2022 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    251
Ya çok teşekkür ederim cnm ayne kizlardan sonra oğlum demek farkli geliyor ağıza bizde kimseye soylemedik cinsiyetini diğer kontrolden sonra soylemeyi düşünüyorum ozamana 17 hafatalik oluyor hem büyümüş olur bebiş
Amin amin sağlıkla gelsinler evimizin neşeleri

Maden suyu bana fayda etmiyor ya. Ben onu icince rahatlamis hissedemiyorum sicak su torbasi midenin ustunemi konuyor bebise bi zarari olurmuki acaba?
Onu deneme istersen canım ben ilkinde cok kotu bi kaza yaşadım sıcak su torbası patladı allahtan tam karnımın üzerine değil yana sızdi o an ama çok korkmuştum

O zaman sakin sakin az az al yine de canım temel ihtiyaçları al ya da. bebek arabası olarak büyük baston arabaları öneririm baston dediysem kötü değil rahatça katlanıp kaldırılabilir şekilde. Benim ki pusetli idi puset kısmını 6 ay kullanabildik oto koltuğuna geçtim ben direkt rahat olmadı çocuk. Onlara dikkat etmeni tavsiye ederim B Birmuhendisinruyasi

Valla canim ben taksit taksit aliyorum biranda almaya kalksan araba bilmem ne en az 20 bin gider bence
Benim şu an alacağım bisey yok ondan bi puset alacağım geri kalan hastane çıkışı ama büyük şeyler çok tutabilir yatak bile almayacagim

Ben onu araba ve dışarıda taşımak için alacağım az önce arkadaş resim atmış buraya kırmızılı ana kucağından kastım oydu ama oda aynı işi yapabilir evde kullanan görmüştüm

Ben kızımda öyle yapmıştım canım Dr

um bekle demişti erkenden bir şey alma bende onu dinledim 32 den sonra her şeyi almaya başladım
Qbenim erken doğum riskim olunca malesef 28 de almıştım canta yapmıştım kıyafetleri ama büyük şeyleri yine 33 35 te almıştım hep taşınacaktim o yüzden almamıştım ama iyiki almamışım sıkılırım muhtemelen o kalabalıktan ev bir anda doldu

Ben onu araba ve dışarıda taşımak için alacağım az önce arkadaş resim atmış buraya kırmızılı ana kucağından kastım oydu ama oda aynı işi yapabilir evde kullanan görmüştüm
Puset 6 aya kadar arabada rahat oluyor evde de bebek hareketliyse düşme riski var Allah korusun birde tombiş bir bebekse taşınmıyor kolumun çok ağrıdığını hatırlıyorum

Şubatta e bebek indirime girer canim her gün bi kac marka ve ürün bence modelini belirle acelesi yok çünkü bebek arabası sarsiyor cok küçükken uygun olmuyor zaten o indirimlerden alabilirsin

Bende de o sıkıntı var kalabalığa gelemiyorum Bayadır evle ığraşamadım mesela şimdi gözüm açılıyor ya nereye ne dolap çekmece yapsam da kalabalık olmasa diye bakıyorum sağlıcakla gelsinler 2 sene falan o kalabalığa katlancaz artık

Puset 6 aya kadar arabada rahat oluyor evde de bebek hareketliyse düşme riski var Allah korusun birde tombiş bir bebekse taşınmıyor kolumun çok ağrıdığını hatırlıyorum
Benimkiler genelde çubuk Kraker oluyor ya bu sasirtirsa bilmiyorum ilkinde sırf o yüzden almadık ilk başta taşımak çok zor oldu şimdi arabada kullanıyorum oğlum hala koltuğunda o yüzden mecbur bi koltuk daha lazım olacak onu o niyetle de alıyorum biraz evde ana kucağı ve oyun halısı vardi onlari kullanırım sanki

Bazen oyuncakları alıp balkondan atma fikri gelse de sakince dolabın üst rafina kaldırıyorum bitmiyor asla kalabalık

Bugun ölçüm ilk defa suyumu 2.5 litreyi aksam 8 de geçmiştim çoktan su cok susuyorum allahtan içebiliyorum artık yürüyüşü cok istiyorum ama malesef riskim devam ediyor cok hareket yasak hala canim
Benm de öyle yürüyünce çok ağrım oluyor maalesef evde ki işimi zor görüyorum o yüzden hiç yürüyüş bana göre değil .

Benim kız mama aldığı için baya tombala olmuştu mama şişiriyor şimdi normal yaşında ilk etapta evde oyun halısı ve ana kucağı varsa yeter. Bende de hamak var çok seviyordum onu gittiğim odaya taşıyorsun onu allahtan atmamışım ya da vermemişim araya 7.5 yıl giriyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…