikisten dolayi oturamiyordu bile. Tamamen kişi ve doğuma bagli bu konular herkesde ayni olmuyir.
Doğru diyorsun da insan mersk ediyor işteCanım bunu bize göre oranlamam doğru olmaz çünkü ben 3 gebelik yaşadım ilkinde regli olmam gereken gün betam 23,6 çıkmıştı kızım şimdi 7 yaşında ikincisinde regli 5 gün geçince yaptırmıştım beta 7 bin ama dış gebelikti bu sefer reglime 1 gün kala 231
Açıkçası daha önce hiç ameliyat olmamıştım ve üzerinde sadece ameliyat önlüğü oluyor arkadan bağlamalıBünyeye bağlı canim galiba benim rahattı dikişler ama bi kac ay sonra arkadaşım normal doğum yaptı 40 gun oturamadi afedersin ne güzel görmüşsün sende sezeryan olsam galiba epidurale güvenemez panik olurdum gibi geliyor o anda bende ama gerçekten teknoloji çok gelişti herkes bünyesine kendine ne uygun geliyorsa onu tercih etmesi daha rahat olur
Masallah Rabbim gönlünuze gore versin insallah bir dahaki gidisinizde 2 kalp atisi gorursunuz bu kan degeri yumurtlamanin kacinci gununde ciktiVerdim kuzum 5020 cıktı hafif lekenmem vardı acile gittim keseyide gordum şükür birde şüpheli bir kese daha göründüya insllah ikizdir kuzum
Cok cok zordu simdi kusma bulantı yok cok şaşkınım oglumda 5 haftalik iken başlamıştı. Evt oglum hep onde idi usgde filan masallah guzel olduAhh canım yaa çok zor olmuştur 7 ay boyunca kusmakumarım bu seferki öyle olmaz ama maşallah bebeğin kilolu doğmuş
Bhcg 1500 uzeirndeyken vajinal USG de 5000 uzeirndeyken karindan USG de görünür. 2 günde bir değere katına çıkar buna göre gideceğiniz zamanı hesaplayabilirsiniz.Merhabalar, nasip olursa bende şubat annesi olacağım. 4+5 deyim bugün. Sağlık ocağında kan testi verdim başka doktora gitmedim henüz. Keseyi görmek için ne zaman gitmeliyim?
İkiz ablası olarak Allah gönlünüze göre versin diyorumYaa ağlatacaksin şimdi cnmAllah razi olsun cnm o senin kalbinin temizligi insllah ikizdir dualar sayesinde sende saglikla duyaksin bebeklerinin kalbini inaniyorum ben
Gayet güzel ilerlemiş görünüyor maşallahKızlar dünki betam 4551di. Geçen pazartesi betam 309'du. Hesaplarıma göre 2 katı artarak ilerlemişBen şimdi 6+4 teyim sizce nasıl?
Hadi yaaa süperVerdim kuzum 5020 cıktı hafif lekenmem vardı acile gittim keseyide gordum şükür birde şüpheli bir kese daha göründüya insllah ikizdir kuzum
Acile gitme imkanı n varsa simdiden git bence. Yinede gönlünü ferah tut canim. Cunku nice kanamasi olup da saglikla doguranlar var.Lekelenmem arttı baya adet başlangıcı gibi kırmızı geliyoryarın Dr a gidip tekrar kan vereceğim.kanamasi lekenemesi olan arkadaşlar bhcg düzeyiniz nasıl? Yine kimyasal gebelik geçiriyor olabilir miyim acaba
İkiz herkesin hayali sanirimHadi yaaa süperbenim annem tek yumurta ikizi bende çıkma ihtimali vardı ama olmadı, şimdi de tek kese gözüktü.. Eminim çok güzeldir ikiz annesi olmak ama çok zordur da , her şeyi 2 ile çarp düşünsene, uykusuzluk, ilgi alaka, bez mama , kıyafet Allah gönlüne göre versin inşallah canım
Maşallah canım muhtemelen 4+5 falan sun değere göre benim 4+2 de 307 idi değer 1500 üstü olmadan kese görünmez muhtemelen yarın görünür 2000 in 0stünde olur çünküKuzum plansız gebelik spiral vardı lekelenme yaptığı için çıkardım ondan sonrada adet olmadan gebe kalmışım.1047 çıkmıştı değer dünBerilyumm
Yumurtlamanin 22 gunu cikti cnmMasallah Rabbim gönlünuze gore versin insallah bir dahaki gidisinizde 2 kalp atisi gorursunuz bu kan degeri yumurtlamanin kacinci gununde cikti
Amin cnm rabbim hepimizin gönlündeki dualari yasamayi nasip etsinİkiz ablası olarak Allah gönlünüze göre versin diyorum
Allah razı olsun kuzumHadi yaaa süperbenim annem tek yumurta ikizi bende çıkma ihtimali vardı ama olmadı, şimdi de tek kese gözüktü.. Eminim çok güzeldir ikiz annesi olmak ama çok zordur da , her şeyi 2 ile çarp düşünsene, uykusuzluk, ilgi alaka, bez mama , kıyafet Allah gönlüne göre versin inşallah canım
Cnm nasilsin benimde lekenmem oldu beta hcg degerime baktirdim yukselmisti insllah birsey olmaz cnm doktor protestan verdi onu içiyorum benLekelenmem arttı baya adet başlangıcı gibi kırmızı geliyoryarın Dr a gidip tekrar kan vereceğim.kanamasi lekenemesi olan arkadaşlar bhcg düzeyiniz nasıl? Yine kimyasal gebelik geçiriyor olabilir miyim acaba
Insllah kuzumYaaaa ne güzel maşallah inş ikizdir ama değer çok yüksek olma ihtimali yüksek olabilir
Demi amaYa şansa bakarmısın nickler aynı hemde aynı aya denk gelmişiz