2022 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    251
Evet canım 16.hafta tam 4 aylık oluyor. 17.haftamızda 4 ay 1 haftalık oluyor :)
Ben ayı 2 hafta geçince o ayı buçuk söylüyorum bide ilk doğumu olacaklara tavsiyem asla tarih vermeyin soranlara veya tarihi daha ileri en son günü söyleyin çünkü son ay herkes sırf doğurdun mu diye sormak için arayıp darlamaya başlıyor sizde neden doğurmadım diye ufak çaplı sinir krizi gecirebiliyorsunuz zaten doğum şekliniz belli değilse hiç soylemeyin etraftan korunmak için tavsiye

Maden suyu bana fayda etmiyor ya. Ben onu icince rahatlamis hissedemiyorum sicak su torbasi midenin ustunemi konuyor bebise bi zarari olurmuki acaba?
Sakın midene karnının yakınlarına koyma sıcak su torbası çok tehlikeli canım doktor bana gaviscon şurup önerdi hiç bi zararı yokmuş onu bi denesene

Nasil hemen 1 dk da kaldırdın dolaba ben testi yaptıktan sonra en az yarım saat boyunca gidip gelip testi taciz ediyordum bak ikincisi çıkması lazım bu kadar belirti boşa değil ha yap bi güzellik hadi diye

Ay evet ya doğurdun mu diye bunaltıyolarmış arayıp bende bunu anlamıyorum insan neden birini arayıp doğurdun mu der ki doğurduysa nolcak mesela ellerine ne geçecek. çok yakınlar mı arıyor yoksa olur olmaz arayan oluyor mu

Çok komikk yaa evet doğurdum ama senden saklıyoruz çünkü sen çok öenmlisin biZim hayatımızda tee Allahım zaten bana yakın biri olsan ne zaman ne olcağını bilirsinn

Ana kucağı alabilirsin ben aşırı lazım olan şeyleri yazayım simdi de mesela evde besik gibi değilde bu onu açık olanlardan anlatabilmisimdir umarım hayat kurtarıyor o az büyüdüğünde sen mutfaktaykrn yanında duruyor aspirator yazmış arkadaş kesin al mesela bide alt açması alabilirsin veya hasta bezlerinden alabilirsin ilk başta altını değiştirirken cok bulaşıyor onu sermen cok iyi olur ben kış olduğu için küçük yelek alacağım biberon da cam olmasından ziyade ağız kismina dikkat ederek almanı tavsiye edebilirim

Munasebetsiz çoksa ararlar ben durum atınca soruyordu bazı luzumsuzlar instagramda cesarete gel ben kimseye söylemiyorum şimdi şubat diyorum 10 15 i diyeceğim bide normal olur beklersen işkence gibi yapıyorlar insana gerçekten çok sinir bozucu

Toz deterjan canim roxy var dalan var onları alabilirsin

Bu filan ilk başta çok iyi olmuyor canım çok yayiliyor cocuk irkiliyor bi platform var adını bilmiyorum resmini bulursam atayım o daha iyi oluyor ilk 3 ayda bunu az daha büyüyünce kullanmıştım sonra kilo artınca Buda taşımıyor tabi oda ayrı bisey

Kızlar soruldu mu bilmiyorum da yarın sağlık ocağında kan ve idrar tahlili yaptırmam için aradılar. Neye bakıyorlar acaba ne için alınıyor
Vitamin için mi diyeceğim ama idrar ne alaka beni çağırmadilar aradı d vitamini vereceğim istersen gel istersen eczaneden al diye söyledi ebe tahlil istemediler

Nasil hemen 1 dk da kaldırdın dolaba ben testi yaptıktan sonra en az yarım saat boyunca gidip gelip testi taciz ediyordum bak ikincisi çıkması lazım bu kadar belirti boşa değil ha yap bi güzellik hadi diye
Kızlar ben test bile yapmadım bu gebeligimde adetime tam 13 gün vardı ve benim göğüsler ağrımaya başladı eyvah dedim eşime kesin hamileyim niye adet mi olmadin dedi yoo daha 13 günüm var dedim şaşırdı ama insan kendi vücudunu tanıyınca pat diye anlıyor zaten hamile oldugunu adeti iki üç gün geçince doktora gittim hocam ben hamileyim ama test falan yapmadim dedim ama eminim kesin bebek var dedim kızdı o biraz çünkü kürtajı 5 ay önce olmuştum tahlil vs için çağırmıştı gitmemiştim bebek düşünmüyordum çünkü ama eşim sağolsun golü attı kazada diyemem tabi eşimin sorumsuzca bı anına denk geldim her birliktelikten sonra koşup duş aldım ne olur ne olmaz diye tutmasın diye ama tutmus kısmet işte bana kalsa iki sene kadar dinlenmek istiyordum çünkü iki hamilelik 7 ay arayla olunca ve hüsranla sonuçlanınca ertelemek istedim rabbim nasip etti iyikide etmiş inşallah sağlıkla sıhhatle doğar yavrularımız

Kızlar vitaminlerin demir ilaçlarının kan ilaçlarının haptan başka bir alternatifi var mı acaba? Ne bilim şurup olur toz olur damla olur iğne bile olur
Ben yutamıyorum bunları.
Normalde de ilaç yutamıyorum birde mide bulantısı olunca kusup tekrar çıkartıyorum.

Yarın sağlık ocağına gidip söylemeyi düşünüyorum alternatifi varsa versin diye.

Neyi canim ben anlamadim

Çok komikk yaa evet doğurdum ama senden saklıyoruz çünkü sen çok öenmlisin biZim hayatımızda tee Allahım zaten bana yakın biri olsan ne zaman ne olcağını bilirsinn
Gerçekten yaaa ayyy Allah korusun ne kadar saçma yaa sabır sınıyolar

Evet cnm midenin üzerine.2 gün önce çok ağrıdi öyle yaptım ben biraz iyi geldi. Karnına değil ama mide olduğu için bebekle bi alakası yok.

Maden suyu bana fayda etmiyor ya. Ben onu icince rahatlamis hissedemiyorum sicak su torbasi midenin ustunemi konuyor bebise bi zarari olurmuki acaba?

Kan hapının şurubu var bende ondan alacağım hap hiç sevmem bende zor yutuyorum hele hamilelikte bulantiyla iyice zor oluyor ama vitamin varmı bilmiyorum canım onu hap kullanmistim mecburen

Kan hapının şurubu var bende ondan alacağım hap hiç sevmem bende zor yutuyorum hele hamilelikte bulantiyla iyice zor oluyor ama vitamin varmı bilmiyorum canım onu hap kullanmistim mecburen
İnşallah vardır bir yolu ya.
Yarın bir sorayım.
Öbür türlü kullanamam ki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…