Ben ayı 2 hafta geçince o ayı buçuk söylüyorum bide ilk doğumu olacaklara tavsiyem asla tarih vermeyin soranlara veya tarihi daha ileri en son günü söyleyin çünkü son ay herkes sırf doğurdun mu diye sormak için arayıp darlamaya başlıyor sizde neden doğurmadım diye ufak çaplı sinir krizi gecirebiliyorsunuz zaten doğum şekliniz belli değilse hiç soylemeyin etraftan korunmak için tavsiyeEvet canım 16.hafta tam 4 aylık oluyor. 17.haftamızda 4 ay 1 haftalık oluyor :)
Sakın midene karnının yakınlarına koyma sıcak su torbası çok tehlikeli canımMaden suyu bana fayda etmiyor ya. Ben onu icince rahatlamis hissedemiyorumsicak su torbasi midenin ustunemi konuyor bebise bi zarari olurmuki acaba?
Nasil hemen 1 dk da kaldırdın dolaba ben testi yaptıktan sonra en az yarım saat boyunca gidip gelip testi taciz ediyordumBende reglime 4 gun kala sabah işe giderken test yapmistim. Tabi tek çizgiyi gorunce 1 dk bekleyip hemen kaldirdim dolaba esim gormesin diye cope atmadim. İse geldim arkadasa tuh be dedim bu ay olmadi galiba. Aksam testi cope atmak icin dolaptan bir cikardim yaninda bir cizgi daha var ben şok hemen test yaptim yine kronometre actim tam 5. Dakkada ikinci c
Sagolasin canim. Cinsiyetimizi zaten biliyorduk. Doktorun dediği gibi cikti. Kızımız olacak nasip olursa
Ay evet ya doğurdun mu diye bunaltıyolarmış arayıp bende bunu anlamıyorum insan neden birini arayıp doğurdun mu der kiBen ayı 2 hafta geçince o ayı buçuk söylüyorum bide ilk doğumu olacaklara tavsiyem asla tarih vermeyin soranlara veya tarihi daha ileri en son günü söyleyin çünkü son ay herkes sırf doğurdun mu diye sormak için arayıp darlamaya başlıyor sizde neden doğurmadım diye ufak çaplı sinir krizi gecirebiliyorsunuz zaten doğum şekliniz belli değilse hiç soylemeyin etraftan korunmak için tavsiye
Çok komikk yaa evet doğurdum ama senden saklıyoruz çünkü sen çok öenmlisin biZim hayatımızda tee AllahımAy evet ya doğurdun mu diye bunaltıyolarmış arayıp bende bunu anlamıyorum insan neden birini arayıp doğurdun mu der kidoğurduysa nolcak mesela ellerine ne geçecek. çok yakınlar mı arıyor yoksa olur olmaz arayan oluyor mu
Ana kucağı alabilirsin ben aşırı lazım olan şeyleri yazayım simdi de mesela evde besik gibi değilde bu onu açık olanlardan anlatabilmisimdir umarım hayat kurtarıyor o az büyüdüğünde sen mutfaktaykrn yanında duruyor aspirator yazmış arkadaş kesin al mesela bide alt açması alabilirsin veya hasta bezlerinden alabilirsin ilk başta altını değiştirirken cok bulaşıyor onu sermen cok iyi olur ben kış olduğu için küçük yelek alacağım biberon da cam olmasından ziyade ağız kismina dikkat ederek almanı tavsiye edebilirimKızlarr hazır konusu açılmışken A dan Z ye liste hazırlayacağım. Birbirimize paylasalım listelerimizi eksiklerimizi alacaklarımıızıben şimdilik 1 battaniye ,12 tane ağız mendili, cam biberon, 4 tane zıbın ve süt sağma makinesi aldım
Munasebetsiz çoksa ararlar ben durum atınca soruyordu bazı luzumsuzlar instagramda cesarete gel ben kimseye söylemiyorum şimdi şubat diyorum 10 15 i diyeceğim bide normal olur beklersen işkence gibi yapıyorlar insana gerçekten çok sinir bozucuAy evet ya doğurdun mu diye bunaltıyolarmış arayıp bende bunu anlamıyorum insan neden birini arayıp doğurdun mu der kidoğurduysa nolcak mesela ellerine ne geçecek. çok yakınlar mı arıyor yoksa olur olmaz arayan oluyor mu
Toz deterjan canim roxy var dalan var onları alabilirsinKızlar ya özellikle çocuklu anneler, annem gelirken benim bebekliğimden saklıdıpı birkaç güzel tulumla nevresim takımımı getirmiş de onları yıkıycambebekler için çamaşır makinesinde kullanılan hangi sıvı deterjanları kullanıyorsunuz? Yavaştan alayım
