• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2022 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    251
Kızlar ben bebise mustelanin konak kopuk sampuani ve yine ayni markanin vucut losyonunu alcam simdi eksikleri ablama sordumda anam ne kadar sey varmis dalin sabun, bepanthol pisik kremi,otribebe nazal burun aspiratör ve yedek ucu, depend emici kulot, lansinoh meme ucu kremi bunlari sepete ekledim trendyolda 510 küsür tuttu ay valla bebek isi baya masraflı iş 😂😂😂
Ben son üç ay alırım diyordum ama birikince çok oluyor aslında 😊

Ben ayı 2 hafta geçince o ayı buçuk söylüyorum bide ilk doğumu olacaklara tavsiyem asla tarih vermeyin soranlara veya tarihi daha ileri en son günü söyleyin çünkü son ay herkes sırf doğurdun mu diye sormak için arayıp darlamaya başlıyor sizde neden doğurmadım diye ufak çaplı sinir krizi gecirebiliyorsunuz zaten doğum şekliniz belli değilse hiç soylemeyin etraftan korunmak için tavsiye 😂🙄
Ay bu millette bi garip he😂 banada soran oldu ne zmaan felan diye. Ocak sonu dedim. Elalem bunu unutmayıp bide takip edecekler he ayy 😂

Kızlar ya özellikle çocuklu anneler, annem gelirken benim bebekliğimden saklıdıpı birkaç güzel tulumla nevresim takımımı getirmiş de onları yıkıycam 😍 bebekler için çamaşır makinesinde kullanılan hangi sıvı deterjanları kullanıyorsunuz? Yavaştan

Granül sabun olanlar makinaya zarar veriyo diye duydum ama ne kadar doğru bilmiyorum 🤷🏼‍♀️
Çevremde çok alerjik olduğundan ben herşeyi antialerjik almayı düşünüyorum alerji olmasa bile kullanılır ama olursa diğerleri çöp

Kızlar birden ateşim çıktı 38.3 oldu duşa girdim düştü hafif boğaz ağrım sesimde değişme var inşallah covid değilimdir dua edin kimseyle görüşmedim kaç gündür
İnanılmaz soğuk algınlığı var her yerde bol bol dinlen vitamin al kötü düşünme aman

Ana kucağı alabilirsin ben aşırı lazım olan şeyleri yazayım simdi de mesela evde besik gibi değilde bu onu açık olanlardan anlatabilmisimdir umarım hayat kurtarıyor o az büyüdüğünde sen mutfaktaykrn yanında duruyor aspirator yazmış arkadaş kesin al mesela bide alt açması alabilirsin veya hasta bezlerinden alabilirsin ilk başta altını değiştirirken cok bulaşıyor onu sermen cok iyi olur ben kış olduğu için küçük yelek alacağım biberon da cam olmasından ziyade ağız kismina dikkat ederek almanı tavsiye edebilirim
Ana kucağında bazı bebekler rahat durmuyormuş . Kararsızım hemen alsam mı acaba diye. Önce deneyin sonra alın diyorlar. Ama o sallanan pulset gibi beşikten mutlaka alıcam dediğiniz gibi ev işlerinde yanımda taşırım oda yatar . Araba pulseti işe yararmı acaba 😁

Benim arkadaş letgo dan 2.el bebek arabası ve puset almış 3000 TL lik arabayı 900 TL ye almış.yepsyeni valla.bizde eşimle sıfır bakıyoduk.arkadaşında durumu çok iyi :)
Biz onlardan daha mı zenginiz ya dedim bizde bakalım belki temiz bişi buluruz.aklınızda olsun bir göz gezdirin derim

Kizlar oglumda bundan almistim 169 tl ye 4 sene once 360 idi takip edip uyguna almıştım. Besik şeklinde de oluyor 6 sekle giriyor ve sallanabiliyor youtubeda videosu vae bir bakin indirim olursa mutlaka alin cok cok kullanisli.

