2022 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    251
Ben son üç ay alırım diyordum ama birikince çok oluyor aslında

Ay bu millette bi garip he banada soran oldu ne zmaan felan diye. Ocak sonu dedim. Elalem bunu unutmayıp bide takip edecekler he ayy

Çevremde çok alerjik olduğundan ben herşeyi antialerjik almayı düşünüyorum alerji olmasa bile kullanılır ama olursa diğerleri çöp

Kızlar birden ateşim çıktı 38.3 oldu duşa girdim düştü hafif boğaz ağrım sesimde değişme var inşallah covid değilimdir dua edin kimseyle görüşmedim kaç gündür
İnanılmaz soğuk algınlığı var her yerde bol bol dinlen vitamin al kötü düşünme aman

Ana kucağında bazı bebekler rahat durmuyormuş . Kararsızım hemen alsam mı acaba diye. Önce deneyin sonra alın diyorlar. Ama o sallanan pulset gibi beşikten mutlaka alıcam dediğiniz gibi ev işlerinde yanımda taşırım oda yatar . Araba pulseti işe yararmı acaba

Benim arkadaş letgo dan 2.el bebek arabası ve puset almış 3000 TL lik arabayı 900 TL ye almış.yepsyeni valla.bizde eşimle sıfır bakıyoduk.arkadaşında durumu çok iyi :)
Biz onlardan daha mı zenginiz ya dedim bizde bakalım belki temiz bişi buluruz.aklınızda olsun bir göz gezdirin derim

Kizlar oglumda bundan almistim 169 tl ye 4 sene once 360 idi takip edip uyguna almıştım. Besik şeklinde de oluyor 6 sekle giriyor ve sallanabiliyor youtubeda videosu vae bir bakin indirim olursa mutlaka alin cok cok kullanisli.

Eklentiler

• Screenshot_20210818-214503_Chrome.webp
    34,3 KB · Görüntüleme: 49
İnsallah bulantılarında kesilir canım bol yürüyüş yapmaya calıs. Su içebiliyorsan iç en azından dengelesin
Bugun ölçüm ilk defa suyumu 2.5 litreyi aksam 8 de geçmiştim çoktan su cok susuyorum allahtan içebiliyorum artık yürüyüşü cok istiyorum ama malesef riskim devam ediyor cok hareket yasak hala canim

Kizlar oglumda bundan almistim 169 tl ye 4 sene once 360 idi takip edip uyguna almıştım. Besik şeklinde de oluyor 6 sekle giriyor ve sallanabiliyor youtubeda videosu vae bir bakin indirim olursa mutlaka alin cok cok kullanisli.
Kesinlikle bunları alın bu o kadar iyi bisey ki

Demir var kan da var diye biliyorum ilk gebeliğimde şurup olarak verdi ama bende onu içemedim tadı kötü geldi

Canım ilk bebek se bekle derim o kadar
Valla canim ben taksit taksit aliyorum biranda almaya kalksan araba bilmem ne en az 20 bin gider bence
Tutmuyor ilk etapta bebek arabası kullanmıyorsun. Birde aşırı aşırı kıyafet almıcam ben bşr kaç parça alıp beklicem doğunca o kadar çabuk büyüyorlar ki aldıklarımız olmayabiliyor bebek bezi de stok yapma derim numara uymayabiliyor onun yerine kenara para atabilirsin zamanı gelince harcarsın

Bende emindim hamile olduğumu daha ilişkiden 1 hafta sonra belimin ortasına bi agri oturdu onunla başladı daha da düzelemedim

Canim biz esimle hic para tutamioz yaborca falan giricezde öyle bebek arabasini da dogumdan sonra almayi düşünüyorum uygun fiyata bulamazsam bakalim hayırlısı. Bebek bezide ablamin 1,5 yasinda oglu var o baya tecrübe etti sundan su kadar bundan bu kadar al diyor bende o ne derse onu yapiyorum yoksa benim hicbir bilgim yok

Ah ah 7 sene önce
Ah ah 7 sene önce 1000 TL verdim eşim hala söyleniyor. 10 kere kullanmadık bende satıp baston şeklinde arabamı alsam diyorum katlanıp yatabilen baya kullanışlı hemde uygun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…