Birde file de bebeğin ağırlığıyla aşağı iniyo bebek iki büklüm kalıyo, şuan fileyi gerçekten hiç sevemediğimi farkettimAa cok mantıklıdoğruya bizim bebişler kış bebişi olacak fileden akıp gider üşür. File sanırım tek yıkayanlar için iyi olur. Ama 2 kişi yıkarsa biri tutar diğeride yıkarsa fileye gerek kalmaz sanırım
Süpermiş ozamanBenim doktorum riskli gebelik uzmanı zaten cnm onda yaptırırım ben, o konuda şanslıyım
Baya pahalı Cidden ay inşallah değer cok güzel fotolar oluyor görüyorum netteSüpermiş ozamanaraştırmaya gerek kalmaz senin için. Oğlumda gittiğim perinatolog fiyatları uçurmuş, Eskişehir de araştırıcam bakalım bulurum inşallah
Benim kızımda gittiğim perinatolog müthiş iyi bir adamdı en az 20 adet resim verdi hepsi o kdar güzellerdi ki.. ağzı burnu parmakları yüzü detay detay vermişti sağ olsun hala minnettarım o adama kimisi gerçekten başından sağıyormuş doğru düzgün resim bile vermiyormuş ben çerçeveletmiştim o kadar nettiBaya pahalı Cidden ay inşallah değer cok güzel fotolar oluyor görüyorum nette
Anne yanına sakın sepet beşik almayın bugüne kadar hiçbir çocuğun yattığını görmedim onda. Birde oda takımlarının beşiği oluyor ya çekmeceli kenarı dolaplı vs öyle bişey de almayın çok kullanışsız boşa yer ve para kaybı.. ikea nın anne yanı beşikleri var asansörlü yatağımın yanına onu düşünüyorum bende birde genişçe ilkokul çağına kadar rahatlıkla yatacağı ve çok şık bir yatak buldum odasına da onu almayı planlıyorum kızımda ziyanlık oldu bunda doğru kullanışlı kararlar vermeye çalışıyorum. Bahsettiğim anne yanı bu tarzBesik falan birsuru sey lazim yavas yavas alacam artik
Canim ben zaten pahali birsey almayi dusunmuyorum kendi evimde olmayacağım icin.bak bu tarz alicamAnne yanına sakın sepet beşik almayın bugüne kadar hiçbir çocuğun yattığını görmedim onda. Birde oda takımlarının beşiği oluyor ya çekmeceli kenarı dolaplı vs öyle bişey de almayın çok kullanışsız boşa yer ve para kaybı.. ikea nın anne yanı beşikleri var asansörlü yatağımın yanına onu düşünüyorum bende birde genişçe ilkokul çağına kadar rahatlıkla yatacağı ve çok şık bir yatak buldum odasına da onu almayı planlıyorum kızımda ziyanlık oldu bunda doğru kullanışlı kararlar vermeye çalışıyorum. Bahsettiğim anne yanı bu tarz
evet bu modeller çok kullanışlı, ayy içlerinde görmeyi de nasip etsin Allah hepimize bebeklerimiziCanim ben zaten pahali birsey almayi dusunmuyorum kendi evimde olmayacağım icin.bak bu tarz alicam
Amin canim amin sağlıkla insevet bu modeller çok kullanışlı, ayy içlerinde görmeyi de nasip etsin Allah hepimize bebeklerimizi
12.haftada kesin konusmasi cok saçma olmuş burda degisen var bir kişi canim kiz dendi sonra kesin erkege döndü.bana 13+0 da muhtemel kız dedi 15+5 de artik kesin kız dedi kiyafet bile aldim kesin deyincehanımlar cinsiyeti öğrendikten sonra değişen oldumu. bize 12 haftalıkken kesinn kız dedi simdi kesin erkek dedi heryerini gösterdi farklı doktorlar söyledi ama ilk doktoruma sinir oldum kız ismi bile bulmuştum hazırdı şimdi erkek ismi arıyorum
banada bu sefer kesin dedi artık alıcam bişeyler allahtan içime doğmuş ne şimdiye kadar almamıştım bişey 5. ayda baslıycaktım büyük kızımın bebeklıklerini felan çıkarmıştım artık onları evde felan giydiririm oğluma12.haftada kesin konusmasi cok saçma olmuş burda degisen var bir kişi canim kiz dendi sonra kesin erkege döndü.bana 13+0 da muhtemel kız dedi 15+5 de artik kesin kız dedi kiyafet bile aldim kesin deyince
Uyumlu olanlar var canım yatar pozisyonda kullanırsın. Ya açıkçası çok heves edilecek bir şey değilmiş puset benim bebek arabamda vardı parçası öyle kullandım. Kullanışlı bir şey bulursan al. Onun dışında hastaneye giderken bebek arabasına koyuyorsun ya da kucakta taşıyorsun en azından biz hep öyle yaptık. Bebek ağırlaşımca onu elde taşımak çok zor olmaya başlıyorAa öylemi bilmiyordumallah korumuş
tamam araştırırım iyice canım cok sagol peki büyük aldığımda küçükken kullanabilir mi acaba. Gerçi 1-2 aylıkken zaten oturamazda.
