2022 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    251
Ben onu araba ve dışarıda taşımak için alacağım az önce arkadaş resim atmış buraya kırmızılı ana kucağından kastım oydu ama oda aynı işi yapabilir evde kullanan görmüştüm
Evet gördüm bayağı pahalıymıs
Pulset mecbur alacağımız için pulsette aynı işi görür umarım.bide sallanması önemli galiba

Merhaba ikili 333 yaş 644 çıktı benimde. Bana da fetal DNA önerildi. Bu değerler nasıl sizce çok mu olumsuz

Onu deneme istersen canım ben ilkinde cok kotu bi kaza yaşadım sıcak su torbası patladı allahtan tam karnımın üzerine değil yana sızdi o an ama çok korkmuştum
Ay bana da oldu asıl bomba yanmam var diye bacak aramdaydı afedersiniz popoma kdr yandm geçen yaz doktorlar bile acıdı Halime çok kötüydü bir aydan fazla oturamadım su torbasından uzak durun aman asla

Şubatta e bebek indirime girer canim her gün bi kac marka ve ürün bence modelini belirle acelesi yok çünkü bebek arabası sarsiyor cok küçükken uygun olmuyor zaten o indirimlerden alabilirsin
Aynen canim bebek arabasinda indirim takip edicem.subatta indirim varsa iyiymis ben o zamanda alırım

Ben de hevesime yenik düşerek bikaç şey aldım ya. Anne bebek çantası ve yanında el valizi aldım. Bi tane hastane çıkışı aldım. Bide ateşölçer aldım. Liste yaptım alınacaklar diye baya uzun oldu can sıkıntısı biraz da moral oluyor

Evet gördüm bayağı pahalıymıs
Pulset mecbur alacağımız için pulsette aynı işi görür umarım.bide sallanması önemli galiba
Canım puset alacaksan büyüklüğüne dikkat et yoksa 6 aydan sonra kullanamazsın arabaya entegre olmayabiliyorlar benim ki olmuyordu bir gün kafamı bir çevirdim kızım dönmüş dışarıyı izliyor z nasıl durup düzelttim bilmiyorum sonra bıraktım onu

Demir var kan da var diye biliyorum ilk gebeliğimde şurup olarak verdi ama bende onu içemedim tadı kötü geldi
Şurupta burnu kapatınca çok tat alınmıyor tabi sonra ister istemez ağızda biraz kalıyordur ama.
İlacı tam yutmuşken kusup tuvalette görünce sinirim bozuldu şurupta dayanırım inşallah

Merhaba ikili 333 yaş 644 çıktı benimde. Bana da fetal DNA önerildi. Bu değerler nasıl sizce çok mu olumsuz
Canim eger ulturason bulgularinda sıkıntı yoksa yaptirmayabilirsin seninki daha iyi benimkine gore. İki doktorumda bana yaptirma dedi ben kendim yaptirdim çok şükür temiz cikti. Maddi gücün varsa yaptir tabiki. Ulturason incelemesini kendi doktorunmu yapti. Yoksa perinatoloji doktorunami gittin

Ben yemek yiyip öyle gittim valla hiç hatırlamıyorum böyle bir şey dediyse de
Aç mı gitmek gerekiyordu ki. Bence alakası yoktur
Canım sabah erken saatlerde gel dedi de aç veya tok bişey dedi orayı atlamışım hatırlamıyorum. Neyse bayılmıyım oralarda yarım yamalak bişiler atıştırcam herhalde

Nasil hemen 1 dk da kaldırdın dolaba ben testi yaptıktan sonra en az yarım saat boyunca gidip gelip testi taciz ediyordum bak ikincisi çıkması lazım bu kadar belirti boşa değil ha yap bi güzellik hadi diye
Ya hic bilmiyordumki. Hemen cikiyor diye aklimda kalmış benim. Uzerindede yaziyormus 5 dakka bekleyin diye. Yani aksam bakmasam regli günüme kadar hamile degilim diye gezicektim

Iyiki saklamışsin onuda çok ovuyorlar bende alsam mi diye baktım vazgeçtim

Iyiki saklamışsin onuda çok ovuyorlar bende alsam mi diye baktım vazgeçtim
En çok kullandığım şey oydu cnm akşama kadar beşiği ne git gel yapmak zorunda kalmadım 7 8 ay a kadar ama benim kız çok dönmüyordu o yüzden o kadar idare etti daha hareketli bebeklerde başından ayrılmamak gerekiyor

Çok sağol tatlım dediğin gibi yapıyım kıpırdak olsun azıcık
Bi sen kaldın galiba cnm 2li teste girmeyen, güzel haberler aliriz inşallah senden de, gerçi önemli olan ultrason bulguları, burda bi kac arkadasin sonucu sıkıntılı çıktı ama cok şükür iyi bebekleri

Fileyi aldim canim
Kuzucum benim oğlan Kasım doğumlu olunca malum havalar soğuktu. Filede su bebeğin üzerinden akıp gitti e bebek ıslak halde küvetin üzerinde kaldı ve üşüdü çok. Küvet içine sünger almıştım hem bebeği tutmak kolay oluyo hem de bebiş üşümemiş oluyo. Eğer düşünürsen bir tane de ondan almanı öneririm. Ben geçen ebebekte görünce hemen aldım.

Aa öylemi bilmiyordum allah korumuş
tamam araştırırım iyice canım cok sagol peki büyük aldığımda küçükken kullanabilir mi acaba. Gerçi 1-2 aylıkken zaten oturamazda.

Aa cok mantıklı doğruya bizim bebişler kış bebişi olacak fileden akıp gider üşür. File sanırım tek yıkayanlar için iyi olur. Ama 2 kişi yıkarsa biri tutar diğeride yıkarsa fileye gerek kalmaz sanırım

Bi sen kaldın galiba cnm 2li teste girmeyen, güzel haberler aliriz inşallah senden de, gerçi önemli olan ultrason bulguları, burda bi kac arkadasin sonucu sıkıntılı çıktı ama cok şükür iyi bebekleri
Aynen canım sanırım bi ben kaldım rabbim inşallah güzel sonuçlar almamızı nasip eder Bu arada ayrıntılı ultrason için araştırma yapıyormusunuz?

Aynen canım sanırım bi ben kaldım rabbim inşallah güzel sonuçlar almamızı nasip eder Bu arada ayrıntılı ultrason için araştırma yapıyormusunuz?
Benim doktorum riskli gebelik uzmanı zaten cnm onda yaptırırım ben, o konuda şanslıyım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…