Bu filan ilk başta çok iyi olmuyor canım çok yayiliyor cocuk irkiliyor bi platform var adını bilmiyorum resmini bulursam atayım o daha iyi oluyor ilk 3 ayda bunu az daha büyüyünce kullanmıştım sonra kilo artınca Buda taşımıyor tabi oda ayrı biseyListeyi hazir etmedim de canım ablama sordum kiyafetti bilmem neydi harici ne lazim diye bunlar aklina geldi. Sana sectiklerimin resmini atayim sepete ekledim bendebirde bebise banyo icin bornoz alcam civile baktimda cok guzelleri var fileyi e bebekten ici kopuklu olanlardan aldim onu da atayim hatta fotosunu. Banyo kuvet takimi da bime gelmis katlanir kaçırdım onu ama gelirse alcam katlanirlar internette 500 tl bulamazsam ablam zaten onemli olan filesi bendekileri veririm dedi onlari listene ekle yani ben birde canta aldim bak hepsini atıyorum fikir olur sanada
Ben 32 36 yi bekliyordum fazla mı rahatımben sadece bimden katlanır küvet aldım onu da belki bulamam diye başka da bişey yok. 20 25den sonra başlarım inşallah
Vitamin için mi diyeceğim ama idrar ne alaka beni çağırmadilar aradı d vitamini vereceğim istersen gel istersen eczaneden al diye söyledi ebe tahlil istemedilerKızlar soruldu mu bilmiyorum da yarın sağlık ocağında kan ve idrar tahlili yaptırmam için aradılar. Neye bakıyorlar acaba ne için alınıyor
Kızlar ben test bile yapmadım bu gebeligimde adetime tam 13 gün vardı ve benim göğüsler ağrımaya başladı eyvah dedim eşime kesin hamileyim niye adet mi olmadin dedi yoo daha 13 günüm var dedim şaşırdı ama insan kendi vücudunu tanıyınca pat diye anlıyor zaten hamile oldugunu adeti iki üç gün geçince doktora gittim hocam ben hamileyim ama test falan yapmadim dedim ama eminim kesin bebek var dedim kızdı o biraz çünkü kürtajı 5 ay önce olmuştum tahlil vs için çağırmıştı gitmemiştim bebek düşünmüyordum çünkü ama eşim sağolsun golü attı kazada diyemem tabi eşimin sorumsuzca bı anına denk geldim her birliktelikten sonra koşup duş aldım ne olur ne olmaz diye tutmasın diye ama tutmus kısmet işteNasil hemen 1 dk da kaldırdın dolaba ben testi yaptıktan sonra en az yarım saat boyunca gidip gelip testi taciz ediyordumbak ikincisi çıkması lazım bu kadar belirti boşa değil ha yap bi güzellik hadi diye
Neyi canim ben anlamadimBu filan ilk başta çok iyi olmuyor canım çok yayiliyor cocuk irkiliyor bi platform var adını bilmiyorum resmini bulursam atayım o daha iyi oluyor ilk 3 ayda bunu az daha büyüyünce kullanmıştım sonra kilo artınca Buda taşımıyor tabi oda ayrı bisey
Çok komikk yaa evet doğurdum ama senden saklıyoruz çünkü sen çok öenmlisin biZim hayatımızda tee Allahımzaten bana yakın biri olsan ne zaman ne olcağını bilirsinn
Bende anlamadımVitamin için mi diyeceğim ama idrar ne alaka beni çağırmadilar aradı d vitamini vereceğim istersen gel istersen eczaneden al diye söyledi ebe tahlil istemediler
Maden suyu bana fayda etmiyor ya. Ben onu icince rahatlamis hissedemiyorumsicak su torbasi midenin ustunemi konuyor bebise bi zarari olurmuki acaba?
Kan hapının şurubu var bende ondan alacağım hap hiç sevmem bende zor yutuyorum hele hamilelikte bulantiyla iyice zor oluyor ama vitamin varmı bilmiyorum canım onu hap kullanmistim mecburenKızlar vitaminlerin demir ilaçlarının kan ilaçlarının haptan başka bir alternatifi var mı acaba? Ne bilim şurup olur toz olur damla olur iğne bile olur
Ben yutamıyorum bunları.
Normalde de ilaç yutamıyorum birde mide bulantısı olunca kusup tekrar çıkartıyorum.
Yarın sağlık ocağına gidip söylemeyi düşünüyorum alternatifi varsa versin diye.
İnşallah vardır bir yolu ya.Kan hapının şurubu var bende ondan alacağım hap hiç sevmem bende zor yutuyorum hele hamilelikte bulantiyla iyice zor oluyor ama vitamin varmı bilmiyorum canım onu hap kullanmistim mecburen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?