Kuzum kardeşim buna benzer bir şey aldı çok güzel evet ama bebiş sığamamaya başladı çok uzun ömürlü olmuyorAnne yanına sakın sepet beşik almayın bugüne kadar hiçbir çocuğun yattığını görmedim onda. Birde oda takımlarının beşiği oluyor ya çekmeceli kenarı dolaplı vs öyle bişey de almayın çok kullanışsız boşa yer ve para kaybı.. ikea nın anne yanı beşikleri var asansörlü yatağımın yanına onu düşünüyorum bende birde genişçe ilkokul çağına kadar rahatlıkla yatacağı ve çok şık bir yatak buldum odasına da onu almayı planlıyorum kızımda ziyanlık oldu bunda doğru kullanışlı kararlar vermeye çalışıyorum. Bahsettiğim anne yanı bu tarz
Canim cok gecmis olsun. Hayırlısı böyleymiş. Rabbim sabırlar versin. Tez vakitte yeniden kucagina sağlıklı evladini almayi nasip etsin.Kızlar dün 15 haftalık bebeğim suni sancı ile tahliye edildi.. sonuç ta çıktı trizomi 21 maalesef..ense kalınlığı 10 hafta 4 günlükken 2.2 mm 13 haftalıkken 3.5 mm idi ilk öyle başladı sonrasında bir dr nazal kemiği göremeyince nifty testi verdim sonuç maalesef trizomi 21… yaşadığım boşluğu ve öncesinde yaşadığım tarifsiz acıyı anlatmama gerek yok..
Çok çok geçmiş olsun canım. Çok üzüldüm. Allah sabırlar versin.Kızlar dün 15 haftalık bebeğim suni sancı ile tahliye edildi.. sonuç ta çıktı trizomi 21 maalesef..ense kalınlığı 10 hafta 4 günlükken 2.2 mm 13 haftalıkken 3.5 mm idi ilk öyle başladı sonrasında bir dr nazal kemiği göremeyince nifty testi verdim sonuç maalesef trizomi 21… yaşadığım boşluğu ve öncesinde yaşadığım tarifsiz acıyı anlatmama gerek yok..
Geçmiş olsun canım..Allah bir önce neyin nasıl olmasını istiyorsan onu nasip etsin sana..Kızlar dün 15 haftalık bebeğim suni sancı ile tahliye edildi.. sonuç ta çıktı trizomi 21 maalesef..ense kalınlığı 10 hafta 4 günlükken 2.2 mm 13 haftalıkken 3.5 mm idi ilk öyle başladı sonrasında bir dr nazal kemiği göremeyince nifty testi verdim sonuç maalesef trizomi 21… yaşadığım boşluğu ve öncesinde yaşadığım tarifsiz acıyı anlatmama gerek yok..
Canım seni çok iyi anlayabiliyorumKızlar dün 15 haftalık bebeğim suni sancı ile tahliye edildi.. sonuç ta çıktı trizomi 21 maalesef..ense kalınlığı 10 hafta 4 günlükken 2.2 mm 13 haftalıkken 3.5 mm idi ilk öyle başladı sonrasında bir dr nazal kemiği göremeyince nifty testi verdim sonuç maalesef trizomi 21… yaşadığım boşluğu ve öncesinde yaşadığım tarifsiz acıyı anlatmama gerek yok..
Canim ne denir bu durumda bilemiyorum ama cok üzüldüm Allah ins biran once saglikla bir bebek versin ins Allah büyükKızlar dün 15 haftalık bebeğim suni sancı ile tahliye edildi.. sonuç ta çıktı trizomi 21 maalesef..ense kalınlığı 10 hafta 4 günlükken 2.2 mm 13 haftalıkken 3.5 mm idi ilk öyle başladı sonrasında bir dr nazal kemiği göremeyince nifty testi verdim sonuç maalesef trizomi 21… yaşadığım boşluğu ve öncesinde yaşadığım tarifsiz acıyı anlatmama gerek yok..
Kuzum bunda en fazla 2 ya da 3 ay yatabilir bebişler çabuk toparlanıyor bu sefer el kol kalktık a rahat etmiyorlar odan genişse bunların büyükleri var park beşikler şimdi onlarda anne yanı oluyor kardeşim aldıCanim ben zaten pahali birsey almayi dusunmuyorum kendi evimde olmayacağım icin.bak bu tarz alicam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?