Eklentiler

• Screenshot_20210818-214503_Chrome.webp
    Screenshot_20210818-214503_Chrome.webp
    34,3 KB · Görüntüleme: 47
İnsallah bulantılarında kesilir canım bol yürüyüş yapmaya calıs. Su içebiliyorsan iç en azından dengelesin
Bugun ölçüm ilk defa suyumu 2.5 litreyi aksam 8 de geçmiştim çoktan su cok susuyorum allahtan içebiliyorum artık yürüyüşü cok istiyorum ama malesef riskim devam ediyor cok hareket yasak hala canim

Kizlar oglumda bundan almistim 169 tl ye 4 sene once 360 idi takip edip uyguna almıştım. Besik şeklinde de oluyor 6 sekle giriyor ve sallanabiliyor youtubeda videosu vae bir bakin indirim olursa mutlaka alin cok cok kullanisli.
Kesinlikle bunları alın bu o kadar iyi bisey ki

Kızlar vitaminlerin demir ilaçlarının kan ilaçlarının haptan başka bir alternatifi var mı acaba? Ne bilim şurup olur toz olur damla olur iğne bile olur
Ben yutamıyorum bunları.
Normalde de ilaç yutamıyorum birde mide bulantısı olunca kusup tekrar çıkartıyorum.

Yarın sağlık ocağına gidip söylemeyi düşünüyorum alternatifi varsa versin diye.
😔
Demir var kan da var diye biliyorum ilk gebeliğimde şurup olarak verdi ama bende onu içemedim tadı kötü geldi

Canım ilk bebek se bekle derim o kadar
Valla canim ben taksit taksit aliyorum biranda almaya kalksan araba bilmem ne en az 20 bin gider bence
Tutmuyor ilk etapta bebek arabası kullanmıyorsun. Birde aşırı aşırı kıyafet almıcam ben bşr kaç parça alıp beklicem doğunca o kadar çabuk büyüyorlar ki aldıklarımız olmayabiliyor 🤦‍♀️ bebek bezi de stok yapma derim numara uymayabiliyor onun yerine kenara para atabilirsin zamanı gelince harcarsın

Kızlar ben test bile yapmadım bu gebeligimde adetime tam 13 gün vardı ve benim göğüsler ağrımaya başladı eyvah dedim eşime kesin hamileyim niye adet mi olmadin dedi yoo daha 13 günüm var dedim şaşırdı ama insan kendi vücudunu tanıyınca pat diye anlıyor zaten hamile oldugunu adeti iki üç gün geçince doktora gittim hocam ben hamileyim ama test falan yapmadim dedim ama eminim kesin bebek var dedim kızdı o biraz çünkü kürtajı 5 ay önce olmuştum tahlil vs için çağırmıştı gitmemiştim bebek düşünmüyordum çünkü ama eşim sağolsun golü attı kazada diyemem tabi eşimin sorumsuzca bı anına denk geldim her birliktelikten sonra koşup duş aldım ne olur ne olmaz diye tutmasın diye ama tutmus kısmet işte 🥰 bana kalsa iki sene kadar dinlenmek istiyordum çünkü iki hamilelik 7 ay arayla olunca ve hüsranla sonuçlanınca ertelemek istedim rabbim nasip etti iyikide etmiş inşallah sağlıkla sıhhatle doğar yavrularımız
Bende emindim hamile olduğumu daha ilişkiden 1 hafta sonra belimin ortasına bi agri oturdu onunla başladı daha da düzelemedim🙄😂😂

Canım ilk bebek se bekle derim o kadar

Tutmuyor ilk etapta bebek arabası kullanmıyorsun. Birde aşırı aşırı kıyafet almıcam ben bşr kaç parça alıp beklicem doğunca o kadar çabuk büyüyorlar ki aldıklarımız olmayabiliyor 🤦‍♀️ bebek bezi de stok yapma derim numara uymayabiliyor onun yerine kenara para atabilirsin zamanı gelince harcarsın
Canim biz esimle hic para tutamioz ya😂😂borca falan giricezde öyle bebek arabasini da dogumdan sonra almayi düşünüyorum uygun fiyata bulamazsam bakalim hayırlısı. Bebek bezide ablamin 1,5 yasinda oglu var o baya tecrübe etti sundan su kadar bundan bu kadar al diyor bende o ne derse onu yapiyorum yoksa benim hicbir bilgim yok😂

Ah ah 7 sene önce
Benim arkadaş letgo dan 2.el bebek arabası ve puset almış 3000 TL lik arabayı 900 TL ye almış.yepsyeni valla.bizde eşimle sıfır bakıyoduk.arkadaşında durumu çok iyi :)
Biz onlardan daha mı zenginiz ya dedim bizde bakalım belki temiz bişi buluruz.aklınızda olsun bir göz gezdirin derim
Ah ah 7 sene önce 1000 TL verdim 🙈🙈 eşim hala söyleniyor. 10 kere kullanmadık bende satıp baston şeklinde arabamı alsam diyorum katlanıp yatabilen baya kullanışlı hemde uygun

Back
X